Aşılama belirtisi

Kaçıncı aşılamada tuttu sizinki

Ben o aşılama ile üçüz hamile kaldım fakat erken doğum yaptım hepsini kaybettim tekrar tedaviye başladık tekrar yarın aşılama olacağım

Ben o aşılama ile üçüz hamile kaldım fakat erken doğum yaptım hepsini kaybettim tekrar tedaviye başladık tekrar yarın aşılama olacağım
Merhabalar,mesajınızı okuyunca birşeyi merak ettim ve sormak istedim.ben de 2 aşılamadan geçtim de ilkinde 2 yumurta gelişiyor gibi olunca Dr iptal edecekti ikiz olma ihtimali var diye, siz nerde tedavi oldunuz doktorunuz 3 yumurta gelişince nasıl yaptı aşılamayı? Hepsinin de döllenmesi hakkaten çok acayip olmuş

Konyadayım ben özel hastanede tedavi oluyorum sınır 3 yumurtaydı 4 yumurta olursa iptal ediliyordu

Teşekkür ederim de bi maşallah deseydin keşke Pcosluyum o yüzden normal yolla olmuyorDoğurgan bir bünyem olsaydı normal yolla da olurdu ama maalesef
Maşallah canım gözümüz yok heralde Allah isteyen herkese versin :) doğurgan olmasanız her denemede tutmazdi, aşılamanın doğal yollardan hiçbir farkı yok bu arada.sizin sadece iğneyle yumurtalarınız geliştirilince sorun ortadan kalkmış belli ki ben önümüzdeki ay tüp bebek tedavisi Olcam inşallah, dualarınızı eksik etmeyin

Üzgünüm ama “aşılamanın doğal yollardan hiçbir farkı yok” kısmına katılmıyorum çünkü daha öncesinde iğneyle hapla yumurta aynı şekilde büyütüldü geliştirildi ve çatlatma iğnesi ile çatlatılarak normal ilişki de denendi hemde 1 değil 3 kere ama maalesef 3 ünde de olumlu sonuç alınmadı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah

Bunun bir farkı olmadığını ben söylemedim doçent doktor söyledi hanımefendi,biraz internetten de araştırırsanız öğrenirsiniz zaten

Gebelik şansı olarak fark yok tutma ihtimali aynı(%10-20)

Bunun bir farkı olmadığını ben söylemedim doçent doktor söyledi hanımefendi,biraz internetten de araştırırsanız öğrenirsiniz zaten
İkisinin de yazdığınız oranlarda olduğunu bende biliyorum araştırıyorum da senelerdir. Dediğim gibi aynı oranlarda olabilir fakat normal yollarla olmadığını ve aşılamanın bende etkili olduğunu, farkı olmadığı konusunda katılmadığımı dile getirdim. Söyleyen kişi ister siz olun ister bir başkası normal yolla gebe kalamayıp ilk Aşılama ile gebe kalan tek kişi ben değilim ve bunu onlara da sorsanız onlarda ikisinin arasında fark olmaması konusuna katılmazlar.

Kaçıncı günde belirtileriniz başladı ve belirtileriniz nelerdi
Ben ohss oldum aşılamadan sonra pcosluyum o yüzden oluyorum önceki Aşılamada da olmuştum karnım aşırı şişti hâlâ da inmedi şişlik 6 aylık hamile gibiyim. İlk günler pek belirti yoktu daha yeni yeni mide bulantısı falan başlıyor. O kullanılan iğneler yüzünden bütün bedensel belirtileri yaşıyor insan göğüs hassasiyeti kramp vs. Benim göğüslerim başta bi dolgunlaştı 3 gün sonra söndü 9. Güne kadar falan hiç bir acı dolgunluk yoktu. Tek acaba tuttu mu deme sebebim ara ara giren şiddetli kramp birde 3 kere gelen çok koyu bembeyaz bir akıntı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…