- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Klomen kullanmıştım kullandığım ilk ay fayda etmedi 2.ay dozunu yukselttıler ve ben aynı zamanda İncir kürü de yaptım 1 tane yumurtam gelişti 19 mm. Aynı zaman da pcos hastasıyımNe kullandın yumurta büyütmek için
İnşallah güzel haberini bekliyoruzKlomen kullanmıştım kullandığım ilk ay fayda etmedi 2.ay dozunu yukselttıler ve ben aynı zamanda İncir kürü de yaptım 1 tane yumurtam gelişti 19 mm. Aynı zaman da pcos hastasıyım
Bende dün başladımMerhaba kızlar, adetim 28 şubat gibi gelecek bu adet ile aşılama tedavisi başlayacağım. Var mı benim gibi mart ayında aşılama tedavisi başlayacak? Yada şuan tedavisi başlamış olanlar? Beraber bekleyelim mi ilk olacak benimde fikir alışverişi yaparız..
Siz hangi ilaç ile büyütüyorsunuz yumurtaları hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanırBende dün başladım
Gonal f 900 verdi 75 doz 6 günSiz hangi ilaç ile büyütüyorsunuz yumurtaları hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır
Gonal f 900 verdi 75 doz 6 gün
Sağolun inşallah siz başladınız mı ?
İnşallah hayırlı sonuç alırsınızKlomen le başlattı beni daha önce iki kez gebelik oldundiye hemen iğne yüklenmeyelin dedi adetin beşinci günü başlicam içmeye kısmetse şuan3.gün
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bu ayİnşallah hayırlı sonuç alırsınız
İlk aşılaman mı olacak canım inşallah bekleyişin son bulur bu tedaviyleBende adetimi bekliyorum başlamak için. Beş senedir evliyim hiç çocuğum olmadı. Pko hastasıyımAllah'ım kucagimizi boş bırakmasın . Kimseye aratmasın Rabbim çok zor
İnşallahİnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bu aysen başladın mı iğnelere
Bir sonraki muayneden sonra haner edersin durumu merak ediyorum umut olalım birbirimizeİnşallahevet başladım
Ederim tabikiTamam sende haber et
Evet ilk aşılamam olacakİlk aşılaman mı olacak canım inşallah bekleyişin son bulur bu tedaviyle
Anladım canım daha önce başka tedavi denedin mi hsg çekildi miEvet ilk aşılamam olacak
Sorun olmaz canım zaten tedavi için ilaçlara 3ila 5. Gün arası başlanıyor sıkma canınıKızlar ben adet günü bekliyordum doktor ikinci gün gel demişti. Adetim cuma günü geldi araya cumartesi pazar girdi. Yarın gitcem ama 4. Gün oluyor yarın bı sorun olurmu
Muayneye gittin mi canım durum nedir nezaman gideceksin yadaBir sonraki muayneden sonra haner edersin durumu merak ediyorum umut olalım birbirimize
Test yaptın mı canımKlomen kullanmıştım kullandığım ilk ay fayda etmedi 2.ay dozunu yukselttıler ve ben aynı zamanda İncir kürü de yaptım 1 tane yumurtam gelişti 19 mm. Aynı zaman da pcos hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?