- 6 Kasım 2014
- 445
- 245
- 103
- 31
Sende 13 günü bekle canım hemen umutsuzluğa kapılmayın kendinizi üzmeyinBende bugün 10. günüm evde test yaptım hiç çizgi çıkmadı ümitlerim gün geçtikçe tükeniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende 13 günü bekle canım hemen umutsuzluğa kapılmayın kendinizi üzmeyinBende bugün 10. günüm evde test yaptım hiç çizgi çıkmadı ümitlerim gün geçtikçe tükeniyor
Maalesef benimde insan elinde olmadan üzülüyor sanırım biraz doktora ara verip hacamata gidicem ben bu seferBende bugün 10. günüm evde test yaptım hiç çizgi çıkmadı ümitlerim gün geçtikçe tükeniyor
Öyle vallahi ama bir şeyin üzerine ne kadar düşsek o kadar bizden uzaklaşıyor sanki her şeyi oluruna bıraksak keŞke ama olmuyorMaalesef benimde insan elinde olmadan üzülüyor sanırım biraz doktora ara verip hacamata gidicem ben bu sefer
Haklısın canım insanın dünyası yıkılmış gibi oluyor bütün umutlar gidiyor ama denemekten vazgeçme çoğu kişinin aşılaması tutmuyor şuan benim bile umudum yokMaalesef benimde insan elinde olmadan üzülüyor sanırım biraz doktora ara verip hacamata gidicem ben bu sefer
merhaba bende cuma günü ikinci aşılamamı yaptırdım benimde belirtilerim aynı senin gbi sadece bugün bel ağrısı eklendi ayrıcaMerhaba,
Doktorum bana pkos var sen de dedi.
Ama senin ki multikistik gibi dedi.
Başka böyle olan var mi?
Düzenli adet görüyorum bir gün bile atlamaz.
Kıllanma akne gibi sorunlarım yok.
Aşılama yaptırdım bu ay şuan 5.günüm belirtilerini aşağıda yazıyorum sizce normal belirtiler mi ?
1.GÜN: kahverengi bi akıntı oldu çok az tuvalete çıktığımda sadece ve kasıklarda ağrı
2.GÜN: bi anda yoğun beyaz bir akıntı geldi sadece o an geldi daha gelmedi.
3.GÜN: gaz sıkışması çok oldu ondan kaynaklı sancılar
4.GÜN: iştah da artış ve sırtımda ve böbreklerim de şiddetli ağrı
5.GÜN: biraz akıntı
sizce kaçıncı gün en erken gösterir kan testi ve normal mi bu belirtiler gibi yaşayıp pozitif olan var mi ?
kan testi için en az 13 gün beklemen gerekir bende sabırsızlanıyorumMerhaba,
Doktorum bana pkos var sen de dedi.
Ama senin ki multikistik gibi dedi.
Başka böyle olan var mi?
Düzenli adet görüyorum bir gün bile atlamaz.
Kıllanma akne gibi sorunlarım yok.
Aşılama yaptırdım bu ay şuan 5.günüm belirtilerini aşağıda yazıyorum sizce normal belirtiler mi ?
1.GÜN: kahverengi bi akıntı oldu çok az tuvalete çıktığımda sadece ve kasıklarda ağrı
2.GÜN: bi anda yoğun beyaz bir akıntı geldi sadece o an geldi daha gelmedi.
3.GÜN: gaz sıkışması çok oldu ondan kaynaklı sancılar
4.GÜN: iştah da artış ve sırtımda ve böbreklerim de şiddetli ağrı
5.GÜN: biraz akıntı
sizce kaçıncı gün en erken gösterir kan testi ve normal mi bu belirtiler gibi yaşayıp pozitif olan var mi ?
Canım bende cuma günü yaptırdım aşılamamı bugün 6 gün çok batma oluyor normal mi ki ya senin nasılmerhaba bende cuma günü ikinci aşılamamı yaptırdım benimde belirtilerim aynı senin gbi sadece bugün bel ağrısı eklendi ayrıca
normal heralde bende de durum aynıCanım bende cuma günü yaptırdım aşılamamı bugün 6 gün çok batma oluyor normal mi ki ya senin nasıl
merhaba bende cuma günü ikinci aşılamamı yaptırdım benimde belirtilerim aynı senin gbi sadece bugün bel ağrısı eklendi ayrıca
Erken değil mi canım tahlil için bekle bakalım 15 gün olsun o zaman bir daha versen üzülme hemenKızlar benim aşılamadan sonra 11.günüm bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif sanırım tutmadı
Sürekli idrara çıkıyorumda bayada geliyor afedersin baya işiyorumda heralde iğnelerden bu kadar kısa sürede belirti olmaz bence ama batma beni biraz korkuttu inşallah döllenim tutunmuşlardırnormal heralde bende de durum aynı
Şuna itiybariyle ben de de batma başladı ve sürekli devam ediyor bende bi panik oldumSürekli idrara çıkıyorumda bayada geliyor afedersin baya işiyorumda heralde iğnelerden bu kadar kısa sürede belirti olmaz bence ama batma beni biraz korkuttu inşallah döllenim tutunmuşlardır
Zamanda geçmiyo ki öğrenelim tahlille baktım çağo kişide olmuş bu durumlar ama kimisinin tutmuş kimisinin tutmamış ☹Şuna itiybariyle ben de de batma başladı ve sürekli devam ediyor bende bi panik oldum
kanama olabilirmiş lekelenme araştırdım normal yani sen içini ferah tut inş güzel olur herşeyMerhaba kızlar benim de bugün aşılamanın 3.günü ne leke ne kanamam oldu acaba bende mi sıkıntı var
Ama benim kanamam ve lekem yokkanama olabilirmiş lekelenme araştırdım normal yani sen içini ferah tut inş güzel olur herşey
özür dilerim ben mesajı yanlış okumuşum kanaman yoksa bi sıkıntı değil buAma benim kanamam ve lekem yok
İnşallahkanama olabilirmiş lekelenme araştırdım normal yani sen içini ferah tut inş güzel olur herşey