- 1 Nisan 2022
- 12.787
- 15.583
- 228
- Konu Sahibi sudedemir098
İyi kuzum..1 altında olanlar bile hamile kalıyor..seni bu kadar strese soktu doktorun..iyikide hiç olmadın aşılama29 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi kuzum..1 altında olanlar bile hamile kalıyor..seni bu kadar strese soktu doktorun..iyikide hiç olmadın aşılama29 canım
Ama bizim sperm problemimiz var canım doktora söylicem şey şu birdahaki ay femara yı günde üç kullan dedi bana gelişmediği için bak şimdi o yumurtaları nasıl gösteriyorum onaİyi kuzum..1 altında olanlar bile hamile kalıyor..seni bu kadar strese soktu doktorun..iyikide hiç olmadın aşılama
Kuzum ilk önce bence sen doktorunu değiş..ben olsam değişirim..sen ona dememelisin o sana demeli yönlendirmeli..ve + sen sperm sorunu aradan kaldır..bak benim eşimde sorun yok..ama beni görsen neler yediriyorum ki dahada iyi olsun..sen kendini yüklesen bile femarla sana yazık olucak..eşine takviyeler al..tek çocuk yapan günlerde diğil..ben mesela adetli olsam bile eşim kullanıyor..bu işler böyle bir tek çözüle bilirAma bizim sperm problemimiz var canım doktora söylicem şey şu birdahaki ay femara yı günde üç kullan dedi bana gelişmediği için bak şimdi o yumurtaları nasıl gösteriyorum ona
Yoruldum 2.5 yıldır çok iyi doktor diye geldim eşi ne randevu almıştım aslında randevumu iptal ettiler eşi aldı beni muayene ye biz yaşadığımız yerde sağlık sistemi çok kötü pek fazla seçeneğimiz olmuyorKuzum ilk önce bence sen doktorunu değiş..ben olsam değişirim..sen ona dememelisin o sana demeli yönlendirmeli..ve + sen sperm sorunu aradan kaldır..bak benim eşimde sorun yok..ama beni görsen neler yediriyorum ki dahada iyi olsun..sen kendini yüklesen bile femarla sana yazık olucak..eşine takviyeler al..tek çocuk yapan günlerde diğil..ben mesela adetli olsam bile eşim kullanıyor..bu işler böyle bir tek çözüle bilir
Kuzum bak şubatda 2 sene oluyor bendede ve yaşimda sınırda..amh yükseklerde diğil..hiç kötü düşünme..benim kaldığım yerdede pek iyi doktor yok..hatda aşılamamı yapan doktorumda pek iyi diğil..mesela hep bana tüp bebek diyor..ama ne edeyim bir bir gezdik doktorlari sonuçta dedim tamam bu olsun.Ama çok doktor değiştim..yani başka doktor hiçmi yok?Yoruldum 2.5 yıldır çok iyi doktor diye geldim eşi ne randevu almıştım aslında randevumu iptal ettiler eşi aldı beni muayene ye biz yaşadığımız yerde sağlık sistemi çok kötü pek fazla seçeneğimiz olmuyor
Aynı senin durumdayım işte çok iyi bi kadındoğumcum var aşılama önermiyor değerlerin iyi diyor iki üç ay takibimi yaptı sen çok stres yapıyorsun büyüyo da çatlıyoda diyoKuzum bak şubatda 2 sene oluyor bendede ve yaşimda sınırda..amh yükseklerde diğil..hiç kötü düşünme..benim kaldığım yerdede pek iyi doktor yok..hatda aşılamamı yapan doktorumda pek iyi diğil..mesela hep bana tüp bebek diyor..ama ne edeyim bir bir gezdik doktorlari sonuçta dedim tamam bu olsun.Ama çok doktor değiştim..yani başka doktor hiçmi yok
Sen onları dinleme..ben buranın doktorlarını çözdüm..2.5 sene içinde hepmi stres var?nasıl yani önermiyor..sen isteyince etmezmi sana?Ayn
Aynı senin durumdayım işte çok iyi bi kadındoğumcum var aşılama önermiyor değerlerin iyi diyor iki üç ay takibimi yaptı sen çok stres yapıyorsun büyüyo da çatlıyoda diyo
Şuan ki doktorum aşılama konusunda buralar da iyi sorunu komple çözüp öyle aşılama yapmak istiyor ama herşeyden önce yumurtlamayı takip edemediSen onları dinleme..ben buranın doktorlarını çözdüm..2.5 sene içinde hepmi stres var?nasıl yani önermiyor..sen isteyince etmezmi sana?
Valla ben bilemedim kuzum..iyi doktorsa neden öyle etdi..Şuan ki doktorum aşılama konusunda buralar da iyi sorunu komple çözüp öyle aşılama yapmak istiyor ama herşeyden önce yumurtlamayı takip edemedi
niqu muayene oldum tekrar baktı alttan evet sağ tarafın da var oluşmuş ama döllenme boyutuna gelmeden çatlamış dedi bunun sebebini insüline bağladı ve ilaç verdi.kontrol altına almamız lazım o şekilde aşılama yapabiliriz bir ay ilaç kullanalım ben umutluyum artık check-up tarzında bütün taramamı yaptırttı bana zaten bir haftadır.amh falan çok iyi pko değilsin artık sebebini bulduk insülin sebebi dedi.ama yumurta hızlı büyüyüp yeteri bıoya gelmeden çatladığı için aşılama bu ay o yüzden iptal dediValla ben bilemedim kuzum..iyi doktorsa neden öyle etdi..
