- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Ben başladım tedaviye. 1 haftadır iğne kullanıyorum.Merhaba kızlar, adetim 28 şubat gibi gelecek bu adet ile aşılama tedavisi başlayacağım. Var mı benim gibi mart ayında aşılama tedavisi başlayacak? Yada şuan tedavisi başlamış olanlar? Beraber bekleyelim mi ilk olacak benimde fikir alışverişi yaparız..
Hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif olur ilk aşılama mıBen başladım tedaviye. 1 haftadır iğne kullanıyorum.
Amin inşallah teşekkür ederim. Evet ilk aşılamam olacak. Gonal f kullaniyorum ama 1 haftadır hiç gelişme göstermemiş yumurtalar. Devam ediyoruz bakalım halen kullanmaya. 1 hafta sonra ne olacak. Sizin neden aşılamaya geçildi? Problem neydi?Hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif olur ilk aşılama mı
Benim iki tane doğal gebeliğim var düşükle sonuçlanan biri 12 haftalık diğeri kimyasal. En son kimyasaldan sonra iki yıla yakındır gebelik olmadı. Hiç bir sorun bulunamıyor sebepsiz interfiliteyizAmin inşallah teşekkür ederim. Evet ilk aşılamam olacak. Gonal f kullaniyorum ama 1 haftadır hiç gelişme göstermemiş yumurtalar. Devam ediyoruz bakalım halen kullanmaya. 1 hafta sonra ne olacak. Sizin neden aşılamaya geçildi? Problem neydi?
İnşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin kaç doz vuruyorsunuz gonalfi doktor yükseltmedi mi büyümeyince sizin olmama sorunu yumurta tembelliği falan mıAllah yaşatmasın bir daha. Sonuca ulaşana kadar denemeye devam. İnşallah aşılama ile sonuç alirsiniz
inşallahİnşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin kaç doz vuruyorsunuz gonalfi doktor yükseltmedi mi büyümeyince sizin olmama sorunu yumurta tembelliği falan mı
İnşallah birdahaki muaynede istenelilen büyüklüğe gelir sizden haber bekliyor olucaminşallahbenim sorunum pcos ve tek tüpümün kapalı olması. 50 ünite yapıyorum günde. Ama gelişim yok dedi doktor bugün. Ona rağmende yükseltmedi dozu. Çünkü kontrol ederken 2 yumurtalıktada 19-20 civarı minik minik yumurta saydı. Bir anda çok fazla gelişmesi aşılama için istemediğimiz bir durum en fazla 2 yumurta gelişmiş olmasını isteriz dedi. O sebeple yükseltmedi muhtemelen.
inşallahİnşallah birdahaki muaynede istenelilen büyüklüğe gelir sizden haber bekliyor olucam
Tamamdır mutlaka yazıcaminşallahyazarım tabiki de. Tedaviniz başlayınca süreçten haber edin benide
İnşallahBende adet bekliyorum. İlk asilamami yaptırcam Allah izin verirse. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
İnşallah her şey yolunda gider Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği. Buradan haberleşiriz2016 temmuzda evlendim. Beş buçuk sene oldu. Daha önce hiç hamilelik olmadı. Pco insülin direnci hipotroid hastasıyım. Sanırım bunlar etkiliyor .
Ben dün oldum aşılama canımMerhaba kızlar, adetim 28 şubat gibi gelecek bu adet ile aşılama tedavisi başlayacağım. Var mı benim gibi mart ayında aşılama tedavisi başlayacak? Yada şuan tedavisi başlamış olanlar? Beraber bekleyelim mi ilk olacak benimde fikir alışverişi yaparız..
Hayırlısı olsun ilk aşılama mıydı kaç yumurtanız vardı boyları neydiBen dün oldum aşılama canım
İlk aşılama evet 3 yumurta vardı 16 17 bde 20 mm doktor sdce 20yi olgun gördüHayırlısı olsun ilk aşılama mıydı kaç yumurtanız vardı boyları neydi
16 üstü yumurtaların döllenebildiğini duymuştum. Sizin gebelik olmama sebebi neydi kaç senedir bekliyorsunuzİlk aşılama evet 3 yumurta vardı 16 17 bde 20 mm doktor sdce 20yi olgun gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?