• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maalesef benimde 😥 insan elinde olmadan üzülüyor 😥 sanırım biraz doktora ara verip hacamata gidicem ben bu sefer
Haklısın canım insanın dünyası yıkılmış gibi oluyor bütün umutlar gidiyor ama denemekten vazgeçme çoğu kişinin aşılaması tutmuyor şuan benim bile umudum yok

Kızlar ne durumdasınız benim bugün 6 günüm sol tarafımda sancı var ara ara girip cıkıyo ama gaz değil

Merhaba,
Doktorum bana pkos var sen de dedi.
Ama senin ki multikistik gibi dedi.
Başka böyle olan var mi?
Düzenli adet görüyorum bir gün bile atlamaz.
Kıllanma akne gibi sorunlarım yok.
Aşılama yaptırdım bu ay şuan 5.günüm belirtilerini aşağıda yazıyorum sizce normal belirtiler mi ?

1.GÜN: kahverengi bi akıntı oldu çok az tuvalete çıktığımda sadece ve kasıklarda ağrı
2.GÜN: bi anda yoğun beyaz bir akıntı geldi sadece o an geldi daha gelmedi.
3.GÜN: gaz sıkışması çok oldu ondan kaynaklı sancılar
4.GÜN: iştah da artış ve sırtımda ve böbreklerim de şiddetli ağrı
5.GÜN: biraz akıntı

sizce kaçıncı gün en erken gösterir kan testi ve normal mi bu belirtiler gibi yaşayıp pozitif olan var mi ?
merhaba bende cuma günü ikinci aşılamamı yaptırdım benimde belirtilerim aynı senin gbi sadece bugün bel ağrısı eklendi ayrıca

Merhaba,
Doktorum bana pkos var sen de dedi.
Ama senin ki multikistik gibi dedi.
Başka böyle olan var mi?
Düzenli adet görüyorum bir gün bile atlamaz.
Kıllanma akne gibi sorunlarım yok.
Aşılama yaptırdım bu ay şuan 5.günüm belirtilerini aşağıda yazıyorum sizce normal belirtiler mi ?

1.GÜN: kahverengi bi akıntı oldu çok az tuvalete çıktığımda sadece ve kasıklarda ağrı
2.GÜN: bi anda yoğun beyaz bir akıntı geldi sadece o an geldi daha gelmedi.
3.GÜN: gaz sıkışması çok oldu ondan kaynaklı sancılar
4.GÜN: iştah da artış ve sırtımda ve böbreklerim de şiddetli ağrı
5.GÜN: biraz akıntı

sizce kaçıncı gün en erken gösterir kan testi ve normal mi bu belirtiler gibi yaşayıp pozitif olan var mi ?
kan testi için en az 13 gün beklemen gerekir bende sabırsızlanıyorum

merhaba bende cuma günü ikinci aşılamamı yaptırdım benimde belirtilerim aynı senin gbi sadece bugün bel ağrısı eklendi ayrıca
[/QUOTE]
Canım bende cuma günü yaptırdım aşılamamı bugün 6 gün çok batma oluyor normal mi ki ya senin nasıl

Canım bende cuma günü yaptırdım aşılamamı bugün 6 gün çok batma oluyor normal mi ki ya senin nasıl
[/QUOTE]
normal heralde bende de durum aynı

[/QUOTE]
Sürekli idrara çıkıyorumda bayada geliyor afedersin baya işiyorumda heralde iğnelerden bu kadar kısa sürede belirti olmaz bence ama batma beni biraz korkuttu inşallah döllenim tutunmuşlardır 🤲🏻

Kızlar benim aşılamadan sonra 11.günüm bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif sanırım tutmadı 😔

Sürekli idrara çıkıyorumda bayada geliyor afedersin baya işiyorumda heralde iğnelerden bu kadar kısa sürede belirti olmaz bence ama batma beni biraz korkuttu inşallah döllenim tutunmuşlardır 🤲🏻
[/QUOTE]
Şuna itiybariyle ben de de batma başladı ve sürekli devam ediyor bende bi panik oldum

Şuna itiybariyle ben de de batma başladı ve sürekli devam ediyor bende bi panik oldum
[/QUOTE]
Zamanda geçmiyo ki öğrenelim tahlille baktım çağo kişide olmuş bu durumlar ama kimisinin tutmuş kimisinin tutmamış ☹️

Zamanda geçmiyo ki öğrenelim tahlille baktım çağo kişide olmuş bu durumlar ama kimisinin tutmuş kimisinin tutmamış ☹
[/QUOTE]
Valla bi panik aldı beni inş iyiye işarettir kaç kişiye sordum kimsenin bildiği yok 😞 sen ne zaman aşılama yaptırdın Canım

Merhaba kızlar benim de bugün aşılamanın 3.günü ne leke ne kanamam oldu acaba bende mi sıkıntı var :110:

Back