aşılama aşaması

Valla bende korkuyorum birde bende hiç çocuk yok üzülmek yine istemiyorum
Üzülme canım olur elbet Rabbim büyük bu da bizlerim imtihanı.Kimileri 4-5 senede 3 çocuk doğurup çıkıyo bizi de Rabbim böyle imtihan ediyo ben çok ağladım senelerce bide ölü doğum yaptım oğlundan önce 38 haftalıktı oda aşılamadan sonra kendiliğinden olmuştu onca hasretin ardına doğuma 15 gün kala ölü doğum yaptım ama hep sabır dedim Rabbimin bi bildiği vardır dedim hamdolsun sondan 4 sene sonra oğlumu aldım kucağıma.Eminim senin de olacak dua et meryem süresi dinle oku bol bıl

Her kesin bu hayatda bir imtahanı vardır..bende çok imtahandan geçtim burda anlatmak yeri diğil şimdide çocukla imtihan olunuyorum..yaş 34 olunca insanın vakti kalmıyor..1 kürtajım var..Ay ben bir tek Meryem suresi diğil..elimden ne geliyorsa ediyorum yeterki Allah bana sağlam çocuk versin çok bekletmeden

Ya canım inşAllah tutar şimdi anlayabılıyorum uzun ve yorucu süreçler bunlar eğer ki negatif ise zaman kaybetme hemen git ayrıca benim yaşım da 32 doktorum yaş mevzusuna hiç takılma demişti
Sende çocuk varmı?1 cocuğum olsaydi bu kadar takmazdım..hem benim mayısta 35 olucak ne zamana kadar bekleyim..şimdi yumurtam varsa yarın ne olucak belli bile diğil ondan olmasa tüp bebek

Sende çocuk varmı?1 cocuğum olsaydi bu kadar takmazdım..hem benim mayısta 35 olucak ne zamana kadar bekleyim..şimdi yumurtam varsa yarın ne olucak belli bile diğil ondan olmasa tüp bebek
Hayır çocugum yok 5 senedir de olmadı hiç hamile kalmadım ama umudumu da yitirmek istemiyorum balım doktorum da sölemişti biz de hiç bir sorun yok sizin doğal yolla hamile kalma olma olasılığın daha yüksek ama olmadı ne bileyim iki aşılama yapmadan tüp bebek yapmıcam dedi doktor ben Rabbime bıraktım vakti geldiğinde olacak inşAllah ama çabalamaktan da vazgeçmiyorum Allah büyük

Beni gören ama tüp bebek diyor..hemde bende çocuğun kalbi durunca bana doktorlar dedi yaştan dolayı öyle oldu..yaş ileri olunca öyle oluyormuş..hem ben çok şeyler denedim..en çok param takviyelerle çıktı..o paraya ben 2 tane aşılama yapardım..2 ay denerim hem biraz dinlenirim hemde para toplarız..olmasa tüp bebeğe gecerim

7 Ben de aşılama yaptırdığım zaman çok ağır bir grip geçiriyordum ama kuzum bitki çayı içme ya da önce bir doktoruna sor çünkü hamilelikte özellikle bitki çayları yasak bir tek ıhlamur içebilirsiniz dedi doktor bana ben riske atmayıp hiç içmedim devamlı meyve yiyerek ve çorbalarla atlatmaya çalıştım

Yok içmicem atlatırım inşAllah ya ne bitki çayı içcem ne de ilaç ayrıca ıhlamur da vucudu gevşetirmiş yani ben açıkcası riske atmak istemiyorum ben de dediğin gibi yapacağım inşAllah bebişler nasıl doktor ne diyor

Allah Allah nasıl yani çocuğun kalbi durunca öyle sölenir mi öyle olsa ayrıca insanlar 48 yaşında da hamile kalabiliyor doğuruyorlar da kendini o şekil de şartlandrma yani aklın da ne varsa içine ne doğuyorsa o yoldan git canım inşAllah o şekil de mutlu sona ulaşırsın

Valla sonuçta doktor diyorum..mesela sana nasıl doktor güzel söylediki kendin kala bilirsin..sende inanıyorsun..banada öyle deseler yapmam..fiyatlarda uçmuş zaten..ama beni görende diyor tüp bebek cocukta öyle olunca diyorlar ki kalitesiz yumurta oluyor ondan kalbi durmuş..tüp bebek yap diyorlar orda seçiyorlar yumurtayı spermi..Hayırlı neyse o olsun diyorum.

Yani canım benim diyorum ya hayırlısı neyse o olsun kalbinden onu yapmak geçiyorsa yaptır inşAllah tez zaman da kavus evladına doktor diyorsa vardır bir bildiği

Amiin canım inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder

Takviye dediğin mfk mı canım.Sen en iyi kararı kendin verirsin dediğin gibi tüp bebek yatıracaksan dinlen bende öyle düşünüyorum çarşamba kanda gebelik çıkmazsa eğer tüp bebek diyecek doktor ama nisan mayıs gibi ancak başlarım bende tedaviye

Bende araştırdım nane limon içecektim naneninde rahimde kasılma yapma etkisi varmış valla korkudan çayı bile içemiyorum şuan meyveyle et sulu tavuk sulu çorbayla toparlanmak en güzeli bencede

Aynen mfk 5 ay kullandım eşimle..Hayırlısı olsun bizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…