• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Kuzum Allah sizlere tüp bebek nasip etmesin hiç öyle deme doğal kalırsiniz belki..
Ben bugun hastaneye gittim 56 gündür adet olmadım diye bide evrakları hazırladım ama doğum kontrol hapı kullan dedı adet olman lazım dedi bende muayene de etmedi bende sinirlendim eve geldim bide bana adet söktürücü yazmıştım kullandım bitti ama yine adet yok

Ben bugun hastaneye gittim 56 gündür adet olmadım diye bide evrakları hazırladım ama doğum kontrol hapı kullan dedı adet olman lazım dedi bende muayene de etmedi bende sinirlendim eve geldim bide bana adet söktürücü yazmıştım kullandım bitti ama yine adet yok
Youtubde adet söktürücü masajı var onu yap..ben sökülmüştüm mesela..dene istersen.Ben kendi memleketimde olan kadın doğum doktorlarına bakıyorum ve burdakılara..çok fark var..malesef bir şey edemiyorlar..her kese aynı tedavi..düşükler çok oluyor bir tek dedikleri bir söz var..normal bu her keste ola bilir..öyle bir dünya yok.tüp bebek merkezleri dolu..çünkü doktorlar sıfır

Youtubde adet söktürücü masajı var onu yap..ben sökülmüştüm mesela..dene istersen.Ben kendi memleketimde olan kadın doğum doktorlarına bakıyorum ve burdakılara..çok fark var..malesef bir şey edemiyorlar..her kese aynı tedavi..düşükler çok oluyor bir tek dedikleri bir söz var..normal bu her keste ola bilir..öyle bir dünya yok.tüp bebek merkezleri dolu..çünkü doktorlar sıfır
Kesinlikle katılıyorum artık psikolojim bozuldu ya

Merhaba araştırma hastanelerin tüp bebek merkezlerine gittiniz mi hiç tabi İstanbul çok kalabalık sıra durumları nasıldır hiç bilmiyorum ama orda çok büyük rakamlar ödenmiyor rapor çıkarıyorlar ben araştırma hastanesinde 2. Aşılama mı oldum sadece iğne ve ilaçlar için ödeme yaptım 780tl büyük ihtimal ile 2.aşılama tutmayacak tüp bebeğe başlayacağız orda tüp bebek tedavisi gören bir kadınla görüştüm özelin çok çok altı dedi fiyatlara ve inanın iyi doktorlar çalışıyor araştırma hastanesi olduğu için ben muğlada tedavi görüyorum inşallah hakkınız da hayırlısı olur
Merhaba bende Muğla'da tedavi görüyorum 2 aşılama yaptırdım tutmadı tüp Bebek düşünüyorum artık.. hayırlısı

Niqu hani doktor demişti ya doğum kontrol hapı kullan diye bende ne olur olmaz bide göğüslerin çok şişmiş ti bende bu sabah kan tahlili yaptım
Ya kuzum sen mesajını tüp bebek konusunun altına yazdın..sandımki etmek istiyorsun..isimlerinizi bakmadım.karışıklık oldu..tabi İn şa Allah kalırsın canım

Bi dönem oluyor herşey kötü geliyor iyi olan şeyler bile karamsar oluyorum sonra o dönem gidiyor tekrar umut doluyor içim o güzel günler gelecek az kaldı diyorum sabret bu bekleyişlerini rabbim daha iyi hayırlı bir evlatla son bulduracak diyorum içim sevgiyle mutlulukla doluyor hissi böyleyse gerçek olunca nasıl oluruz bilmiyorum hakkımızda hayırlısı...

Ya kuzum sen mesajını tüp bebek konusunun altına yazdın..sandımki etmek istiyorsun..isimlerinizi bakmadım.karışıklık oldu..tabi İn şa Allah kalırsın canım
Sıkıntı yok inşallah rabbim tüm isteyen herkese hayırlısı ile bebiş nasip etsin amin

Yok ben adetimi bekliyorum bana öyle dedi gelin..her keste 2 ay olmuyor hatda beklemeyenlerde var..doktor nasıl söyler öyle ederim
Kuzum bı adetinde yumurta toplama yapılıyormuş sonra tüpte döllenme yapılıp donduruluyormus bir sonraki adetten sonra transfer yapılıyormuş Türkiye de öyle dedi hemşire bize her yerinde aynı dedi yani 2 ay sürüyor işlem

Back