• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asilama guncel

Neredeyse aynıymış ya canım bizimm ve daha yeni olmussun😍 inşallah görelim canım ya maddi manevi çok zor bu yol gerçekten, hele bazi insanlar keşke hiç yorum yapmasa 🙄
Gönlümüzdeki belli canım Allah hayırlı kılsın bize nasip etsin inşallah bu ay 😍
İlkinde tek yumurtan mi olmuştu canım? Birde anestezili mi olacak diye sordular ben anestezi olmuyor diye biliyorum ağrılı bir işlem mi?
Evet ya insan çok etkileniyor 😰
Aminnn inşallah canım
İlkinde tek yumurta vardı 17mm. Anestezi gerektirecek bir şey değil canım hiç ağrı olmadı bende ikincisinde hissetmedim bile doktor bol ssns deyince anladım bittiğini😅

Evet ya insan çok etkileniyor 😰
Aminnn inşallah canım
İlkinde tek yumurta vardı 17mm. Anestezi gerektirecek bir şey değil canım hiç ağrı olmadı bende ikincisinde hissetmedim bile doktor bol ssns deyince anladım bittiğini😅
Veznede öyle diyince şaşırdım bende canım. Ama senin 2.de çok iyi gelişmiş ilkine göre canım inşallah bu sefer tutar 😍

Veznede öyle diyince şaşırdım bende canım. Ama senin 2.de çok iyi gelişmiş ilkine göre canım inşallah bu sefer tutar 😍
İnşallah ya bu sefer eşimin değerleri de iki katı çıktı ilkinde yıkanmış 18milyondu bu sefer 45milyon ileri hız %55 çıktı .inşallah ya Rabbim ol desin 🤲🤲🥰
Hepimiz görelim bebislerimizi artık

İnşallah ya bu sefer eşimin değerleri de iki katı çıktı ilkinde yıkanmış 18milyondu bu sefer 45milyon ileri hız %55 çıktı .inşallah ya Rabbim ol desin 🤲🤲🥰
Hepimiz görelim bebislerimizi artık
Ay ne güzel haber o zaman canımm gözun aydin valla insallah tutacak bu sefer😍 ben değerleri yazan kagidi doktorda unuttum kaldı öyle sonrada hiçbir yerden bulamadık e nabizda falan çıkmıyor bakalım aynı hastane yarın lab istesem verirler mi acaba bende merak ediyorum ilk örnek vereli 1 sene olacak neredeyse.
25inde adet günüm haberleşelim canım aklım sende Allahın izniyle olacak 😍

Ay ne güzel haber o zaman canımm gözun aydin valla insallah tutacak bu sefer😍 ben değerleri yazan kagidi doktorda unuttum kaldı öyle sonrada hiçbir yerden bulamadık e nabizda falan çıkmıyor bakalım aynı hastane yarın lab istesem verirler mi acaba bende merak ediyorum ilk örnek vereli 1 sene olacak neredeyse.
25inde adet günüm haberleşelim canım aklım sende Allahın izniyle olacak 😍
Kuzum genelde aşılama.sonrasi veriyolar sen iste verirler. 🌺
İnşallah kuzummm hepimizin ki pozitif olsun mutlu girelim.yeni yıla🥰🥰😘
Tm kuzum yazarım inşallah bende sende yaz

anladım kuzum evet ogleden sonra olur, hadı ınsallaahh cok guzel sonuc alırsınız Allah yardımcın olsun hıc stres yapma cok kısa bır ıslem
Çok sagolasin kuzum heyecanlıyım biraz hastaneye girince daha çok artar tabi. Ama ilaç kullandığımda yumurta çalarken çok feci ağrılarım olmuştu bu sefer hiç yok ona da saskinim

Çok sagolasin kuzum heyecanlıyım biraz hastaneye girince daha çok artar tabi. Ama ilaç kullandığımda yumurta çalarken çok feci ağrılarım olmuştu bu sefer hiç yok ona da saskinim
evett ınsan cok heyecanlı oluyor ya hele beklerken :) benım asılama sonrası ılk ve ıkıncı gun cok asırı agrım olmustu catlatma ıgnesı vurduktan sonra oyle agrı bnde hıssetmedım

Back