• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Kuzum bı adetinde yumurta toplama yapılıyormuş sonra tüpte döllenme yapılıp donduruluyormus bir sonraki adetten sonra transfer yapılıyormuş Türkiye de öyle dedi hemşire bize her yerinde aynı dedi yani 2 ay sürüyor işlem
Benim arkadaşım mesela hamile o hiç dondurmadı..çünkü yolu çok uzaktı gidib gelemiyordu..ondan doktor beklemedi..1 ay içinde hem topladılar hemde transfer etdiler..

Eklentiler

• Screenshot_20230224_103329_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20230224_103329_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20230224_103326_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20230224_103326_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 73
Olsun kuzum senin bak cocuğun var çok şükür..stres yapma yine olucal
Niqu ben bugun doğum kontrol hapı aldım ginera diye çünkü göğüslerim çok şişti patlamak üzere o kadar yani dokunamıyorum bile bakalım inşallah bunu kullandıktan sonra adet olurum

Niquuu😂🤣
Kızlar bu ay da yumurtam gelişmedi doktorum aradı bugün duphason alıp bir hafta içmemi söyledi eczanede yoktu bende tarlusal aldım ama bi kaç araştırdım ikisini de regl söktürücü zannediyordum duphason da daha değişik şeyler yazıyo noluur bilgisi olan varsa bilgilendirirmisinz?

Niquuu😂🤣
Kızlar bu ay da yumurtam gelişmedi doktorum aradı bugün duphason alıp bir hafta içmemi söyledi eczanede yoktu bende tarlusal aldım ama bi kaç araştırdım ikisini de regl söktürücü zannediyordum duphason da daha değişik şeyler yazıyo noluur bilgisi olan varsa bilgilendirirmisinz?
Efeeendim☺️Bana tedavide yeni denemeye başlarken doktor duphaston yazmıştı çok az kullanmıştım ama hiç sormadım ne için bu..bence doktorun neyi yazdıysa onu al kullan

Efeeendim☺️Bana tedavide yeni denemeye başlarken doktor duphaston yazmıştı çok az kullanmıştım ama hiç sormadım ne için bu..bence doktorun neyi yazdıysa onu al kullan
Tamam kuzu senin nasıl gidiyor gittinmi muayeneye tüp bebek için

Hadi bakalım hayırlı haberler.geçen ay bnde 10 gün gecikmiştim hatırlarsın
Amin Allah.Bende bir defa 17 gün gecikmem olmuştu o zamanda hsg çekilecektim stresten regl gelmiyordu..şimdide hemen diyorum gelsinki başlayak yeterince bekledik

Back