Catlamis gibi duruyor, deger 10 uzeri olmasi gerek sizin bayagi yuksek zatenKızlar dün aşılama oldum progesteron 32 lh 1.40 çıkmış . Yumurta çatlamış mi çoktan lütfen bilenler yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim aşılama günü çatlamış ise boşuna yapıldı sanırım aşılama çok tuhaf yaCatlamis gibi duruyor, deger 10 uzeri olmasi gerek sizin bayagi yuksek zaten
Zaten aşılama yapıldığında çatlamış veya çatlamak üzere olması gerekmiyor mu? Neden boşuna yapılmış olsun ki. Size çatlamamış olması mı gerekiyor dediler? Bilmediğimden soruyorum.Teşekkür ederim aşılama günü çatlamış ise boşuna yapıldı sanırım aşılama çok tuhaf ya
Şöyle bu 3. Aşılamam ilk aşılamam tutmuştu onda progesteron 1.40 civarında çıkmıştı çatlamamıştı sanırım ve o tuttu. 2. De progesteron 22 çıktı ama hiç tutmadı şimdi de 32 çıkınca yine mi olmayacak diye düşündüm. Çatlaması olması gerekiyor aslında böyle düşünmedim hiçZaten aşılama yapıldığında çatlamış veya çatlamak üzere olması gerekmiyor mu? Neden boşuna yapılmış olsun ki. Size çatlamamış olması mı gerekiyor dediler? Bilmediğimden soruyorum.
Benim de aşılamam bugün yapılacak çatlatma iğnesini dün öğlen vuruldum çatladı mı bilmiyorum
Ben onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum ya, yani yumurta çatlasa bile 24 saat içeride döllenmeye hazır bekliyor, aşılama için rahme de sperm bırakılıyor, e onlar da 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Yani tutacağı varsa tutar çatlasa da çatlamak üzere olsa da bence. Umarım ikimizinki de tutar bu ay :)Şöyle bu 3. Aşılamam ilk aşılamam tutmuştu onda progesteron 1.40 civarında çıkmıştı çatlamamıştı sanırım ve o tuttu. 2. De progesteron 22 çıktı ama hiç tutmadı şimdi de 32 çıkınca yine mi olmayacak diye düşündüm. Çatlaması olması gerekiyor aslında böyle düşünmedim hiç
Maalesef 6. Haftada düşük yaptım genetik testi verelim dedik pıhtılaşma sorunum varmış ondan düşük olmuş . İnşallah ikimizin de tutsun güzel haberler alalım. Kaç mm yumurtan vardı en son ultrason da hormon tahlili verdin mıBen onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum ya, yani yumurta çatlasa bile 24 saat içeride döllenmeye hazır bekliyor, aşılama için rahme de sperm bırakılıyor, e onlar da 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Yani tutacağı varsa tutar çatlasa da çatlamak üzere olsa da bence. Umarım ikimizinki de tutar bu ay :)
Sizin ilk aşılamanız tuttu ve sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi? 2. çocuk için mi deniyorsunuz?
Çatlamış mi diye progesteron lh hormonuna bakıyor doktor canım galiba acaba bakacaklar mi sana daZaten aşılama yapıldığında çatlamış veya çatlamak üzere olması gerekmiyor mu? Neden boşuna yapılmış olsun ki. Size çatlamamış olması mı gerekiyor dediler? Bilmediğimden soruyorum.
Benim de aşılamam bugün yapılacak çatlatma iğnesini dün öğlen vuruldum çatladı mı bilmiyorum
Bakacaklarını hiç sanmıyorum canım ya öyle bir şey demediler. Özele gitmiyorum, araştırma hastanesine gidiyorum.Çatlamış mi diye progesteron lh hormonuna bakıyor doktor canım galiba acaba bakacaklar mi sana da
Üzüldüm canım inşallah bu sefer tutar. Hayırlısı, sağlıklısı olacaksa olsun inşallah diyelim.Maalesef 6. Haftada düşük yaptım genetik testi verelim dedik pıhtılaşma sorunum varmış ondan düşük olmuş . İnşallah ikimizin de tutsun güzel haberler alalım. Kaç mm yumurtan vardı en son ultrason da hormon tahlili verdin mı
Benim de tahmini 17 mm iki yumurtama yapıldı canım aşılama. Acele değil 16.5 biraz daha büyümüştür iğne ile bence ideal bir büyüklükte oluyor canım güzel düşünelim güzel olsun bende şehir hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdım . Özele para dayanılmaz galiba çok çünküBakacaklarını hiç sanmıyorum canım ya öyle bir şey demediler. Özele gitmiyorum, araştırma hastanesine gidiyorum.
Benim dün 16,5 yumurtam vardı. Hemen eve geçip 75 ml gonal f ve ardından ovitrelle vur yarın aşılama yapılacak dediler. Sabah eşim sperm verdi. Öğlen 1 de gelin dediler. Bekliyoruz. Biraz acele oldu bilmiyorum bakalım ne olacak.
