Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bende bi hafta sonra aşılama yaptırıcaö öğrendiğim kadarıyla ağrısız ve kısa süren bi işlem inşallah gelir bebişin ne zamandır istiyosunMerhaba yumurtam 18 mm yarın aşılama olucam tek yumurtam oluştu bende pco var şansım varmı bazen aşılamada ikiz oluyormuş ACILI BIR ISLEM MI LUTFEN acil cevap ve ilk asilamada tek yumurta ile kalan varmı gebe arkadsalrr
2 yıl oldu benim bebeğim oldu ama karnında öldü sonra dia gebelik sonra kimyasalMerhaba canım bende bi hafta sonra aşılama yaptırıcaö öğrendiğim kadarıyla ağrısız ve kısa süren bi işlem inşallah gelir bebişin ne zamandır istiyosun
HAYIRLISI allahtan umarım isteyen herskein olur rabbim büyükBende pazartesi aşılama yaptırdım tek yumurta ile bakalım sonuç ne olacak,beklemesi de zor
Ne zaman oldun canim.bide dr crinone jel verdimi sanada2 yıl oldu benim bebeğim oldu ama karnında öldü sonra dia gebelik sonra kimyasalşimdi sabırla aşılama sonucu bekliyorum .. aşılama ağrısız geçti bu arada
Sonucu öğrendim mi canımBende pazartesi aşılama yaptırdım tek yumurta ile bakalım sonuç ne olacak,beklemesi de zor
10 şubatta oldum aşılama bekliyorum evet vajinal jel verdi canım çok heycanla bekliyorum umarım tutmuştur belim ağrıyor ama bakalım..Ne zaman oldun canim.bide dr crinone jel verdimi sanada
Senin sonuç ne zaman belli olucak belirti var mı hiç canım bana doktor 22 şubatta beta yaptır dediNe zaman oldun canim.bide dr crinone jel verdimi sanada
Bende 15 subatta oldum.kabizlik varmi sende.acaba jelinmi yan etkisi diyorum.10 şubatta oldum aşılama bekliyorum evet vajinal jel verdi canım çok heycanla bekliyorum umarım tutmuştur belim ağrıyor ama bakalım..
12 gun sonra kan testi yaptir dedi.iliski hakkinda bisi dedimi peki.benim dr gun asiri olsun dedi 12 gun boyuncaSenin sonuç ne zaman belli olucak belirti var mı hiç canım bana doktor 22 şubatta beta yaptır dedi
Aynı şekil bizede öyle dedi canım hatta aşılama nin aynı günü bide dersi günü yaptık sonra bir gün arayla o şekil nasip bakalım inşallah tutar hepimizinki sen nezmandr istiyodum canim12 gun sonra kan testi yaptir dedi.iliski hakkinda bisi dedimi peki.benim dr gun asiri olsun dedi 12 gun boyunca
Var evet göbekte şişkinlik ama bazı topiklerde okudum bunalr gebelik belirymisBende 15 subatta oldum.kabizlik varmi sende.acaba jelinmi yan etkisi diyorum.
