Gebeliğe Hazırlık Aşılama için Adet bekleyenler var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi anladım canım :) umarım hayırlısı olur hepimiz için avokado ve çiğ kabak çekirdeği yiyorum birde senin dediğin gibi artık Allah’a kalmış umarım güzel sonuçlar alırız :)

Sizi rahatsız ediyorum ama bir sorum olucak lütfen kusura bakmayın :) ovulasyon testi yaptım şimdi ekledim hatta siz görün diye bu yumurtlama oldu dün de çatlama iğnesini vurduk çatladı demek mi acaba

Eklentiler

• D1643900-4B07-48DB-A9CB-1F0E38095C6C.jpeg
    265,9 KB · Görüntüleme: 38
Sizi rahatsız ediyorum ama bir sorum olucak lütfen kusura bakmayın :) ovulasyon testi yaptım şimdi ekledim hatta siz görün diye bu yumurtlama oldu dün de çatlama iğnesini vurduk çatladı demek mi acaba
Çatlatma iğnesi olduğun için ovulasyon testi yapma canım rahatsız olmadım tabiki çünkü hormon var iğnede yanıltıcı oluyor sonuçlar

İnşallah pozitif haberleri almakta kısmet olur bizşmle paylaşırsın aşılama bitince haber et tecrübeni benimde ilk olcak kısmetse acıyor mu ağrıyor mu nasıl oluyor çok merak ediyorum
Merhaba canım günaydın yapıldı mı aşılaman merak ettim de :)

hadi hayırlısı inşallah :) ben 2 gün boyunca evde yattım bugün iş başı yaptım. ilk günden beri olan en büyük sorunum gaz sancısı karnım davul gibi o kadar şiş ki ayrıca gaz sancısı giriyor doktoruma sordum normal olduğunu söyledi. Ara Ara baş dönmelerim oldu dün ayağa kalktığımda yada yürürken yer sallanıyor gibi hissettim coğunlukla bugünde rahim içine kram girdi 2 kere böyle kasıklarıma kadar vurdu ağrısı sonra geçti saniyelik bir olay . Başka değişik birşey olmadı hayılısını versin inşallah allahım hepimiz için :) seninde güzel haberlerini bekliyorum bilgilendirirsin beni

Tabiki haber edicem buraya inşallah hepimizin ki pozitif olur benim tek yumurtam var şansım az gibi geliyor ama yinede Allahım büyük kısmet

Selamın aleyküm kızlar muayneden geldim. Yumurtam 21mm olmuş rahim kalınlığıda 10.5 mm çok şükür yolunda herşey bugün çatlatma iğnesini vurucam pazartesi aşılama nasipse. Doktor idrara sıkışık gel dedi sizede böyle dedilermi

Çok sevindim canım evet bana da öyle demişler di idrar sıkışık yapıldı işlem inşallah hayırlısı olur benim bugün ağrım var fazla kasıklarımda rahimimin içinde doktoru aradım yumurta daha da büyümüş olabilir fazla kendini yorma yarın ağrın olursa tekrar ara dedi korkuyorum bu bir sorun mu nasıl olucak şimdi herşey boşa mı gitti

İğnenin yan etkisidir bence canım korkma olurmu hiç boşa merak etme kaç saat sonra aşılama yapılmıştı sana tam olarak

Canım pazartesi akşam 12 de çatlama iğnesi yapılmıştı çarşamba öğlen 12 de aşılama yapıldı şimdi yorumlarda okuyorum tuttuğu zaman da ağrı olabiliyormuş umarım öyledir ağladım birazcık şimdi daha iyiyim umarım kötü birşey yoktur

Benimki 41 saatte falan olcak nasip napalım umudum yok pek Allaha sığınıyorum inşallah hepimiz güzel haber alırız kaçıncı günü bugün aşılamanın yapıldığı gün dahil

5 gün oldu canım Allah bilir artık hepimiz için hayırlısı olur inşallah gaz hep vardı sancı oldu ama bugün kramplar biraz korkuttu inşallah kötü birşey yoktur

5 gün oldu canım Allah bilir artık hepimiz için hayırlısı olur inşallah gaz hep vardı sancı oldu ama bugün kramplar biraz korkuttu inşallah kötü birşey yoktur
İnşallah bunlar gebelik oluşumuna işarettir bu arada yazarken benim mesajın cevaplla kısmına basarak yaz arkadaşım öyle daha kolay takip ederim

Canım aşılama işlemi yapmadan önce doktor yumurtaya baktımı ultrasonda idrara sıkışık olmamızı bu yüzden mi istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…