Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı canım bende halsizlik uyku yapıyo ama ben uyumamaya calışıyorum evin içinde dolanıyorum 3. Günüm çok şükür ne ağrı ne sızı ne kanama hatta bu sabah ilişkiye girdik gene bacaklarımı dikip yattım yarım saat nerdeyse

1. Gün ağrı kanamam oldu
2. Gün gaz oldu biraz ağrım oldu kananmam kesildi progestandan dolayı içtiğim 1 saat sonra baş dönmesi başka bir şey yok şuanlık
3. Gün valla ben normaldede çok açım ama hiç doymuyorum ağrım sızım yok ilişkiye girdik ilk denem yarım saat yattım kanamam olmadı hiç biraz akıntım var

Evet bende uyumuyorum bir şekilde birde ağrı olması mı iyi olmaması mı iyi acaba çözemedim :) benim eşim görevde canım geldiğinde ilişki düşünüyoruz bende 1 saat kalkmam herhalde şansı artırıyormuş. Birde normal ilişkiden sonra ben 1 saat yatardım ayaklarımı dikip ama kalkınca az da olsa akma olurdu. Aşılamada 10 dk yattım kalkınca Hiç akmadı aşağıya şaşırdım

Bende yarın aşılama olacagım ınş guzel haberler veırrız
İnşallah canım ağrın kanamam olm
Aman neyse hayırlısı o olsun canım ağrı falan olsun olmasın takma onları aynı şekilde normal ilişkiye girince kaç saat yatarsam yatayım kalkınca akardı aşılamda kan vardı pembe onun haricinde hiç sperm akmamış sanki ama onu iyice gönderiyorlar ya belki ondan canım

Rabbim hakkımızda en güzelini en hayırlısını versin inşallah Olabilir kuzum.
Zaten işi gücü bıraktım uzanıp duruyorum ıyı oluyormuş böyle normalde temizlik falan çok uğraşırım da

Rabbim hakkımızda en güzelini en hayırlısını versin inşallah Olabilir kuzum.
Zaten işi gücü bıraktım uzanıp duruyorum ıyı oluyormuş böyle normalde temizlik falan çok uğraşırım da
Ben sıkıldım valla yatmaktan canım eşime kalsa 15 gün vallahi yatırcak akşamları eşim kalıyor gündüzleri kayınvalidem akşamları hep kavga ediyoruz neden geziyorum diye bende yatıpta o psikolojiye girmek istemiyorum bakalım napıcam bilmiyorum

Yat canım yat dinlen boşver değerlendir bugünleri yatsakta yatmasakta o psikolojideyiz maalesef canım sadece bastırıyoruz gibi geliyor bana
ben yalnız olduğum için rutin ihtiyaçlar için mecbur kalkıyorum canım ya sen yine bir nevi şanslısın ama üzerine bu kadar düşülmesi de kötü hiç bilemedim o yüzden

Eşim hamileymişim gibi davranıyor allah korusun olmazsa çok üzülcek bende o yokken azcık geziniyorum o gelince bı tuvalete seninde allah yardımcın olsun canım hadi bi tutsunladda inşallah O zmaan kendim isteyerek yatçam kalkmıcam

Eşler hep öyle canım ya benimki de belli etmemeye çalışıyor ama benden daha çok umutlu. Bende açık açık söylüyorum "Allah nasip ederse hayırlı ise olsun çok kaptırma kendini tutma ihtimali çok çok az" diyorum ki hazırlıklı olsun. Sende açıkça söyle ki her duruma alıştırsın kendini. Sağol canım Allah hepimize sabırlar versin.

Ay bir tutunsunlar bende senin gibi vallahi 9 ay kalkma desinler kalkmayacağım(büyük laf ama bu kadar uğraştan sonra :)) o kadar istiyorum olmasını

Dur öyle 9 ay diye dua etmeyelim ki öyle kabul olur inşallah yatmaya gerek kalmaz sorunsuz bir hamilelik yaşarız inşallah zaman geçmiyor ya hada çok var nasıl geççek zaman anlamadım

Dur öyle 9 ay diye dua etmeyelim ki öyle kabul olur inşallah yatmaya gerek kalmaz sorunsuz bir hamilelik yaşarız inşallah zaman geçmiyor ya hada çok var nasıl geççek zaman anlamadım
Haklısın canım benim, amiiiiiinnnn ay sorma bende zaman geçsin diye oyun oynuyorum kitap okuyorum koltukta ne yapabilirsem yapıyorum ama geçmiyor vakit

Haklısın canım benim, amiiiiiinnnn ay sorma bende zaman geçsin diye oyun oynuyorum kitap okuyorum koltukta ne yapabilirsem yapıyorum ama geçmiyor vakit
Valla kendimi savaş oyununa sarsım hiç vakit geçmiyor yinede ben ayın 17 sine sabahına erken gebelik testi yapıcam canım internetten söylesim çok merak ediyorum

Valla kendimi savaş oyununa sarsım hiç vakit geçmiyor yinede ben ayın 17 sine sabahına erken gebelik testi yapıcam canım internetten söylesim çok merak ediyorum
Geçmiyor canım hiç geçmiyor hemde ya ben almadım test hangi marka aldın canım hangisi iyi ki? Birde idrarda çıkmazsa diye korkuyorum direkt kan vermek daha iyi olmaz mı ki

Geçmiyor canım hiç geçmiyor hemde ya ben almadım test hangi marka aldın canım hangisi iyi ki? Birde idrarda çıkmazsa diye korkuyorum direkt kan vermek daha iyi olmaz mı ki
Geçen ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldığımda erken gebelik testiyle 11. Günde öğrendim canım predictor markasını alıyorum hep kapıya kadar geliyo canım daha iyi oluyo

Geçen ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldığımda erken gebelik testiyle 11. Günde öğrendim canım predictor markasını alıyorum hep kapıya kadar geliyo canım daha iyi oluyo
Bende alayım olmadı ya duramam gibi böyle canım benim pembe leke gibi kanama gibi birşeyler oluyor birde afedersin idrara çıktığımda yanıyor enfeksiyon mu kaptım ki

Bende alayım olmadı ya duramam gibi böyle canım benim pembe leke gibi kanama gibi birşeyler oluyor birde afedersin idrara çıktığımda yanıyor enfeksiyon mu kaptım ki
Leke olması normarmiş zaten canım rahım ağzı kanıyormuş doktor öyle desi iyice açtırdığı için yanmada belki açıldıya vajinan ondan azcık yara olmuşta olabilir belki canım

Leke olması normarmiş zaten canım rahım ağzı kanıyormuş doktor öyle desi iyice açtırdığı için yanmada belki açıldıya vajinan ondan azcık yara olmuşta olabilir belki canım
Bilemedim bende. afedersin idrar varmış gibi oluyor wcye gidiyorum az yapıyorum sonra yok birşey birde pembe bildiğin akıyor. Forumda birisi ovitrellenin etkisi falan diye yazmış ama yarın doktoru arayayım en iyisi değil mi

Tabikide canım önce doktora sor biz böyle anlatıyoruz ama doktor gibi iyi bilemeyiz 2. Gün akşamı benim lekelenmem bitti bu sabah Ama sen yarın doktorunu ara sor kuzum

Tabikide canım önce doktora sor biz böyle anlatıyoruz ama doktor gibi iyi bilemeyiz 2. Gün akşamı benim lekelenmem bitti bu sabah Ama sen yarın doktorunu ara sor kuzum
Canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktorla konuşup direkt acile gittim serum ilaç derken daha yeni bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…