Kaçıncı aşılamada tuttu sizinkiMerhabalar öncelikle umarım hakkınızda hayırlısı olur. Ben aşılamamı 11. Gün gece idrar testinde öğrendim hcg baktırdığımda 99 ile hamile olduğum çıkmıştı. İdrar testi yapsanız çıkar diye tahmin ediyorum. Elinizde varsa yapabilirsiniz bende merak ettim
İlk aşılamada tutmuştu doğum yaptım ama kaybettimKaçıncı aşılamada tuttu sizinki
Tekrar aşılama oldunuz mu sonuc ne olduİlk aşılamada tutmuştu doğum yaptım ama kaybettim
Evet oldum tuttu elhamdülillah hamileyimTekrar aşılama oldunuz mu sonuc ne oldu
Çok sevindim bende dün aşılama oldum benim ikinci olucak bana da dua eder misinizEvet oldum tuttu elhamdülillah hamileyim
Ben o aşılama ile üçüz hamile kaldım fakat erken doğum yaptım hepsini kaybettim tekrar tedaviye başladık tekrar yarın aşılama olacağım
Merhabalar,mesajınızı okuyunca birşeyi merak ettim ve sormak istedim.ben de 2 aşılamadan geçtim de ilkinde 2 yumurta gelişiyor gibi olunca Dr iptal edecekti ikiz olma ihtimali var diye, siz nerde tedavi oldunuz doktorunuz 3 yumurta gelişince nasıl yaptı aşılamayı? Hepsinin de döllenmesi hakkaten çok acayip olmuşBen o aşılama ile üçüz hamile kaldım fakat erken doğum yaptım hepsini kaybettim tekrar tedaviye başladık tekrar yarın aşılama olacağım
Ne şanslısınız ikinci de tutmuş tebrikler:) oldukça doğurgan bir bunyeniz var demekki,doğal yoldan neden olmadı pekiEvet oldum tuttu elhamdülillah hamileyim
Özel bişey yaptınız mı peki aşılama sonrası falan yani tutunmayı artıracak şeyler veya biseylerden sakınmak gerekiyor muEvet oldum tuttu elhamdülillah hamileyim
Rabbim hakkında hayırlı bir şekilde versinÇok sevindim bende dün aşılama oldum benim ikinci olucak bana da dua eder misiniz
Konyadayım ben özel hastanede tedavi oluyorum sınır 3 yumurtaydı 4 yumurta olursa iptal ediliyorduMerhabalar,mesajınızı okuyunca birşeyi merak ettim ve sormak istedim.ben de 2 aşılamadan geçtim de ilkinde 2 yumurta gelişiyor gibi olunca Dr iptal edecekti ikiz olma ihtimali var diye, siz nerde tedavi oldunuz doktorunuz 3 yumurta gelişince nasıl yaptı aşılamayı? Hepsinin de döllenmesi hakkaten çok acayip olmuş
Teşekkür ederim de bi maşallah deseydin keşkeNe şanslısınız ikinci de tutmuş tebrikler:) oldukça doğurgan bir bunyeniz var demekki,doğal yoldan neden olmadı peki
Bol bol dinlendim açılamayan 2 gün önce ve 1 gün sonra ilişkiye girdim hep pozitif düşündüm :)Özel bişey yaptınız mı peki aşılama sonrası falan yani tutunmayı artıracak şeyler veya biseylerden sakınmak gerekiyor mu
Maşallah canım gözümüz yok heralde Allah isteyen herkese versin :) doğurgan olmasanız her denemede tutmazdi, aşılamanın doğal yollardan hiçbir farkı yok bu arada.sizin sadece iğneyle yumurtalarınız geliştirilince sorun ortadan kalkmış belli kiTeşekkür ederim de bi maşallah deseydin keşkePcosluyum o yüzden normal yolla olmuyorDoğurgan bir bünyem olsaydı normal yolla da olurdu ama maalesef
Üzgünüm ama “aşılamanın doğal yollardan hiçbir farkı yok” kısmına katılmıyorum çünkü daha öncesinde iğneyle hapla yumurta aynı şekilde büyütüldü geliştirildi ve çatlatma iğnesi ile çatlatılarak normal ilişki de denendi hemde 1 değil 3 kere ama maalesef 3 ünde de olumlu sonuç alınmadıMaşallah canım gözümüz yok heralde Allah isteyen herkese versin :) doğurgan olmasanız her denemede tutmazdi, aşılamanın doğal yollardan hiçbir farkı yok bu arada.sizin sadece iğneyle yumurtalarınız geliştirilince sorun ortadan kalkmış belli kiben önümüzdeki ay tüp bebek tedavisi Olcam inşallah, dualarınızı eksik etmeyin
Bunun bir farkı olmadığını ben söylemedim doçent doktor söyledi hanımefendi,biraz internetten de araştırırsanız öğrenirsiniz zatenÜzgünüm ama “aşılamanın doğal yollardan hiçbir farkı yok” kısmına katılmıyorum çünkü daha öncesinde iğneyle hapla yumurta aynı şekilde büyütüldü geliştirildi ve çatlatma iğnesi ile çatlatılarak normal ilişki de denendi hemde 1 değil 3 kere ama maalesef 3 ünde de olumlu sonuç alınmadı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah
Gebelik şansı olarak fark yok tutma ihtimali aynı(%10-20)Üzgünüm ama “aşılamanın doğal yollardan hiçbir farkı yok” kısmına katılmıyorum çünkü daha öncesinde iğneyle hapla yumurta aynı şekilde büyütüldü geliştirildi ve çatlatma iğnesi ile çatlatılarak normal ilişki de denendi hemde 1 değil 3 kere ama maalesef 3 ünde de olumlu sonuç alınmadı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah
İkisinin de yazdığınız oranlarda olduğunu bende biliyorum araştırıyorum da senelerdir. Dediğim gibi aynı oranlarda olabilir fakat normal yollarla olmadığını ve aşılamanın bende etkili olduğunu, farkı olmadığı konusunda katılmadığımı dile getirdim. Söyleyen kişi ister siz olun ister bir başkası normal yolla gebe kalamayıp ilk Aşılama ile gebe kalan tek kişi ben değilim ve bunu onlara da sorsanız onlarda ikisinin arasında fark olmaması konusuna katılmazlar.Bunun bir farkı olmadığını ben söylemedim doçent doktor söyledi hanımefendi,biraz internetten de araştırırsanız öğrenirsiniz zaten
Kaçıncı günde belirtileriniz başladı ve belirtileriniz nelerdiBol bol dinlendim açılamayan 2 gün önce ve 1 gün sonra ilişkiye girdim hep pozitif düşündüm :)
Ben ohss oldum aşılamadan sonra pcosluyum o yüzden oluyorum önceki Aşılamada da olmuştum karnım aşırı şişti hâlâ da inmedi şişlik 6 aylık hamile gibiyim. İlk günler pek belirti yoktu daha yeni yeni mide bulantısı falan başlıyor. O kullanılan iğneler yüzünden bütün bedensel belirtileri yaşıyor insan göğüs hassasiyeti kramp vs. Benim göğüslerim başta bi dolgunlaştı 3 gün sonra söndü 9. Güne kadar falan hiç bir acı dolgunluk yoktu. Tek acaba tuttu mu deme sebebim ara ara giren şiddetli kramp birde 3 kere gelen çok koyu bembeyaz bir akıntı o kadarKaçıncı günde belirtileriniz başladı ve belirtileriniz nelerdi
Sizin kaçıncı gününüzKaçıncı günde belirtileriniz başladı ve belirtileriniz nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?