Bak görüyormusun sebebi bulundu..Amh sana dedim iyi..insüline güzelce tedavi etsin ve sen kalıcaksın eminim benniqu muayene oldum tekrar baktı alttan evet sağ tarafın da var oluşmuş ama döllenme boyutuna gelmeden çatlamış dedi bunun sebebini insüline bağladı ve ilaç verdi.kontrol altına almamız lazım o şekilde aşılama yapabiliriz bir ay ilaç kullanalım ben umutluyum artık check-up tarzında bütün taramamı yaptırttı bana zaten bir haftadır.amh falan çok iyi pko değilsin artık sebebini bulduk insülin sebebi dedi.ama yumurta hızlı büyüyüp yeteri bıoya gelmeden çatladığı için aşılama bu ay o yüzden iptal dedi
Varya öyle bir rahatladım ki anlatamam ya yapmasın bu ay sorun değil ama en azından sebep bulundu 3 ay içinde hamilesin hiç merak etme dedi gliföor diye insülin ilacı verdi yumurtayı en az femara kadar destekliyor bu ilaç boyuta gelmeden çatlamasının önlicek dediBak görüyormusun sebebi bulundu..Amh sana dedim iyi..insüline güzelce tedavi etsin ve sen kalıcaksın eminim ben
Süper bak güzel oldu..Allah bize hayırlısini nasip etdi hepVarya öyle bir rahatladım ki anlatamam ya yapmasın bu ay sorun değil ama en azından sebep bulundu 3 ay içinde hamilesin hiç merak etme dedi gliföor diye insülin ilacı verdi yumurtayı en az femara kadar destekliyor bu ilaç boyuta gelmeden çatlamasının önlicek dedi
Allahım inşallah sağlıklaBu gün aşılamam yapıldi..şimdi bekleme sürecindeyim..Hayırlısı Allah'tan
Güzel haberler alırsınız inşallah.Aşılama işlemi zor bir işlem mi ne kadar sürüyor.doktorunuz sonrası için nelere dikkat edin dediBu gün aşılamam yapıldi..şimdi bekleme sürecindeyim..Hayırlısı Allah'tan
Amin Allah.Aşılama süreci bana zor gelmedi ama işlem ağrıtdı beni ama bu normal ben normal muayinede bile kendimi çekiyorum..hatda bence ondan biraz akıntım var silince.Yarım saatden çok uzandım ve iki gün ilişki dedi salı yine çağırdı beni.Bana kendisi demedi uzan dinlen..ama ben 3 gün dinlenicemGüzel haberler alırsınız inşallah.Aşılama işlemi zor bir işlem mi ne kadar sürüyor.doktorunuz sonrası için nelere dikkat edin dedi
Merhabalar lütfen yardımcı olurmusunuz 2017 de evlendim 3 yıl çocuk düşünmedik 2021 de düşünmeye başladık 4 ay olmadı dayanamayıp bütün testleri yaptırdık eşim olsun ben olayım bir sıkıntı çıkmadı nisanda hamile kaldım betam 700 dü sonra kanamam oldu gittiğimde 200 dü kimyasal gebelikmiş hiç korunmadım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım Temmuz’da gidiyorum çocuk kendını göstermiyor her hafta kese var Bebek yok ya boş gebelık yada gelişmedi bir şey demedıler 10 haftadan sonra kürtaj olman gerekiyor dediler oldum sonra Kasım’da ağır korona atlattım serumlar ilaçlar Mart’a kadar düşünmedim sonra bir türlü olmadı Ekim 2022 e kadar sonra adetim geçikti kan verdim beta 52 haftaya tekrar gel dedi sonra 47 yine düşük bekle biraz daha sonra ilaç veririz dedi sonra kendiliğimdn adet oldum özele gittim düşüklerimin sebebi ne olabilir rahim şekil bozukluğu olabılır hsg (rahim filimi ) çek orda net anlaşılır dedi çektim anestezisiz elit park Çorum’da 1700 sonra rahim düzgün hafif var ama ameliyatlık değil dedi vitamin coraspirin verdi hafif pıhtılaşma var dedi vitaminleri kullanıyorum 3 ay oldu hala birşey yok aşılama zomu devlette yapmayı düşünüyorum herhangi bir ücreti varmı tutarmı sizce lütfen dua edelim
canıım sonucun ne çıktı güzel haber verirsin inşAllahÜzülme umudunu da kaybetme. Rabbim isterse herşey olur ve yeni bir aşılama dönemi düşünüyorsan moralini yüksek tut
Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.benimde salı aşılamam olacak.kaç yumurtan gelişmişti peki?Amin Allah.Aşılama süreci bana zor gelmedi ama işlem ağrıtdı beni ama bu normal ben normal muayinede bile kendimi çekiyorum..hatda bence ondan biraz akıntım var silince.Yarım saatden çok uzandım ve iki gün ilişki dedi salı yine çağırdı beni.Bana kendisi demedi uzan dinlen..ama ben 3 gün dinlenicem