- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Sebepsiz canım ben hamıle kalıorm ama hep kmyasal oluyor tutunmuyo adet gunumde hemen atıyo bebegı vucut 22 ay oldu16 üstü yumurtaların döllenebildiğini duymuştum. Sizin gebelik olmama sebebi neydi kaç senedir bekliyorsunuz
Anladım canım kromozom testi trombofili paneli falan yaptırmışsındır herhalde inşallah busefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sanaSebepsiz canım ben hamıle kalıorm ama hep kmyasal oluyor tutunmuyo adet gunumde hemen atıyo bebegı vucut 22 ay oldu
Hiç bi test yaptırmadım canım cnku yaşayan bi cocugum var ve eşimde aynı ilk cocuk hemen oldu ikincisi biraz nazlı cıktı gelmiyor :)Anladım canım kromozom testi trombofili paneli falan yaptırmışsındır herhalde inşallah busefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sana
Pıhtılaşma ikinci hatta üçüncü çocuk düşünürken yaptırıp çıkan çok var malesef ilki normal olurken ikincide kan sulandırıcı kullanıyorlar. Allah bağışlasın ilk çocuğunuzu :)Hiç bi test yaptırmadım canım cnku yaşayan bi cocugum var ve eşimde aynı ilk cocuk hemen oldu ikincisi biraz nazlı cıktı gelmiyor :)
Ben bide emzirmeyi yeni bıraktım canım benim sütüm koruyodu hormonlarım yeni yeni düzene girdi ondan dolayı yaptırmadımPıhtılaşma ikinci hatta üçüncü çocuk düşünürken yaptırıp çıkan çok var malesef ilki normal olurken ikincide kan sulandırıcı kullanıyorlar. Allah bağışlasın ilk çocuğunuzu :)
yaptn mıMerhaba kızlar bende aşılama için adet günümü bekliyorum. Bu ay klomen kullandım 2 yumurta vardı biri 16 mm diğeri kendisi çatladığı için aşılama yapmadılar bekliyorum
Belkide bu ay olmuştur canım test yaptın mıMerhaba kızlar bende aşılama için adet günümü bekliyorum. Bu ay klomen kullandım 2 yumurta vardı biri 16 mm diğeri kendisi çatladığı için aşılama yapmadılar bekliyorum
hayır daha adet günüme 1 hafta var ama sanmıyorumBelkide vardır bebiş test
yaptn mı
böyle söylemeniz bile beni mutlu etti ama adetime 1 hafta var yoktur gibime geliyoBelkide bu ay olmuştur canım test yaptın mı
Umutsuz olma kaçında olmuştun çatlatma iğnesini adet iğnenin 25.günü geliyor normal döngünüze göre olmuyor çünküböyle söylemeniz bile beni mutlu etti ama adetime 1 hafta var yoktur gibime geliyo
çatlatma iğnesi olmadım 1 tanesi kendisi çatlamıştı, iğne vermediler. O gün bir arkadaşımın nişanı vardı değerlendiremedik o yüzden umutsuzumUmutsuz olma kaçında olmuştun çatlatma iğnesini adet iğnenin 25.günü geliyor normal döngünüze göre olmuyor çünkü
Anladım canım olsun nasip üzme kendini aşılamayı da klomen ile mi deniceksin bence aşılama hakkını hapla kullanma arkadaşımın haplı olan aşılamasını aşılamadan bile saymadı doktoru 3.de iğne ile olduğu aşılamadı tuttuçatlatma iğnesi olmadım 1 tanesi kendisi çatlamıştı, iğne vermediler. O gün bir arkadaşımın nişanı vardı değerlendiremedik o yüzden umutsuzum
Bilmiyorum ki doktor adım adım ilerlicez demişti, kendim söylesem iğneli yapar mı ki?Anladım canım olsun nasip üzme kendini aşılamayı da klomen ile mi deniceksin bence aşılama hakkını hapla kullanma arkadaşımın haplı olan aşılamasını aşılamadan bile saymadı doktoru 3.de iğne ile olduğu aşılamadı tuttu
Yapar muhtemelen özelde mi yaptırmayı düşünüyorsun sahiBilmiyorum ki doktor adım adım ilerlicez demişti, kendim söylesem iğneli yapar mı ki?
Hayır devlete gidiyorum o yüzden kendileri karar veriyor sanırım. Ben yine de istediğimi söyliyimYapar muhtemelen özelde mi yaptırmayı düşünüyorsun sahi
Anladım canım devlette olsa nasılsa özel olduğu için kendin karşılıyosun iğnelerin fiyatını o yüzden doktor ısrar etmez hapta benceHayır devlete gidiyorum o yüzden kendileri karar veriyor sanırım. Ben yine de istediğimi söyliyim
Ben 18 şubatta aşılama oldum test için beklemedeyimMerhaba kızlar, adetim 28 şubat gibi gelecek bu adet ile aşılama tedavisi başlayacağım. Var mı benim gibi mart ayında aşılama tedavisi başlayacak? Yada şuan tedavisi başlamış olanlar? Beraber bekleyelim mi ilk olacak benimde fikir alışverişi yaparız..
Hayırlı olsun Allah pozitif sonuç almayı nasip etsin 3 mart gibi yaparsın testiBen 18 şubatta aşılama oldum test için beklemedeyim
Ne kullandın yumurta büyütmek içinBen 18 şubatta aşılama oldum test için beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?