• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Ben test verdim negatif çıktı 🤷🏻‍♀️
Ayy hayırlısı olsun canım ümidini kaybetme benim 7 yaşında oğlum var 2 aşılama olmamıştı doktor tüp bebeğe gel demişti diğer ay oda ramazan diye orucumu tutayım hem dinleneyim diye gitmedim kendim hamile kalmıştım oğluma ramazanın 9. günüydü hiç unutmam. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz tek aşılama yapalım olmadı direk tüp bebek dedi doktor yaş 35 çünkü Rabbim ol desin yeter ki sen dua et ben 8 sene evlat hasreti çektim biliyorum çok zor ama Rabbim büyük ol der olur inşallah🤲

Yok ya kan vermem bu kadar bekleyemem ben..en güzeli test
Hadi negatif çıkarsa diye korkuyorum testler çok erken zamanda göstermeyebiliyomuş yoksa yarın yapacam bende deli şeytan dürtüyo da bekle diyom korkudan😂

Hadi negatif çıkarsa diye korkuyorum testler çok erken zamanda göstermeyebiliyomuş yoksa yarın yapacam bende deli şeytan dürtüyo da bekle diyom korkudan😂
Valla bende korkuyorum birde bende hiç çocuk yok üzülmek yine istemiyorum

Evet olmuştu canım ve ilk gün benden kahverengi bir akıntı gelmişti
Benim ilk gün ki gibi değil ama bugün ara da ağrım oluyor bir de dün üşüttüm sanırım başım ağrıyor burnum tıkalı boğazım da sanırım tahriş olmuş ilaç ta kullanmadım bitki çayı da inşAllah geçer ben de değin gibi yatıyorum ara da kalkıyorum tabi ki inşAllah benimki de tutar hayırlı sağlıklı göz aydınlığı ile gelen evlatlar nasip etsin Rabbim

canım negatif dahi olsa üzülme sakın yine deneyin ben araştırdım ıkıncı deneme de şans %30 40 artıyormuş
Yok ikincini yapmam ben kesinlikle..bende duymuştum ama benim için zaman kaybı..hem hormon ilaçlar ne kadar olar..birde bir doktor tanıyorum bana demişti eğer bir gün aşılama yapsan ikincini yapma onunda tutma şansı az

Back