• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama belirtisi

Ben 19 Ekim aşılama oldum 27-28 Ekim de idrar testlerim çok çok silikti 29 ekimde de kan verdim pozitif çıktı iki gün sonra tekrar verdim ve kesinleşti elhamdülillah

Ben ohss oldum aşılamadan sonra pcosluyum o yüzden oluyorum önceki Aşılamada da olmuştum karnım aşırı şişti hâlâ da inmedi şişlik 6 aylık hamile gibiyim. İlk günler pek belirti yoktu daha yeni yeni mide bulantısı falan başlıyor. O kullanılan iğneler yüzünden bütün bedensel belirtileri yaşıyor insan göğüs hassasiyeti kramp vs. Benim göğüslerim başta bi dolgunlaştı 3 gün sonra söndü 9. Güne kadar falan hiç bir acı dolgunluk yoktu. Tek acaba tuttu mu deme sebebim ara ara giren şiddetli kramp birde 3 kere gelen çok koyu bembeyaz bir akıntı o kadar
Ay canım mesajlarını okudum ve bana umut oldu bende de pcos var femara klomen çatlatma iğnesiyle defalarca denedim olmadı bu ay ilk kez aşılama oldum iğneyle büyüttük ve bende de ohss oldu şiddetli kasık ağrım oldu dayanamadım hatta hastanelik oldum şimdi biraz daha iyiyim inşallah benimde tutar çektiğim ağrılara değer canım ohss olduğumu duyuncada çok korktum ilk defa yaşıyorum bu durumu sen ikinciye nasıl cesaret ettin ben tekrar ohss olurum diye korkardım

Back