• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama günlüğüm....

kew canım neler yapıyorsun? değişiklik varmı anlatsana biraz.bende bilgilenmiş olurum:3:

Mrb canım :) beklemedeyim kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum yemek yapıyorum ders çalışıyorum arkadaş ziyaretleri falan böylelikle eğer hamile kalmazsam en az hasarla atlatacagımı düşünüyorum :)) herhangi bir değişiklik yok gibi göğüslerde alt karın bölgemde şişkinlik var biraz da akıntı oluyo.aşılamadan sonra başladı ben de anlamadım.bugün de kasıklarim da hafif ağrı başladı.amanın yazarken farkettim baya şey varmış bende:)) ama umutlanmak yok çünkü bunlar regl belirtileriyle aynı.sen nasılsın yarın gitcektin dimi yumurta takibi için? İnşallah büyümüştür yumurtaların

arkadaşlar ya gonal f kullananlar...bugün az önce leke geldi benden..kahverengi...ne ola ki bu?

Mrb canım :) beklemedeyim kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum yemek yapıyorum ders çalışıyorum arkadaş ziyaretleri falan böylelikle eğer hamile kalmazsam en az hasarla atlatacagımı düşünüyorum :)) herhangi bir değişiklik yok gibi göğüslerde alt karın bölgemde şişkinlik var biraz da akıntı oluyo.aşılamadan sonra başladı ben de anlamadım.bugün de kasıklarim da hafif ağrı başladı.amanın yazarken farkettim baya şey varmış bende:)) ama umutlanmak yok çünkü bunlar regl belirtileriyle aynı.sen nasılsın yarın gitcektin dimi yumurta takibi için? İnşallah büyümüştür yumurtaların

inşallah canım büyümüştür umarım....bu arada en iyisini yapıyorsun...kafaya takmamak önemli ama takmadanda duramıyor insan.ben patik filan yapıyorum battaniye örüyorum..çalışıyorum normalde ama yine de kafayı dağıtamıyorum.rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin canım benim.

inşallah canım büyümüştür umarım....bu arada en iyisini yapıyorsun...kafaya takmamak önemli ama takmadanda duramıyor insan.ben patik filan yapıyorum battaniye örüyorum..çalışıyorum normalde ama yine de kafayı dağıtamıyorum.rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin canım benim.
Allah razı olsun canım öyle tabi ki hayırlısını versin Allâh .

evett arkadaşlar ben geldim.bugünkü muayenem biraz daha ağrılı geçti.yumurtalar istenen boyuta ulaşmamış biraz üzüldüm.dozajı arttırmadı.bugün 8.gün...azda olsa ilerleme var sevindim.ağrı hissetmenin nedeni yumurtalar büyüyor dedi.baya kalabalıktı oda..randevu aldığım halde tıklım tıklım en son beni aldılar.neyse önemi yok sadece o odaya girince stres oluyorum sadece :) bu arada o pembeli bayanın adı kader,doktorun adı ise Alper beymiş.sağolsunlar çok ilgilendiler.zannediyorum konuşmalardan anladığım kadarı ile sağda ve solda 11 mm lik yumurtam varmış...pazartesi tekrar çağırdılar..belli olcakmı acaba aşılama günüm....

bugün iyi değilim ama ilaçla alakası yok galiba.çok sıkılıyorum uykum var...bu arada iğneyi batırıken artık canım çok yanıyor nedenini bilmiyorum..herşeyden sıkıldım bugün.çalışmak istemiyorum sadece eve gidip uzanıp sırt üstü yatmak istiyo canım.:50:

canlım arkadaşlarım.bugün hastaneden geldim.yumurtalar istenen boyuta ulaşmış.nasipse çarşamba günü aşılama olacağım.mutluyum sevinçliyim.inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.bu gece 12 de çatlatma iğnesi yapıcam..

Dün çatlatma iğnemi vurdum.çok heyecanlandım elim titredi.eşimde yoktu niye bu kadar heyecan yaptım bilemiyorum.bugün sırt ağrısı hissediyorum sadece..oda zaman zaman..kasık ağrısı olması gerekmiyor mu ya? benim nie kasıklarım ağırmıyor?

unutmadan ruyami anlatmak istiyorum ruyamda ikizlerim olmus biri digerine gore daha kucukmus beyaz tulumlarinin icinde o kadar tatli duruyolardi ki optum optum kokladim butun hasretimi giderdim ikiside erkekti ikiz oldu diye o kadar sevindim ki

asilamami oldum carsamba gunu benim cok kanamam oldu 2 gun surdu cok canim yandi bugun 4 gun ilk gun belirtilerim vardi bugu hafifedi karnimda hafif bi agri var ilk gunler bel agrisida oldu ama o gecti allahimmmmmmmm insallah tutar

bugun bir miktar kahverengi leke geldi ya neden boyle oluyor 4uncu gun kahverengi leke olurmu hic kasik agrisi var hapsurunca batma oluyor ama bu leke nerden cikti :25:

bugün 6.gün...zaman geçmiyor.yaramazlık edip idrar testi yaptım.pozitif çıktı ama biliyorum ki bu çatlatma iğnesinin oyunu.Bugün işe başladım.Sabah midem bulandı.dün gece karnımda ağrı oluyor ve kasıklarıma ara sıra giren tatlı bir ağrı var.bugün devam ediyor.bide göğüs uçlarım acıyor.yaa nasıl geçecek bu hafta...

Bugün 7.gün artık beklemekte çok zorlanıyorum.Dün gece bel ağrısı başladı şiddetli bir şekilde.bütün gece ve bugün devam etti anca anca geçiyor.bide dün gece uyurken göğüs uçlarım öyle bi acıdı ki..hiç hayatımda bu kadar acı hissetmedim.artık kasıklarımda ve karnımdaki ağrıda şiddetlendi.iyimidir kötümüdür hiç bi bilgim yok...sanırım dayanamayıp 10.gün test yaptırıcam.bütün gün işte aşılamayla ilgili şeyler okuyorum..kafayı yicem sanırım..

bugün bütün ağrılarım geçti.hafif sızı şeklinde karnım ağrıyor o kadar...umudum kırılıyor.dayanamadım kan testi yaptırdım 0,970 çıktı.. negatiffff

dünkü sonnuca rağmen içimde hala bi umut var.pazar günü tekrar test yaptırıcam.kasıklarımda batma ve ağrı bide göğüs ucu sızlaması ve hassaiyeti devam ediyor.bi arkadaştan bebeğin 6 ile 8.günler yerleştiğini duydum.umutlandım tekrar ama çok zor..dua edin.

Bugün sık sık idrara çıkıyorum.ve sol bacağım inanılmaz ağrıyor.yatınca sol böbreğim tarafında bi yer nefes aldırmıyor.bacağımla birlikte ağrıyor.bide sol taraf kasıklardan resmen çekiliyor acaba başka bi rahatsızlık mı çıkacak?heyecanlı değilim ama umudum var...tutmazsa acaba kilo vermek için akapunktura mı gitsem 1 ay diye düşünüyorum? dile kolay 77 kilo oldum..azcık kilo veririm diyorum ama...of offffff

Beklediğim sonuç...vardır bi hayır..negatif...anne olamadım sanki hiç anne olamayacağım gibi hisediyorum:25::43::50::58::84:

Back