- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 53
- 33
- Konu Sahibi sudedemir098
-
Sağlam gitmiştim hasta oldum anlayamadım açıkçası Rabbim sağlık nasip etsin inşAllah ben de o şekil de yapacağım inşAllah canım ara da ağrılarım oluyor bir de bakacağız artıkBende araştırdım nane limon içecektim naneninde rahimde kasılma yapma etkisi varmış valla korkudan çayı bile içemiyorum şuan meyveyle et sulu tavuk sulu çorbayla toparlanmak en güzeli bencede
Mfk nedir cnmAynen mfk 5 ay kullandım eşimle..Hayırlısı olsun bizler için
İnstaqramda bak doktorun ismi Mehmet Karslı..onun takviyeleri var..3 ay kullanın diyor..Mfk nedir cnm
Bilmiyordum bakarım etkisi varmı pekiİnstaqramda bak doktorun ismi Mehmet Karslı..onun takviyeleri var..3 ay kullanın diyor..
Bence çok var..onunla ben hamile kaldım..eşiminde değerleri çok güzel çıktı..hepsi doğal ilaclarBilmiyordum bakarım etkisi varmı peki
yani ben de doğal şeyleri severim bakayım ben de Teşekkür ederim cnmBence çok var..onunla ben hamile kaldım..eşiminde değerleri çok güzel çıktı..hepsi doğal ilaclar
6. günümdeyim ben kuzumTeşekkür ederim cnm bnm sen kaçıncı günündesin ?
Nasılsın ağrın falan var mı cnm halsizlik falan6. günümdeyim ben kuzum
Sen kaçıncı günündesin balımBence çok var..onunla ben hamile kaldım..eşiminde değerleri çok güzel çıktı..hepsi doğal ilaclar
10 benSen kaçıncı günündesin balım
Yok canım sadece bi karın ağrısı var adet olacakmışım gibi o da bugün olduNasılsın ağrın falan var mı cnm halsizlik falan
Adetmi oldun canım?Yok canım sadece bi karın ağrısı var adet olacakmışım gibi o da bugün oldu
Yok canım olmadım sadece öyle bir karın ağrısı var üşütmüşte olabilirimAdetmi oldun canım?
Yaaa olmayın..siz adet olunca benim hiç umutum kalmıyor..kaçıncı günündesin sen?Yok canım olmadım sadece öyle bir karın ağrısı var üşütmüşte olabilirim
Bende ateş bile vardır doğal yolla sağaldım ben..aşılamada doktor bana izin vermedi ilaç bir tek parolbaya bildiğiniz hasta oldum öksürük falan baş ağrısı burun tıkanıklığı hiç böyle olcağını düşünmemiştim
Olmadım kuzum inşallah olmayız benim 6.gün bugünYaaa olmayın..siz adet olunca benim hiç umutum kalmıyor..kaçıncı günündesin sen?
Sen ıhlamur kaynat zencefilli falan hatta içine elma ayva kabuğu at iç faydası olurbaya bildiğiniz hasta oldum öksürük falan baş ağrısı burun tıkanıklığı hiç böyle olcağını düşünmemiştim
Ne yaptın peki canımBende ateş bile vardır doğal yolla sağaldım ben..aşılamada doktor bana izin vermedi ilaç bir tek parol
Ihlamur gevşetiyormuş önermiyorlarSen ıhlamur kaynat zencefilli falan hatta içine elma ayva kabuğu at iç faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?