- 18 Eylül 2021
- 440
- 438
- 53
- 31
- Konu Sahibi sudedemir098
Niqu birde doktorum hatırlıyomusun döllenme kıvamına gelmeden çatlamış demişti bu ay ümitsizlik ondan beklemiyorum haniKız yap test belirti her keste olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niqu birde doktorum hatırlıyomusun döllenme kıvamına gelmeden çatlamış demişti bu ay ümitsizlik ondan beklemiyorum haniKız yap test belirti her keste olmuyor
Benim eşim sabırsız hemen kan vermeğe gitmiştiksende çok sabırlısın yaa..ay çok merak etdim..bak görürsün belkide hiç gerek kalmaz aşılamayayarın yap testYa Niqu hiç gecikmem de olmazdı hele ki klomen falan kullandığımda ama ha oldu ha olcam ağrı giryo yok krem gibi akıntım oluyo.az önce eşime dedim test alalım diye hayatım sakin ol varsa da çocuk geri kaçıyo bekle dedinormale geçen ay 8 nde oldum 6 şubatta olmam gerekiyordu üstüne üstünlük femara kullandım hayır Gliför mü geciktirdi diyorum aksine regl düzene sokarmış
Yaaaa benim varya şu 2.5 yılda yaptığım testi iddiaya girerim kimse yapmamıştır.ama bu ay öyle umutsuuzum çünkü her ay ki adet belirtilerim gibi belirtim var olacağımı düşünüyorumBenim eşim sabırsız hemen kan vermeğe gitmiştiksende çok sabırlısın yaa..ay çok merak etdim..bak görürsün belkide hiç gerek kalmaz aşılamayayarın yap test
Ayyy bu bazı doktorları ben umursamıyorum kuzum valla beni strese çok soktular..kesin bir şey diyemez kimseNiqu birde doktorum hatırlıyomusun döllenme kıvamına gelmeden çatlamış demişti bu ay ümitsizlik ondan beklemiyorum hani
Yaa ben hamile kalarken zıplıyordum..hiç belirtim yoktu sıfır yani belirti..hatda aşılamam tutmayınca ben dedim adet olucam..çünkü adet ağrıları oldu bende..hamile kalsam belirtim olmaz bendeYaaaa benim varya şu 2.5 yılda yaptığım testi iddiaya girerim kimse yapmamıştır.ama bu ay öyle umutsuuzum çünkü her ay ki adet belirtilerim gibi belirtim var olacağımı düşünüyorum
Yok diyorum netim bu konuda ama olurda da iki buçuk yılda en çok umutsuz olduğum ay da oldu diye bağrırıırmm buralarda hiç hiç yani sanmıyorumYaa ben hamile kalarken zıplıyordum..hiç belirtim yoktu sıfır yani belirti..hatda aşılamam tutmayınca ben dedim adet olucam..çünkü adet ağrıları oldu bende..hamile kalsam belirtim olmaz bende
Ay Niqu kız dua et da vardır inşallah öyle diyim.ben arada girip yazışmalara falan bakıyorum uzun süredir de yazmıyorum yazmak istedimYaa ben hamile kalarken zıplıyordum..hiç belirtim yoktu sıfır yani belirti..hatda aşılamam tutmayınca ben dedim adet olucam..çünkü adet ağrıları oldu bende..hamile kalsam belirtim olmaz bende
İyi etdin yazdın bende pek girmiyorum eskisi gibi..tanıdık kızlar olunca yazıyorum cevab..senden güzel haberler bekliyorum..umut hep varAy Niqu kız dua et da vardır inşallah öyle diyim.ben arada girip yazışmalara falan bakıyorum uzun süredir de yazmıyorum yazmak istedim
Niqum yaptım test malesef sıkıntıdan üzüntüden olmadım biliyordumİyi etdin yazdın bende pek girmiyorum eskisi gibi..tanıdık kızlar olunca yazıyorum cevab..senden güzel haberler bekliyorum..umut hep var
O zaman stresten gecikmen olmuş canım ve ya farklı bir ilaç kullandıysan yada kürler..Üzülme canım demek zamanı diğilmişNiqum yaptım test malesef sıkıntıdan üzüntüden olmadım biliyordum
