Gebeliğe Hazırlık Aşılama için Adet bekleyenler var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün başladım

Klomen le başlattı beni daha önce iki kez gebelik oldundiye hemen iğne yüklenmeyelin dedi adetin beşinci günü başlicam içmeye kısmetse şuan3.gün
Gonal f 900 verdi 75 doz 6 gün
Sağolun inşallah siz başladınız mı ?

Bende adetimi bekliyorum başlamak için. Beş senedir evliyim hiç çocuğum olmadı. Pko hastasıyım Allah'ım kucagimizi boş bırakmasın . Kimseye aratmasın Rabbim çok zor

Bende adetimi bekliyorum başlamak için. Beş senedir evliyim hiç çocuğum olmadı. Pko hastasıyım Allah'ım kucagimizi boş bırakmasın . Kimseye aratmasın Rabbim çok zor
İlk aşılaman mı olacak canım inşallah bekleyişin son bulur bu tedaviyle

Kızlar ben adet günü bekliyordum doktor ikinci gün gel demişti. Adetim cuma günü geldi araya cumartesi pazar girdi. Yarın gitcem ama 4. Gün oluyor yarın bı sorun olurmu

Kızlar ben adet günü bekliyordum doktor ikinci gün gel demişti. Adetim cuma günü geldi araya cumartesi pazar girdi. Yarın gitcem ama 4. Gün oluyor yarın bı sorun olurmu
Sorun olmaz canım zaten tedavi için ilaçlara 3ila 5. Gün arası başlanıyor sıkma canını

Klomen kullanmıştım kullandığım ilk ay fayda etmedi 2.ay dozunu yukselttıler ve ben aynı zamanda İncir kürü de yaptım 1 tane yumurtam gelişti 19 mm. Aynı zaman da pcos hastasıyım
Test yaptın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…