Gebeliğe Hazırlık Aşılama için Adet bekleyenler var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebepsiz canım ben hamıle kalıorm ama hep kmyasal oluyor tutunmuyo adet gunumde hemen atıyo bebegı vucut 22 ay oldu
Anladım canım kromozom testi trombofili paneli falan yaptırmışsındır herhalde inşallah busefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sana

Anladım canım kromozom testi trombofili paneli falan yaptırmışsındır herhalde inşallah busefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sana
Hiç bi test yaptırmadım canım cnku yaşayan bi cocugum var ve eşimde aynı ilk cocuk hemen oldu ikincisi biraz nazlı cıktı gelmiyor :)

Hiç bi test yaptırmadım canım cnku yaşayan bi cocugum var ve eşimde aynı ilk cocuk hemen oldu ikincisi biraz nazlı cıktı gelmiyor :)
Pıhtılaşma ikinci hatta üçüncü çocuk düşünürken yaptırıp çıkan çok var malesef ilki normal olurken ikincide kan sulandırıcı kullanıyorlar. Allah bağışlasın ilk çocuğunuzu :)

Ben bide emzirmeyi yeni bıraktım canım benim sütüm koruyodu hormonlarım yeni yeni düzene girdi ondan dolayı yaptırmadım

Merhaba kızlar bende aşılama için adet günümü bekliyorum. Bu ay klomen kullandım 2 yumurta vardı biri 16 mm diğeri kendisi çatladığı için aşılama yapmadılar bekliyorum

Belkide vardır bebiş test
Merhaba kızlar bende aşılama için adet günümü bekliyorum. Bu ay klomen kullandım 2 yumurta vardı biri 16 mm diğeri kendisi çatladığı için aşılama yapmadılar bekliyorum
yaptn mı

Belkide bu ay olmuştur canım test yaptın mı

Umutsuz olma kaçında olmuştun çatlatma iğnesini adet iğnenin 25.günü geliyor normal döngünüze göre olmuyor çünkü
çatlatma iğnesi olmadım 1 tanesi kendisi çatlamıştı, iğne vermediler. O gün bir arkadaşımın nişanı vardı değerlendiremedik o yüzden umutsuzum

çatlatma iğnesi olmadım 1 tanesi kendisi çatlamıştı, iğne vermediler. O gün bir arkadaşımın nişanı vardı değerlendiremedik o yüzden umutsuzum
Anladım canım olsun nasip üzme kendini aşılamayı da klomen ile mi deniceksin bence aşılama hakkını hapla kullanma arkadaşımın haplı olan aşılamasını aşılamadan bile saymadı doktoru 3.de iğne ile olduğu aşılamadı tuttu

Bilmiyorum ki doktor adım adım ilerlicez demişti, kendim söylesem iğneli yapar mı ki?

Hayır devlete gidiyorum o yüzden kendileri karar veriyor sanırım. Ben yine de istediğimi söyliyim
Anladım canım devlette olsa nasılsa özel olduğu için kendin karşılıyosun iğnelerin fiyatını o yüzden doktor ısrar etmez hapta bence

Ben 18 şubatta aşılama oldum test için beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…