• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılamadan sonra 15.günüm adetimi 3 gün geçti kan testi ve idrar testi negatif Progestan kullanıyordum 2 gün önce bıraktım neden böyle sizce bebek olsa çıkardı kan testinde dimi akıntım çok oluyor ve karnımda batmalar var sebebi nedir acaba Bu şekilde olan var mı ya da duydunuz mu ?

Kızlar benim aşılamadan sonra 16.günüm bu sabah beta hcg yaptırdım negatif hala regl olmadım
Adetim 5 gün gecikti doktora gittim sonradan bir yumurtam oluşmuş çatlamamış o da adet oldurmuyormuş bana doktor söktürücü verdi böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

Aşılaması pozitif olanlar en büyük belirtiniz neydş ?

Belirtiyor bırakın kızlar kan testine bakın sadece. Ağrılar kullandığımız ilaçlardan hormonlarda vs. Olabiliyor zaten.
Bnde 2. Aşılama için bekliyorum. Yarın bakalım ne kdr büyümüş yumoslar

Merhabalar arkadaşlar , 2 Mart da aşılama yaptırdım .
Sizinde sağda veya solda ağrı ve şişkinliğiniz oldu mu yumurtaliklarinizda ben şuan da çok kötü haldeyim hem sağda hemde solda yumurtam vardı ve şuan sancı gibi ağırlık var korkuyorum lütfen yardım edin

Benim 10.günüm hiç lekelenmem kanamam olmadı ama ağrılar sürüyor
Merhaba canim birsey sorcam hamileligin hayirli olsun bu arad ben 7 gun merional igne kullandim 8. Gun karindan catlatma igmesi vurdum suan beklemedeyim senin hamileligin ignelerden sonra mi oldu ?

Back