- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 33
- 34
- Konu Sahibi sudedemir098
Tüp bebek süreci nasıl kızlar perşembe nasipse doktora gideceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba eşiniz sperm sayısı kaötı aşılama yaparken bnde bugün oldm 6 milyonduaşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim
Pozitifle sonuçlansın inşallah aşılamanız
Yıkamadan sonra %100 ileri hareketli , morfolojısii düzgün 10 milyon spermle yapıldı aşılamamMerhaba eşiniz sperm sayısı kaötı aşılama yaparken bnde bugün oldm 6 milyondu
Anladm bizim morfoloji%3tü 92 ileri harektti 6 milyonla bakalm hayrlısı artk neler yiyip içtiniz neler yaptınızbu arada cok sevmdim adınızıa rabbm kucagınza sağlıklı seklde almayı nasp de etsnYıkamadan sonra %100 ileri hareketli , morfolojısii düzgün 10 milyon spermle yapıldı aşılamam
Sizin değerler bize istinaden iyiymiş canım , %1 di bizim morfoloji tabi yıkamadan sonra iyilerini seçtiler hep ama kısmet işteAnladm bizim morfoloji%3tü 92 ileri harektti 6 milyonla bakalm hayrlısı artk neler yiyip içtiniz neler yaptınızbu arada cok sevmdim adınızıa rabbm kucagınza sağlıklı seklde almayı nasp de etsn
Amin teşekkür ederm dün oldum yatıyorm sadece yemek hazrlamak ve yemek için kalkıyorm. Rabbm ol derse olur sizinki bi mucize gibi rabbm saglıkkı sekldede almanızı nasp etsinSizin değerler bize istinaden iyiymiş canım , %1 di bizim morfoloji tabi yıkamadan sonra iyilerini seçtiler hep ama kısmet işte
Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısıyla tutunur tek , ikiz hakkınıza hayırlısı olsun
Bol bol yat dinlen , 2 gün duş almamaya bak . Bol bol süt yumurta protein ağırlıklı beslen
Amin çok teşekkür ederimAmin teşekkür ederm dün oldum yatıyorm sadece yemek hazrlamak ve yemek için kalkıyorm. Rabbm ol derse olur sizinki bi mucize gibi rabbm saglıkkı sekldede almanızı nasp etsin
Teşekkür ederim Allah razı olsun ya faydam olabilirse ne mutlu bana istediğiniz zaman yazın lütfen
Canım ben haşimato hastasıyım ilaç kullanıyorum değerlerim ilaçla normal seviyelerde çıkıyor. Bu ay daha yeni başladım aşılama işlemlerine. Sen yaptırdın mıMerhabalar . tiroidi olup veya ilacını kullanırken aşılama yapılan var mi aranızda
Hayırlı haberler alırsınız inşallahEvet yaptırdm 9.günümdeyim
Merhaba iğneleme kaç gün sürüyorBende şuan iğneleri kullanıyorum cuma asilamam olacak Allah izin verirse takipteyim burayi
İğneleme kaç gün sürüyorBende şuan iğneleri kullanıyorum cuma asilamam olacak Allah izin verirse takipteyim burayi
Ayyyy ne güzel yazını okuyunca gözlerim doldu Allah bağışlasın İnşallah benimde ilk aşılamam olumlu olurMerhaba arkadaşlar 1 ay öncesine kadar benim de takip ettiğim bir başlıklı burası, 26 aralıkta biri 19 mm biri 20 mm olmak üzere 2 yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum akabinde de 28 aralıkta aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonraki 11. Günde test yaptım ve silik çift çizgi gördüm hemen kan verdim ve kan değerim 51 çıktı. O günden bu güne kadar kan takibi yaptım ve bugün ilk doktor randevum vardı. Bugün ikiz olduğunu öğrendik ilk defa ve şok olduk. Herkes genelde ilk aşılama tutmaz der moralinizi bozar ama sakın hiçbir şey için moralinizi bozmayın kızlar. Rabbim ol diyince her şey oluyor ve Allahım isteyen kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın. Ben 27 yaşındayım elimde hiçbir sorun yoktu bende pcos vardı ve 1.5 yıl hamile kalmamıştım normal olarak o yüzden direkt aşılama ile başladık ve çok şükür ilk aşılamamızda ikizlerimize hamile kaldım
Selam kızlar bende yeni katıldım size bende ilk defa aşılamaya başladım tedavi sürecinde aşılama öncesi ilişkiye girilir mi doktorum erkek olduğu için sormaya çekindim siz yardımcı olur musunuz banaİlaçlardan bir tek parol..günde 4 defa bile kullanıyordum çünkü ateş enmiyordu..boğazim grip içinde zencefil rendeledim içinede bal akşam 1 kaşık..süt içine bal içiyordum..pekmez içiyordum..ihlamurda içtim içine bal katarak..portağal çok tükettim..
İnşallah canım benin dualarım sizinleAyyyy ne güzel yazını okuyunca gözlerim doldu Allah bağışlasın İnşallah benimde ilk aşılamam olumlu olur
Sonuçta yumurtalar büyütülüyor farklı bir işlem olmuyor ilişkiye girmemek için sorum yokSelam kızlar bende yeni katıldım size bende ilk defa aşılamaya başladım tedavi sürecinde aşılama öncesi ilişkiye girilir mi doktorum erkek olduğu için sormaya çekindim siz yardımcı olur musunuz bana
Selam Yaşımız evliliğimiz aynıymış bende ilk defa aşılamaya başladım iğneleme sürecindeyim İnşallah olur evet ben seni iyi anlıyorum çünkü aynı şeyi yaşıyorum benden sonra benden küçük kuzenlerim evlendiler iki şer çocukları oldu bende halä hasteneden hastaneye uğraşıyorum sonuç yokmerhabalar bende çatlatma iğnelerinden sonra bu ay aşılama yapılcak bi aksilik olmazsa dok çok umut kırıyorlar olma ihtmali düşük çatlatmada bile çok ümit bağlama yani moralimizi daha yüksek tutmamız gerekmezmi? bende 33 yaşındayım 3 yıllık evliyiz ve benden sonra evlenenlerin hep oldu çocukları kuzenim arkadaşlarım Allah isteyen herkese versin asla gözüm yok ama insanın içi bi tuhaf oluyor bunuda yaşayan anlıyor sadece ... birde her dok. başka bir şey söyledi bana bende en sonunda tek bir dok devam ettim ama yine olamadı bu ay ankaraya gideceğiz inş ona göre bir yok izleyeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir süreç şükür bizler sağlıklıyız.