1 senedir istiyorum 1 sene once kimyasal gebelik gecirdim sadece.sebepsiz benim.sen ne zamandir istiyosun sorun varmiAynı şekil bizede öyle dedi canım hatta aşılama nin aynı günü bide dersi günü yaptık sonra bir gün arayla o şekil nasip bakalım inşallah tutar hepimizinki sen nezmandr istiyodum canim
BEN 2 YILLIK EVLIYIM ilk gebeliğin normaldi ama kalbi dudu karnında oldu sonra 6 ayda yine gebe kaldım dis gebelik oldu 6 ay sonra kimyasal oldu ve hiç sorunun yok tüplerim kan değerlerim eşinin değerleri hepsi iyi güzel ama rabbim zamanı ni biliyor vermek için ISTE BU ILK AŞILAMAM bakılim hem umutluyum hem umutsuz1 senedir istiyorum 1 sene once kimyasal gebelik gecirdim sadece.sebepsiz benim.sen ne zamandir istiyosun sorun varmi
Aynen hep oyle dusun Rabbim verecegi zamani biliyor.neden olmasin.ben oyle dusunuyorum vardir bi zamani diyorum.sen bunda ignemi kullandin peki klomenmiBEN 2 YILLIK EVLIYIM ilk gebeliğin normaldi ama kalbi dudu karnında oldu sonra 6 ayda yine gebe kaldım dis gebelik oldu 6 ay sonra kimyasal oldu ve hiç sorunun yok tüplerim kan değerlerim eşinin değerleri hepsi iyi güzel ama rabbim zamanı ni biliyor vermek için ISTE BU ILK AŞILAMAM bakışım hem umutluyum hem umutsuz
CANIM gonof f diye iğne kullandım göbekten 50mg sonra ynurtam 18 mm oldu ama 21 mm de catlattilar sonra aşılama oldum ama doktor aşılama yaparken 14.5 mm bir yumurta daha var dedi anlamdım gitti o yumurta ne olcak acaba buyucekmi yoksa kise mi dönecek aklıma gelmedi sormak doktora peki seni asılan işlemi nasip oldu c.ignesi sonra si aşılama ne zaman kaç saat sonra du benim cuma akşam 10 ç.igne vurdum pazarda aşılama oldu çok geçti aradan dedim doktora hayır normal dediAynen hep oyle dusun Rabbim verecegi zamani biliyor.neden olmasin.ben oyle dusunuyorum vardir bi zamani diyorum.sen bunda ignemi kullandin peki klomenmi
Benim ilk asilamam oldugu icin sanirim klomen baslatti 5 gun kullandim 18 mm oldu sonradan 2 tane daha 13 mm oldu ama onlar iicn bisey demedi.18 mm oldugu gun gece 11.30 da catlatma ignesi vuruldum sonraki gun deil ondan sonrki gun sabah 10.30da oldu asilamam.normali oymus ve benim o gun boyunca sag yumurtaligim agridi.acaba diyorum catlamadida kistmi oldu yada catlama agrisimi dusunmekten kafayi yedim artik :) ama igneli asilama daha etkiliymis senin tutma ihtimali yuksek canimCANIM gonof f diye iğne kullandım göbekten 50mg sonra ynurtam 18 mm oldu ama 21 mm de catlattilar sonra aşılama oldum ama doktor aşılama yaparken 14.5 mm bir yumurta daha var dedi anlamdım gitti o yumurta ne olcak acaba buyucekmi yoksa kise mi dönecek aklıma gelmedi sormak doktora peki seni asılan işlemi nasip oldu c.ignesi sonra si aşılama ne zaman kaç saat sonra du benim cuma akşam 10 ç.igne vurdum pazarda aşılama oldu çok geçti aradan dedim doktora hayır normal dedi
Öyle düşünme benim arkadşım klomenle kaldı allahım herkese versin ve hayrilsi artık testin sonucunu bana bildir inşallah tutmuştur kuzumBenim ilk asilamam oldugu icin sanirim klomen baslatti 5 gun kullandim 18 mm oldu sonradan 2 tane daha 13 mm oldu ama onlar iicn bisey demedi.18 mm oldugu gun gece 11.30 da catlatma ignesi vuruldum sonraki gun deil ondan sonrki gun sabah 10.30da oldu asilamam.normali oymus ve benim o gun boyunca sag yumurtaligim agridi.acaba diyorum catlamadida kistmi oldu yada catlama agrisimi dusunmekten kafayi yedim artik :) ama igneli asilama daha etkiliymis senin tutma ihtimali yuksek canim
Aminn insallahh sende yaz lutfen sonucunu.Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin insallah hepimize.Öyle düşünme benim arkadşım klomenle kaldı allahım herkese versin ve hayrilsi artık testin sonucunu bana bildir inşallah tutmuştur kuzum