- 23 Ağustos 2011
- 956
- 1.193
- 313
- 33
Selam..Gecen sene ocak ayinda evlendim.Evlendikten 3ay sonra nisan ayinda hamile oldugumu ogrendim hcg 252 idi.Aradan 2gun gecti beta 59a dustu ve kanamam basladi.Doktor 1hafta ara verin daha sonra devam edebilirsiniz dedi.11 mayista kan testi yaptim ve hcg sonuc:567ydi.Aradan 5gun gecti dis gebelik oldugu anlasildi ve 100mg metotraxate igne oldum.Neyse doktor 3ay korunun sonra rahim filmi cektir dedi.Agustosun 29nde film cektirdim 1ay korunma suresi verildi enfeksiyon riskinden dolayi.Eylul ayinda iliskimiz oldu 15 ekimde ogrendim ki yine hamileyim yine kosa kosa bir umut kan vermeye.Sonuc hcg:20 aradan 2gun gecti yine husran ve kanamam basladi.Ocak 2017 oldu..Ayin 13nde test yaptim yine pozitif..Yine kan testi yine bir umut. Ilk hcg 16 iki gun sonra 54 4gun sonra 464 23ocakta ise 257...Kahverengi lekelenmelerim var ve yine dis gebelik mi kimyasal gebelik mi yoksa kendiliginden dusuk mu olacak...bilmiyorum.psikolojim altust.Doktorum zaten ozel hastane doktoru oldugu icin hicbir aciklama hicbir sebep sunamiyor ancak ben sorarsam cevap alabiliyorum ki verdigi cevaplar hicbir zaman tatmin edici olmuyor.Benzer seyleri yasayan arkadaslar asilama ve tup bebek tedavisi gorenler lutfen cevap verin..1Sene icinde toplam 4dusuk yasadim.Cok korkuyorum cocuk sahibi olamayacagim diye.Cevrenin baskisini,merakini soylemiyorum bile..