Gilfor kullanıyorum işte.ama dediğin gibi depreme çok üzüldüm bnce stresten olmuyorumO zaman stresten gecikmen olmuş canım ve ya farklı bir ilaç kullandıysan yada kürler..Üzülme canım demek zamanı diğilmiş
Onu ben kullanmadım..aynen stresten bende bir defa 17 gün gecikmişti..hsg çekilecektim onun stresini yapıyordumGilfor kullanıyorum işte.ama dediğin gibi depreme çok üzüldüm bnce stresten olmuyorum
Bende şuan iğneleri kullanıyorum cuma asilamam olacak Allah izin verirse takipteyim burayme
Sanırım psikolojik men de gittim akşamdan beri kusuyorumacaba sabah gidip bi kan mı versemOnu ben kullanmadım..aynen stresten bende bir defa 17 gün gecikmişti..hsg çekilecektim onun stresini yapıyordum
Merhabalar bı şey sorucaktim bugün doktora gittim 47 gündür adet olmuyordum tarlusal verdi eğer ki 5 gün içinde adet olmazsan gel verdiğim evrakları topla getir dedi bunların için de eşimin sperm testi de vardı hormon testi yapılacakmis ondan sonra beni bı süreç bekliyor Muş peki nasıl ni süreç bekliyor acaba bana detaylıca anlatır mısınız rica etsem bu arada benim bı oğlum var evlendiğimin ilk ayı korunmustum sonra korunmayı bıraktık kendiligin den oldu ama oğlum 4 yaşında ve ben 3.5 yıldır korunmuyorum yani ne bekliyor beni merak ediyorumOnu ben kullanmadım..aynen stresten bende bir defa 17 gün gecikmişti..hsg çekilecektim onun stresini yapıyordum
Merhabalar bı şey sorucaktim bugün doktora gittim 47 gündür adet olmuyordum tarlusal verdi eğer ki 5 gün içinde adet olmazsan gel verdiğim evrakları topla getir dedi bunların için de eşimin sperm testi de vardı hormon testi yapılacakmis ondan sonra beni bı süreç bekliyor Muş peki nasıl ni süreç bekliyor acaba bana detaylıca anlatır mısınız rica etsem bu arada benim bı oğlum var evlendiğimin ilk ayı korunmustum sonra korunmayı bıraktık kendiligin den oldu ama oğlum 4 yaşında ve ben 3.5 yıldır korunmuyorum yani ne bekliyor beni merak ediyorumSanırım psikolojik men de gittim akşamdan beri kusuyorumacaba sabah gidip bi kan mı versem
Yaaa o zaman kan ver canım..ben mesela çok nadiren kusarım..yani sende öyleysen demek umut varSanırım psikolojik men de gittim akşamdan beri kusuyorumacaba sabah gidip bi kan mı versem
Adetin 2 günü gidiceksin doktora sana iğne yazıcak göbekten..onunla büyütecek yumurtaları 1 hafta..doktor sana dediği zaman gidiceksin muayine hep kontrol edicek..istediği büyüklükte olunca çatlatma iğnesi vurduracaksın..36 saat sonrada aşılama olucak..aşılama günüde eşin sperm vericek.Merhabalar bı şey sorucaktim bugün doktora gittim 47 gündür adet olmuyordum tarlusal verdi eğer ki 5 gün içinde adet olmazsan gel verdiğim evrakları topla getir dedi bunların için de eşimin sperm testi de vardı hormon testi yapılacakmis ondan sonra beni bı süreç bekliyor Muş peki nasıl ni süreç bekliyor acaba bana detaylıca anlatır mısınız rica etsem bu arada benim bı oğlum var evlendiğimin ilk ayı korunmustum sonra korunmayı bıraktık kendiligin den oldu ama oğlum 4 yaşında ve ben 3.5 yıldır korunmuyorum yani ne bekliyor beni merak ediyorum
Evet bende çok çok nadir kusarım of bilmiyorum yaYaaa o zaman kan ver canım..ben mesela çok nadiren kusarım..yani sende öyleysen demek umut var
Yarın yine test varsa yapEvet bende çok çok nadir kusarım of bilmiyorum ya