Kızlar aşılama olduğu gün eşimin dedesi vefat etti. İlk bir hafta hep koşturmacayla geçti türkiyeye gittik artık orali bile değildim sadece progesteron fitil kullanıyordum gelişi güzel sabah akşam
İkinci hafta belçikaya döndük ve benim adet sancılarım başladı dedim tamam adet olucam belli ki.. hazımsızlık karın ağrısı iştah artışı.. ama bunlar adete yakın sürekli olabilen birşeydi hep tamam hamileyim dedikce negatiflerle karşılaştığım için hiç bişey beni umutlandırmıyordu, Gögüs hassasiyeti dahil.. Yorgunluk deseniz hep yorgunum ayırt edemiyorum
Dünde kan vermeye gittim sabah randevum vardı verdim geldim ama bir umutsuzluk
test filan yapmaya elim varmadı negatiflerde okadar çok yıprandım ki artık bu test bana positif göstermicek bile dedim. Tam işe giderken aradılar negatif demelerini beklerken duyduğuma inanamadım az daha kaza yapiyordum arabayı zor çektim kenara kadin konuşuyor ama duyamiyorum artık
telefonu kapatığım gibi deliler gibi ağladım okadar tarifsiz bi duygu ki.. işe gidemedim eve döndüm hemen bi test yaptım aşırı koyu o testide pozitif gördüm ya
hemen hazırlık yaptım sürpriz yaptım eşime
İki yumurtam vardı benim ve ikiz riskinden dolayı yapmak istememişlerdi aşılamayı ama ben şansım daha yüksek diye istedim tabii ikiside tutuysa onu bilemem
Rabbimden gelen herşeye razıyım.. Allahim herkese en güzel şekilde en doğru zamanda nasip etsin kızlar. Bana tam zamanında vermiş gibi hissettim 3,5 yil gecsede okadar tatli geldiki bana bu haber bunca vakitten sonra ehliyetimi filan tamamladım.. sanki hayatımızda herşey oturdu ve o an verdi gibi her anın tadını cıkardık gezdik tozduk eşimle
ve size tavsiyem her olumsuz dönemlerinizin tadını cıkarın kızlar bi yanınız burukta olsa olsun diyin bi gün olacağına inanın ama hayatında her anın tadını çıkarın eşinizle ve her zaman Allahtan hayırlısını isteyin değilse vermesin
Size duacı olucam Rabbim dileyen herkese nasip etsin canlarım