Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım ya ben tahmin etmiştim ama olmaz falan diyordum. Hamileymiş gibi ilaç verdiler inşallah aşılamamı etkilemez hiç beklemiyordum böyle birşey ☹
İnşallah olmaz canım sen içini ferah tut hayırlısıyla geçer inşallah

İnşallah olmaz canım sen içini ferah tut hayırlısıyla geçer inşallah
İnşallah canım da enfeksiyon aşılamayı etkiliyor diye biliyorum neyse Allah büyük engel oluşturmaz inşallah. Umudum yoktu bu da oldu iyice moralim sıfırlandı. Sen ne durumdasın kuzum var mı ağrı sızı?

Hemen öyle düşünme kızdırma bak beni morelimiz yüksek tutulcak öyle umutsuzluk yok asla her sey çok güzel olucak allahın izniyle inşallah benim gaz sancım oluyor galba sol tarafımda ağrı girip girip çıkıyo canım

İnşallah canım elimizde değil işte üzülmemek karamsar olmamak ama Allaha tevekkül en önemlisi O en güzelini en hayırlısını bilir canım kuru kayısı ye çok fazla değil ama iki üç tane hemen. gaz sancısı için iyi geldi bana afedersin ben tuvaletimi yapamıyordum kayısı yedikten sonra rahatladım bir dene istersen

Üzüldüm ama olsun kuzum hemen umutsuzluğa kapılma bir daha ki ay var allahın izniyle o zaman olur inşallah
Eşimin işinden dolayı sıkıntı askeri personel 15 gün yanımda 15 gün yok doktor da aşılamadan itibaren en az 20 gün olması lazım diyor beklicez maalesef

Eşimin işinden dolayı sıkıntı askeri personel 15 gün yanımda 15 gün yok doktor da aşılamadan itibaren en az 20 gün olması lazım diyor beklicez maalesef
Vardır bundada bir hayır canım üzülme dicem insanın elinde değil bende çok yaşadım bunları ama yılma hemen umutsuzluğa kapılma rabbim büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…