Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba çok teşekkür ederimMerhaba bence aşılama günü sayılmıyor çünkü bana doktor 12 gün sonra kan testi ver dedi kağıda da aşılama günü hariç 12 gün sonranın tarihini yazıp verdiler
Rica ederim ne zaman oldu aşılamanızMerhaba çok teşekkür ederim
2 ekimde olmuştum benim sonuç negatif oldu maalesef ikinci aşılamaya kaldı artıkRica ederim ne zaman oldu aşılamanız
Hadi ya Hayırlısı olsun inşallah2 ekimde olmuştum benim sonuç negatif oldu maalesef ikinci aşılamaya kaldı artık
Teşekkür ederimHadi ya Hayırlısı olsun inşallah
2 ekimde olmuştum benim sonuç negatif oldu maalesef ikinci aşılamaya kaldı artık
Merhaba bende 1 ekimde aşılama oldum o günü saymazsak 16 gün oldu, regl olmadım henüz ama 2 kere kaset test yaptım evde negatif hastanede yapıldı idrar negatif kan çıkmadı henüz progestan kullandım 15 gün o yüzden mi regl olmadım acaba siz kullanmış mıydınız?2 ekimde olmuştum benim sonuç negatif oldu maalesef ikinci aşılamaya kaldı artık
Progestan kullandım evet ama ondan ötürü gecikme olmaz vücudumuza hormon alıyoruz yumurta geliştirici çatlatma iğnesi bunlardan kaynaklı gecikme olabiliyor. Tabi bir de stres yapıyoruz bu süreçte o da çok büyük bir etken. Kan kesinlikle daha güvenilir evde yapılan testlerde göre ama ben de daha adet olmadım döngüm 30 günde bir şekilde o yüzden daha iki günüm var benim deMerhaba bende 1 ekimde aşılama oldum o günü saymazsak 16 gün oldu, regl olmadım henüz ama 2 kere kaset test yaptım evde negatif hastanede yapıldı idrar negatif kan çıkmadı henüz progestan kullandım 15 gün o yüzden mi regl olmadım acaba siz kullanmış mıydınız?
Brnim 24-25 gündü 5 gün geçti üzerindenProgestan kullandım evet ama ondan ötürü gecikme olmaz vücudumuza hormon alıyoruz yumurta geliştirici çatlatma iğnesi bunlardan kaynaklı gecikme olabiliyor. Tabi bir de stres yapıyoruz bu süreçte o da çok büyük bir etken. Kan kesinlikle daha güvenilir evde yapılan testlerde göre ama ben de daha adet olmadım döngüm 30 günde bir şekilde o yüzden daha iki günüm var benim de
Merhaba progestanın kasıklarda kramp etkisi yok canım birçokkez kullandım öyle bir etkisi olmadı16 ekimde aşılama yaptırdım 9 gün oldu hala zaman geçmiyor. Bu beklemek de zaten başlı başına stres. Progestan fitil kasiklarda kramp yapıyor mu kızlar bilgimiz var mi