• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Kızlar yaptım ama üzüldüm koyu bekliyordum bence hamilelik yok..altdakı şimdiki hali

Eklentiler

• IMG20230131071340.jpg
    IMG20230131071340.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG20230131071302.jpg
    IMG20230131071302.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 66
Benim bugün sağ kasığımda çok hafif batma gibi bi ağrı var böyle bişi yaşayan oldumu aşılamada 7.günüm ilk başta hiç ağrım yoktu bugün oldu
Belki yerleşiyordur canım inşAllah öyledir aşılamanın 6.gününe yerleşme olur demişler internette benim de 4. Günüm sağ kasığım da bı acı bar ağrı da diyemem ama bilmiyorum açıkcası bacağımın üstüne basamıyorum

Biraz önce konustum doktor ile bacağa vuran ağrılar normalmiş aynı zaman da grip olmak ta işlemden sonra olabilirmiş bu da normalmiş yani benım gibi şeyler yaşayan olursa diye yazıyorum 😘

Belki yerleşiyordur canım inşAllah öyledir aşılamanın 6.gününe yerleşme olur demişler internette benim de 4. Günüm sağ kasığım da bı acı bar ağrı da diyemem ama bilmiyorum açıkcası bacağımın üstüne basamıyorum
İnşallah öyledir canım benim benimkinde hafif bişi zaten arada yokluyor

Bacak ağrın nasıl kuzum benim sol kalçamdan aşağı inen bi ağrı var kendimi dinliyorum diyorum acaba diyorum ama var ağrı key23 key23

Bacak ağrın nasıl kuzum benim sol kalçamdan aşağı inen bi ağrı var kendimi dinliyorum diyorum acaba diyorum ama var ağrı key23 key23
Valla canım ben de kendimi dinlemek istemiyorum ağrım olunca dinlemiyeyim yapamıyorum doktora sordum normal dedi iyi birşey mi dedim testin pozitif olursa da normal dedi ama değilse de normal dedi aklım karışıktı daha da karıştırdı o yüzden dinlenebiliyorsan dinlen Rabbimiz ol derse olur ona dua et inşAllah gebelik belirtisidir ❣️

Valla canım ben de kendimi dinlemek istemiyorum ağrım olunca dinlemiyeyim yapamıyorum doktora sordum normal dedi iyi birşey mi dedim testin pozitif olursa da normal dedi ama değilse de normal dedi aklım karışıktı daha da karıştırdı o yüzden dinlenebiliyorsan dinlen Rabbimiz ol derse olur ona dua et inşAllah gebelik belirtisidir ❣️
İnşallah kuzum 🤲🏻

Kızlar test yaptım neqatif
Canım hayırlısı olsun üzme kendini Rabbim ol derse olacak sen elinden geleni yaptın.Doğru zaman geldiğinde rabbim bize de nasip edecek bol bol dua edelim en hayırlı şekilde nasip etsin bizlere ve tüm isteyenlere 🤲🏻

Back