En başından almak gerekirse bundan belki 1.5 yıl önce Ümraniye devlet hastanesinde tedaviye başladım.orda bana bir iğne verdiler ve eşimle ilişki önerdiler ama kısmet değilmiş eşim iş için İstanbul dışındaydı.neyse o kaldı.bu arada gittiğim özel kadın doğum uzmanları yumurtalık tembelliği teşhisi konuldu.adetim gecikmeye başladı.bu olay tamda bebek istediğimiz zamana denk gelmişti.Eşim sonra bu olaydan bıktı ve bebek istemediğini söyledi.bende her defasında diretince aramızda büyük kırgınlıklar oldu.ben bu arada bir umut Zeynep kamil hastanesine gitmek istedim.burdan edindiğim bilgilerle infertilite kliniğine gitmeye karar verdim.randevumu aldım ve büyük gün geldi çattı.elime evrakları sıkıştırdılar istenilen belgeler yapılan tahliller,usg ler,rahim filmleri kan tahlilleri,eşimin tahlilleri derkeeeennn raporumu almak taaamm 9 ay sürdü.bide çalıştığım için iş yerinden ha diyince iziin alınmıyordu ve geciktikçe gecikiyordu...tam raporumu aldım ilaçlarımı aldım eve geldim hala eşim ikna olmamıştı.doğal yoldan olsun diye ısrar ediyordu.3 ay doğal yollardan denedik.bu arada yumurtalık testleri,çeşitli kürler denedim ama hiçbiri yarama derman olmadı.sonra eşim babalığa hazır olmadığını söyleyip bi kaç ay daha müsaade istedi ve ben yine beklemeye mahkum oldum.bu süreç hiç kolay değildi.eşim yanımda olmadı ama yine de güçlü durdum.çok kavga ettik ayrılığın eşiğine bile geldik zman zaman...ama şimdi yarın eşim yanımda olarak gönül rahatlığı ile tedavime başlıyacağım.inşallah emeğimin karşılığını alırım.duanızı eksik etmeyiniz.