dün akşam iğnemi yaptım...hemde kendim...artık yapabiliyorum...bu arada uyku filanda yapmadı..sadece iğneyi batırdığım yer zaman zaman sızı yapyor.demekki geçen akşamki başımı kaldıramama sebebi migrenmiş.bu arada migren ağrı kesici olmadan da geçebiliyomuş.daha neler öğrenicez...şimdilik hiçbişi hissetmiyorum.her hangi bi gelişme olursa yazarım arkadaşlar..salı günü yumurta takibim var..
Mrb ben de 3 nisanda zeynep Kamilde ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 5.günüm .benim de ağrım oldu ama saniyeliktı.kendini kasmaman önemli olabildiğince rahat olmaya çalış.inşallah tez zamanda biz de anne oluruz :)
Stres yapmamaya çalış rahat bırak kendini biliyorum söylemesi kolay ama ben başardım sen de yaparsın :)canım bu arada vajinal muayenesindeki kadar mı ağrı hissediyoruz acaba? ben çok stresliyim yaa
Stres yapmamaya çalış rahat bırak kendini biliyorum söylemesi kolay ama ben başardım sen de yaparsın :)
ben o bayanı duyunca baya korkmuştum.benim ağrı eşiğimde düşük :) dedim o böyle bağırıyorsa ben ne yaparım allah bilir.içimi rahatlattın vallahi.tırsıyorum ama bebeğim için herşey ne yapalım..bide orda belgin hoca var çok bağırıyor..bi kere azarını işittim kendimi rahat bırakmıyorum diye.valla hayırlısı olsun.yarın gidicem yumurta takibine ne kadar büyümüş bakalım yumurtalıklar?rabbim yardımıcmız olsun kardeşim...senin sorunun neydi?
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun.ben pcos luyum.Belgin hanim bana bi kere denk geldi.onun dışında hep erkek dr lar vardı onlarla herhangi bir sorun yaşamadım hatta erkek dr lar daha iyi bence daha iyi davranıyolar.inşallah büyümüştür yumurtaların
dün akşam iğnemi yaptım...hemde kendim...artık yapabiliyorum...bu arada uyku filanda yapmadı..sadece iğneyi batırdığım yer zaman zaman sızı yapyor.demekki geçen akşamki başımı kaldıramama sebebi migrenmiş.bu arada migren ağrı kesici olmadan da geçebiliyomuş.daha neler öğrenicez...şimdilik hiçbişi hissetmiyorum.her hangi bi gelişme olursa yazarım arkadaşlar..salı günü yumurta takibim var..
Mrb bugün yumurta takibin vardı sonuç nasıl?
evet arkadaşlar bundan sonra Zeynep kamilin infertilite kliniğine randevu ile gidilecekmiş.perşembe günü tekrar gelmemi istediler ama bu sefer randevulu..hayırlısı olsun.bu arada artık iğneler canımı yakmaya başladı..nedendir bilmiyorum..
Allah hayırlısını versin öncelikle..canım nasıl yani iğneleri kendin mi vuruyorsun:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?