- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 53
- 33
- Konu Sahibi sudedemir098
Normal bir zaman olsa dediğin yapılır tabi kiSen ıhlamur kaynat zencefilli falan hatta içine elma ayva kabuğu at iç faydası olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal bir zaman olsa dediğin yapılır tabi kiSen ıhlamur kaynat zencefilli falan hatta içine elma ayva kabuğu at iç faydası olur
İlaçlardan bir tek parol..günde 4 defa bile kullanıyordum çünkü ateş enmiyordu..boğazim grip içinde zencefil rendeledim içinede bal akşam 1 kaşık..süt içine bal içiyordum..pekmez içiyordum..ihlamurda içtim içine bal katarak..portağal çok tükettim..Ne yaptın peki canım
Sağlam gitmiştim hasta oldum anlayamadım açıkçası Rabbim sağlık nasip etsin inşAllah ben de o şekil de yapacağım inşAllah canım ara da ağrılarım oluyor bir de bakacağız artık
Aynen mfk 5 ay kullandım eşimle..Hayırlısı olsun bizler için
Ayy silik çizgi var gibi çok erken ya daha bence var kuzum bilmiyorum da :) Hadi hayırlısı inşallahKızlar varmı?iğnemin 13 aşılamanın 11 günü
İşte eşim inad etdi yapmıcaktım.Hayırlısı ne deyimAyy silik çizgi var gibi çok erken ya daha bence var kuzum bilmiyorum da :) Hadi hayırlısı inşallah
Benimde 12. günüm olduğum günü saymazsak yapmaya korkuyorum sen kan verene kadar moral bozma şuan onunla belli olmaz silik çizgi var gibi sanki belki 1 hafta sonra yapsan net çıkacak.Kanda belli olur hadi inşallah yaaİşte eşim inad etdi yapmıcaktım.Hayırlısı ne deyim
Bende canım iğnemin 13 günü aşılamanın 11 günü..Ay İn şa Allah canım.Allah bizleri sevindirsinBenimde 12. günüm olduğum günü saymazsak yapmaya korkuyorum sen kan verene kadar moral bozma şuan onunla belli olmaz silik çizgi var gibi sanki belki 1 hafta sonra yapsan net çıkacak.Kanda belli olur hadi inşallah yaa
Amiinn benim içime sen hamilesin gibi doğuyo da hadi inşallah kuzum yaBende canım iğnemin 13 günü aşılamanın 11 günü..Ay İn şa Allah canım.Allah bizleri sevindirsin
Ayyy Amin Allah..sonda olsun yaniAmiinn benim içime sen hamilesin gibi doğuyo da hadi inşallah kuzum ya
Silik çizgi var doktor bana da 12. Gün de kan ver demişti yani belki de artcak hadi inşAllah yaKızlar varmı?iğnemin 13 aşılamanın 11 günü
Yarın koyulaşma olursa umut vardır demekSilik çizgi var doktor bana da 12. Gün de kan ver demişti yani belki de artcak hadi inşAllah ya
Sen bilidiğin bişiler yap yanlış yönlendirmeyimNormal bir zaman olsa dediğin yapılır tabi ki
Silik bir çizgi var gibi kuzumKızlar varmı?iğnemin 13 aşılamanın 11 günü
İnşallah koyulaşırYarın koyulaşma olursa umut vardır demek
Yarın yine edicem bakalımSilik bir çizgi var gibi kuzum
Ay hadi inşAllah kendime olmuş gibi sevinirim inşAllah koyulaşır inşAllah evladın seninledirYarın koyulaşma olursa umut vardır demek
İn şa Allah canım.Ben aşılama yapan hamiş kızlar olunca çok mutlu oluyordum bana umut oluyorduAy hadi inşAllah kendime olmuş gibi sevinirim inşAllah koyulaşır inşAllah evladın seninledir