- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
ara verme canım bence durumlar müsaitse..
maddi&manevi hazır değilim..zamana bıraktımm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ara verme canım bence durumlar müsaitse..
amin canım inşallah..korkutma beni ya
kew canım neler yapıyorsun? değişiklik varmı anlatsana biraz.bende bilgilenmiş olurum
Mrb canım :) beklemedeyim kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum yemek yapıyorum ders çalışıyorum arkadaş ziyaretleri falan böylelikle eğer hamile kalmazsam en az hasarla atlatacagımı düşünüyorum :)) herhangi bir değişiklik yok gibi göğüslerde alt karın bölgemde şişkinlik var biraz da akıntı oluyo.aşılamadan sonra başladı ben de anlamadım.bugün de kasıklarim da hafif ağrı başladı.amanın yazarken farkettim baya şey varmış bende:)) ama umutlanmak yok çünkü bunlar regl belirtileriyle aynı.sen nasılsın yarın gitcektin dimi yumurta takibi için? İnşallah büyümüştür yumurtaların
Allah razı olsun canım öyle tabi ki hayırlısını versin Allâh .inşallah canım büyümüştür umarım....bu arada en iyisini yapıyorsun...kafaya takmamak önemli ama takmadanda duramıyor insan.ben patik filan yapıyorum battaniye örüyorum..çalışıyorum normalde ama yine de kafayı dağıtamıyorum.rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin canım benim.