Ben de öyle düşündüm 16,5 muhtemelen 18,5 falan olmuştur gonal f ile, ovitrelle vurunca da 20-21 de çatlar gibi duruyor. Aşılama için özele para vermek gereksiz geliyor eğer tüp bebeğe gerek kalırsa belki onu özelde yaptırırım çünkü devlet hastanesinde maalesef güzel ilgilenemiyorlar kalabalıktan dolayı. Haber verelim birbirimize süreci olur muBenim de tahmini 17 mm iki yumurtama yapıldı canım aşılama. Acele değil 16.5 biraz daha büyümüştür iğne ile bence ideal bir büyüklükte oluyor canım güzel düşünelim güzel olsun bende şehir hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdım . Özele para dayanılmaz galiba çok çünkü
Tabi ki verelim gün gün belirtileri konuşalım . Umarım güzel haberler duyarız . Rabbım yardımcınz olsunBen de öyle düşündüm 16,5 muhtemelen 18,5 falan olmuştur gonal f ile, ovitrelle vurunca da 20-21 de çatlar gibi duruyor. Aşılama için özele para vermek gereksiz geliyor eğer tüp bebeğe gerek kalırsa belki onu özelde yaptırırım çünkü devlet hastanesinde maalesef güzel ilgilenemiyorlar kalabalıktan dolayı. Haber verelim birbirimize süreci olur mu
Merhaba canm nasıldı aşılama iyi misinBen de öyle düşündüm 16,5 muhtemelen 18,5 falan olmuştur gonal f ile, ovitrelle vurunca da 20-21 de çatlar gibi duruyor. Aşılama için özele para vermek gereksiz geliyor eğer tüp bebeğe gerek kalırsa belki onu özelde yaptırırım çünkü devlet hastanesinde maalesef güzel ilgilenemiyorlar kalabalıktan dolayı. Haber verelim birbirimize süreci olur mu
Merhaba canım çok ağrım oldu ya, sonra geçti ama. Hafif de lekelenmem oldu. Eşimin sperm sayısında anormal bi düşüş çıktı anlamadık gitti önceki testlerde hiçbir sorun yok. Hız artmış sayı aşırı düşmüş. Acaba hata mı oldu bilmiyorum sonuçlarda. Ama neyse ki oldu aşılamamı. Duphaston verdi onu kullanacağım 2 hafta. İnşallah tutar ikimizin deMerhaba canm nasıldı aşılama iyi misin
Ağrı olması çok güzel bir şey canım çatlama oluyor diye düşünebilirsin. Canım eşinin sperm sayısı kaç bilmiyorum ama benim eşimin de sperm sayısı düşüktü normale göre doktor hareketli sperm 5 milyon olsun yeter demiştiMerhaba canım çok ağrım oldu ya, sonra geçti ama. Hafif de lekelenmem oldu. Eşimin sperm sayısında anormal bi düşüş çıktı anlamadık gitti önceki testlerde hiçbir sorun yok. Hız artmış sayı aşırı düşmüş. Acaba hata mı oldu bilmiyorum sonuçlarda. Ama neyse ki oldu aşılamamı. Duphaston verdi onu kullanacağım 2 hafta. İnşallah tutar ikimizin de
Öyle mi iyi o zaman ya içeriye enjekte etmelerinin üzerine bi yarım saat kadar çok regl sancısı gibi agrım oldu ama şu an yok.Ağrı olması çok güzel bir şey canım çatlama oluyor diye düşünebilirsin. Canım eşinin sperm sayısı kaç bilmiyorum ama benim eşimin de sperm sayısı düşüktü normale göre doktor hareketli sperm 5 milyon olsun yeter demişti
Bizim de 22 milyon çıkmış canım 10 milyon ile aşılama oldu. İlk tutan aşılamam da 9 milyon ile tutmuştu . Belirti sanırım yok canım yeni olduk. Ama sadece progesteron yüksekliğini anlamıştım aşılama sabahı. Hasta olmadığım, grip olmadığım halde sürekli hapşırdm durdum. Eşime de dedim hatta progesteron yüksektir benim çatlatma olmuştr diye gülmüştü eşim kan sonucunu görünce 32 çıkmıştı eşim şok olmuştuÖyle mi iyi o zaman ya içeriye enjekte etmelerinin üzerine bi yarım saat kadar çok regl sancısı gibi agrım oldu ama şu an yok.
Ya normalde benim eşimin sperm sayısı geçen ayki testte 203 milyon çıkmıştı, konsantrasyon 58 milyondu, bugunku testte ise total sperm 18 konsantrasyon 9 milyon çıktı yani düşüşe bakar mısın , ben bunu şuna baglıyorum, biz 2,5 gün önce falan en son ilişki yaşadık ve afedersin arka arkaya oldu 2 kez . Yani normalden fazla bi sperm çıkışı oldu. Buna baglıyorum. Yoksa 200 milyon nerde 18 nerde yani. Ama aşılmayı yaptılar bişey demediler o konuda
Senin durum nasıl var mı bi ekstra belirti akıntı vs?
Güzel canım durumların umarım güzel haberler alalım ikimizdeÖyle mi iyi o zaman ya içeriye enjekte etmelerinin üzerine bi yarım saat kadar çok regl sancısı gibi agrım oldu ama şu an yok.
Ya normalde benim eşimin sperm sayısı geçen ayki testte 203 milyon çıkmıştı, konsantrasyon 58 milyondu, bugunku testte ise total sperm 18 konsantrasyon 9 milyon çıktı yani düşüşe bakar mısın , ben bunu şuna baglıyorum, biz 2,5 gün önce falan en son ilişki yaşadık ve afedersin arka arkaya oldu 2 kez . Yani normalden fazla bi sperm çıkışı oldu. Buna baglıyorum. Yoksa 200 milyon nerde 18 nerde yani. Ama aşılmayı yaptılar bişey demediler o konuda
Senin durum nasıl var mı bi ekstra belirti akıntı vs?
Bizim de 22 milyon çıkmış canım 10 milyon ile aşılama oldu. İlk tutan aşılamam da 9 milyon ile tutmuştu . Belirti sanırım yok canım yeni olduk. Ama sadece progesteron yüksekliğini anlamıştım aşılama sabahı. Hasta olmadığım, grip olmadığım halde sürekli hapşırdm durdum. Eşime de dedim hatta progesteron yüksektir benim çatlatma olmuştr diye gülmüştü eşim kan sonucunu görünce 32 çıkmıştı eşim şok olmuştu