- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Allah razı olsun teşekkür ederimHayırlısı olur inşallah senin için canım benim dualarım seninle
Anladım canım. Tşk ederim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Tuttu mu pekiUmarım hayırlı sonuçlar alırsınız. İlden ile fark ediyor fiyatlar. Ben benimkinden bahsedeyim. Konyadayım doktorum yumurta büyütmek için meriofert diye bir ilaç yazdı ona rapor çıkıyormuş ama bulamadık o ilacı uzun süredir eczanelere gelmiyormuş o yüzden raporsuz pergoveris adlı iğneyi aldık kutuda 3 adet vardı 2 kutu aldım ve 8000 tl para verdim yumurta büyüdükten sonra da çatlatma iğnesine 670 tl verdim aşılama yapılan merkeze de 9000 tl ödeme yaptım ama dediğim gibi şehirden şehire fark gösteriyor
Amiin inşaAllah bekleyen herkeseAnladım canım. Tşk ederim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Tuttu mu peki
İnşallah bebeğin seninledir. Pozitifi görür sağlıkla anne olursun canımAmiin inşaAllah bekleyen herkese
Perşembe günü yapıldı bekliyorum henüz
benimde aşılamaya 6. günüm kasıklarınız mı agrıyor acabaAşılama günü de dahil bu 6. Gün ama ağrım dışında bir belirti yok o ağrı da büyük ihtimalle ohss oldum o yüzden oluyor
Bugün benim 7. Günüm evet aşırı ağrım var gece uykumdan uyandıracak kadarbenimde aşılamaya 6. günüm kasıklarınız mı agrıyor acaba
Ben pcosluyum kullandığım iğneler aşılamadan sonra da etkisini göstererek diğer yumurtalarımı büyütüyor ve ohss oluyorum ve bana ağrı yapan durum o maalesefbenimde aşılamaya 6. günüm kasıklarınız mı agrıyor acaba
benim okadar yok böyle kasıklarımda hafif hafif canım benm de 6. günüm yani perşembe günü oldum bende o günü sayarsak 7 oluyor ama hiç bi belirtim yok senden varmı varsa neler bende 2 tarafımda hafif hafif agrı bir tekBugün benim 7. Günüm evet aşırı ağrım var gece uykumdan uyandıracak kadar
anlıyorumBen pcosluyum kullandığım iğneler aşılamadan sonra da etkisini göstererek diğer yumurtalarımı büyütüyor ve ohss oluyorum ve bana ağrı yapan durum o maalesef
bide karında sertleşme oldumu hiç benm 3 gündr var ve gaz akşamları oluyor ?benim okadar yok böyle kasıklarımda hafif hafif canım benm de 6. günüm yani perşembe günü oldum bende o günü sayarsak 7 oluyor ama hiç bi belirtim yok senden varmı varsa neler bende 2 tarafımda hafif hafif agrı bir tek
Aynı ya gerçektenbide karında sertleşme oldumu hiç benm 3 gündr var ve gaz akşamları oluyor ?
yok bendede bunlar var işte karnım davul gibi ve sert bide gaz oluyor ama sadece akşamları bekleyecegiz aynı gün olmuşuz işte saat 10:30 da oldum arabayı kendim kullanmadım eve bıraktı eşim ona bile dikkat ettim 1 gün yattım 2. gün ayaklandım çok yormadım kendimi canım calışıyorum bu hafta mecburen hem araba kullandım hemde calıştımAynı ya gerçektengaz ağrı karında gerginlik herhangi başka belirti yok bende maalesef sizde var mı
ha bide işte bahsettim ya kasıklarımda hafif hafif agrım var ikisindedeAynı ya gerçektengaz ağrı karında gerginlik herhangi başka belirti yok bende maalesef sizde var mı
Aynen aynı gün olmuşuz bende saat 13.20 gibi falan oldum ilk gün dinlendim ikinci gün de çok değil ama dinlendim biraz ara ara kalktım ayağa günlük yaşantınıza dönün diyor zaten doktorlar ya sizde de mi pcos var bir de kaçıncı aşılamanızyok bendede bunlar var işte karnım davul gibi ve sert bide gaz oluyor ama sadece akşamları bekleyecegiz aynı gün olmuşuz işte saat 10:30 da oldum arabayı kendim kullanmadım eve bıraktı eşim ona bile dikkat ettim 1 gün yattım 2. gün ayaklandım çok yormadım kendimi canım calışıyorum bu hafta mecburen hem araba kullandım hemde calıştım
bende pcos yok ilk aşılamam benm bende ilk gün hiç kalkmadım ama tutsun nolur cok yıprandım ya kendimde onu görebiliyorum rahim darlıgı varmış bende asılamayı yaparken katateri bile sokarken zorlandı doktorum yumutalarımda sağlıklı çatlamıştı da hepsini gördü yaptı eve geldiğimde az bi beyaz bişe gelmişti bendenAynen aynı gün olmuşuz bende saat 13.20 gibi falan oldum ilk gün dinlendim ikinci gün de çok değil ama dinlendim biraz ara ara kalktım ayağa günlük yaşantınıza dönün diyor zaten doktorlar ya sizde de mi pcos var bir de kaçıncı aşılamanız
Umarım güzel sonuç alırsınbende pcos yok ilk aşılamam benm bende ilk gün hiç kalkmadım ama tutsun nolur cok yıprandım ya kendimde onu görebiliyorum rahim darlıgı varmış bende asılamayı yaparken katateri bile sokarken zorlandı doktorum yumutalarımda sağlıklı çatlamıştı da hepsini gördü yaptı eve geldiğimde az bi beyaz bişe gelmişti benden
Hayır bana doktor öyle bişe söylemedi bende normal gittim sen?Umarım güzel sonuç alırsınidrara sıkışık mı yapıldı aşılaman
Katater o yüzden zor girmiştir çoğu doktor idrara sıkışık çağırıyor ben idrara sıkışık gittim ve çok kolay geçti işlem çok şükürHayır bana doktor öyle bişe söylemedi bende normal gittim sen?
Rahim ağzından geçişi kolaylaştırıyormuş yani idrara sıkışık olmak aklınızda bulunsunHayır bana doktor öyle bişe söylemedi bende normal gittim sen?
evet bende cok az da olsa bi sıkısıklıgım vardı da öyle bişe yaşadım sonunda geçti ama güzel geçti sende eve geldiğinde b akıntı oldu muRahim ağzından geçişi kolaylaştırıyormuş yani idrara sıkışık olmak aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?