Aaa tüh bir sorun olmaz demi canım ay inşallah iyi olursunCanım idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktorla konuşup direkt acile gittim serum ilaç derken daha yeni bitti
Çok geçmiş olsun canım benim bak iyikide aramışsın vallaCanım idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktorla konuşup direkt acile gittim serum ilaç derken daha yeni bitti
Aaa tüh bir sorun olmaz demi canım ay inşallah iyi olursun
Sağol canım ya ben tahmin etmiştim ama olmaz falan diyordum. Hamileymiş gibi ilaç verdiler inşallah aşılamamı etkilemez hiç beklemiyordum böyle birşeyÇok geçmiş olsun canım benim bak iyikide aramışsın valla
İnşallah olmaz canım sen içini ferah tut hayırlısıyla geçer inşallahSağol canım ya ben tahmin etmiştim ama olmaz falan diyordum. Hamileymiş gibi ilaç verdiler inşallah aşılamamı etkilemez hiç beklemiyordum böyle birşey ☹
İnşallah canım da enfeksiyon aşılamayı etkiliyor diye biliyorum neyse Allah büyük engel oluşturmaz inşallah. Umudum yoktu bu da oldu iyice moralim sıfırlandı. Sen ne durumdasın kuzum var mı ağrı sızı?İnşallah olmaz canım sen içini ferah tut hayırlısıyla geçer inşallah
Bende 28 kasımda yaptırdım aşılama ve doktorum on gün sonra kan ver dedi
Canım dün 10.gündü kan verdim 2.80 çıktı negatifsonucunu merak ettim canım nasıl gebelik var mi ?
Hemen öyle düşünme kızdırma bak beni morelimiz yüksek tutulcak öyle umutsuzluk yok asla her sey çok güzel olucak allahın izniyle inşallah benim gaz sancım oluyor galba sol tarafımda ağrı girip girip çıkıyo canımİnşallah canım da enfeksiyon aşılamayı etkiliyor diye biliyorum neyse Allah büyük engel oluşturmaz inşallah. Umudum yoktu bu da oldu iyice moralim sıfırlandı. Sen ne durumdasın kuzum var mı ağrı sızı?
İnşallah canım elimizde değil işte üzülmemek karamsar olmamak ama Allaha tevekkül en önemlisi O en güzelini en hayırlısını bilirHemen öyle düşünme kızdırma bak beni morelimiz yüksek tutulcak öyle umutsuzluk yok asla her sey çok güzel olucak allahın izniyle inşallah benim gaz sancım oluyor galba sol tarafımda ağrı girip girip çıkıyo canım
Forumda birçok kişi 10. Gün bu sonuçlarla karşılaşmış bence 14. Günü bekle canım yükselme ihtimali vardır diye düşünüyorumCanım dün 10.gündü kan verdim 2.80 çıktı negatif
İnşallahForumda birçok kişi 10. Gün bu sonuçlarla karşılaşmış bence 14. Günü bekle canım yükselme ihtimali vardır diye düşünüyorum
Benim doktorum da 13.gün demişti o gün tekrarla istiyorsan canımCanım dün 10.gündü kan verdim 2.80 çıktı negatif
Yarın tekrar vericem bakalım 12 . Gün olcakBenim doktorum da 13.gün demişti o gün tekrarla istiyorsan canım
Aynen canım yarında ver bakalım benimde bildiğim 9. 10 . Ve 11. Gün çok düşük çıkıyormuş ama 3 veya 4 gün sonra tekrar yaptıklarında değerileri baya yükseliryormuşYarın tekrar vericem bakalım 12 . Gün olcak
Bugün 12 gün 1.18 e düşmüş maalesef negatifAynen canım yarında ver bakalım benimde bildiğim 9. 10 . Ve 11. Gün çok düşük çıkıyormuş ama 3 veya 4 gün sonra tekrar yaptıklarında değerileri baya yükseliryormuş
Üzüldüm ama olsun kuzum hemen umutsuzluğa kapılma bir daha ki ay var allahın izniyle o zaman olur inşallahBugün 12 gün 1.18 e düşmüş maalesef negatif
Eşimin işinden dolayı sıkıntı askeri personel 15 gün yanımda 15 gün yok doktor da aşılamadan itibaren en az 20 gün olması lazım diyor beklicez maalesefÜzüldüm ama olsun kuzum hemen umutsuzluğa kapılma bir daha ki ay var allahın izniyle o zaman olur inşallah
Vardır bundada bir hayır canım üzülme dicem insanın elinde değil bende çok yaşadım bunları ama yılma hemen umutsuzluğa kapılma rabbim büyüktürEşimin işinden dolayı sıkıntı askeri personel 15 gün yanımda 15 gün yok doktor da aşılamadan itibaren en az 20 gün olması lazım diyor beklicez maalesef
Hayırlısı olsun hakkımızdaVardır bundada bir hayır canım üzülme dicem insanın elinde değil bende çok yaşadım bunları ama yılma hemen umutsuzluğa kapılma rabbim büyüktür
Bende bugün 10. günüm evde test yaptım hiç çizgi çıkmadı ümitlerim gün geçtikçe tükeniyorBugün 12 gün 1.18 e düşmüş maalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?