- 26 Ağustos 2023
- 158
- 48
- 29
-
- Konu Sahibi rabiactn75
Aynı gündeyiz seninle aşılamanın yarın 7. GünüBen daha hiç yapmadım yaa daha bu gün 6. Günüm
Zaten Allah hiç ummadığın anda olduruveriyor insallah tutunmustur devlettemi asilama yaptırdın yoksa ozeldemkAyyy maşallah inşallah benimde tutunur ama inan belirtilerim var ama hiç konduramıyorum inanki yok diyorum bi dahaki ay ben kesin tüp bebeğe başlicam diye kafama koydum
Devlette yaptırdım Şişli memorialle görüşmeye gittim hatta oradaki doktor başlamışsınız devam ettirin olmazsa gelin dedi bugün resmen bütün belirtilerim hafifledi :) hafif kaşık ağrım var sadece ve adetten 1 hafta önce hep başım ağrır baş ağrılarım başladı :))Zaten Allah hiç ummadığın anda olduruveriyor insallah tutunmustur devlettemi asilama yaptırdın yoksa ozeldemk
Benimde hiç belirtim yoktu sadece adet agrisinin aynısı yoğun kasık ağrısı başka hicbisryim yoktu bende de pcos var ondan olmuyodu inşallah vardır sendede belirtilere çok takılma çoğu kişi hiç. Belirti olmadan hamileliğini öğreniyor.Devlette yaptırdım Şişli memorialle görüşmeye gittim hatta oradaki doktor başlamışsınız devam ettirin olmazsa gelin dedi bugün resmen bütün belirtilerim hafifledi :) hafif kaşık ağrım var sadece ve adetten 1 hafta önce hep başım ağrır baş ağrılarım başladı :))
Evet benimde öyle sanırım 23 mart aşılama günüydü 21 mart catlatma ignesiydiAynı gündeyiz seninle aşılamanın yarın 7. Günü
Çatlatma iğnesinin 9. Gün oldu
Valla bilmiyorum içime hiç hamileymişim gibi gelmiyor :) sanki olsam anlardım gibi geliyor bana ya işlem gördüğüm günden buyana bu kadar gaz olur mu ya üşütüyorum sanırım herkeste okuyorum herkeste gaz çok ben işlem dolayısıyla oluyor diye düşündüm bi kaç günBenimde hiç belirtim yoktu sadece adet agrisinin aynısı yoğun kasık ağrısı başka hicbisryim yoktu bende de pcos var ondan olmuyodu inşallah vardır sendede belirtilere çok takılma çoğu kişi hiç. Belirti olmadan hamileliğini öğreniyor.
Daha 9 günümüz var kan için bana doktor 15 gün sonra kan testine gel dedi :) 14 güne kadar gebelik testini yapacağım silik görmezsem hiç yaptırmayı düşünmüyorum ama :)Evet benimde öyle sanırım 23 mart aşılama günüydü 21 mart catlatma ignesiydi
Bende de çok gaz olmuştu büyük ihtimalle aşılama kaynaklı olsa gerekValla bilmiyorum içime hiç hamileymişim gibi gelmiyor :) sanki olsam anlardım gibi geliyor bana ya işlem gördüğüm günden buyana bu kadar gaz olur mu ya üşütüyorum sanırım herkeste okuyorum herkeste gaz çok ben işlem dolayısıyla oluyor diye düşündüm bi kaç gün
Hayırlısı olsun inşallah hakkında inşallah güzel haberlerini alırızValla bilmiyorum içime hiç hamileymişim gibi gelmiyor :) sanki olsam anlardım gibi geliyor bana ya işlem gördüğüm günden buyana bu kadar gaz olur mu ya üşütüyorum sanırım herkeste okuyorum herkeste gaz çok ben işlem dolayısıyla oluyor diye düşündüm bi kaç gün
Görünür mü kiDaha 9 günümüz var kan için bana doktor 15 gün sonra kan testine gel dedi :) 14 güne kadar gebelik testini yapacağım silik görmezsem hiç yaptırmayı düşünmüyorum ama :)
Şimdi pko olduğu için hormon ilacı kullanıp adet olduğum için işlemden beri kaşık ağrımın sonucunu anlayamadım bazen adet olacağım için diyorum bazende baştan beri 7-8 gündür hiç kesilmediği için başka birşey diyorum :)Bende de çok gaz olmuştu büyük ihtimalle aşılama kaynaklı olsa gerek
Ayyyy ben bu gün ölüyorum resmen gaz sancısından önere bileceğin bir şey varmiBende de çok gaz olmuştu büyük ihtimalle aşılama kaynaklı olsa gerek
İşte ben gün gün gebelik testini sıfırlanıncaya kadar devam ettirdim yarın net sıfırlanması görürüm diye tahmin ediyorum sonrasında silik olmasını bekleyeceğim tekrar :)Görünür mü ki
Sırtını ayaklarını sıcak tut bide arada sıcak su torbası iyi geliyor ama doktorlar sıcaklığı pek önermiyor sanırım onu yapma hiçAyyyy ben bu gün ölüyorum resmen gaz sancısından önere bileceğin bir şey varmi
Benimde pocos var ama ben her ay düzenli adet görüyorum ve okadar doktorlara göründüm kimse demedi daha yeni bu ay bu doktorum dedi anlamadım yeni uyanmış olabilir miŞimdi pko olduğu için hormon ilacı kullanıp adet olduğum için işlemden beri kaşık ağrımın sonucunu anlayamadım bazen adet olacağım için diyorum bazende baştan beri 7-8 gündür hiç kesilmediği için başka birşey diyorum :)
Valla eğer ki olursa cidden yazacagım olmazsa da yazarım sanırım :)))Hayırlısı olsun inşallah hakkında inşallah güzel haberlerini alırız
Isınamıyorum ki ayaklarım hep soğukSırtını ayaklarını sıcak tut bide arada sıcak su torbası iyi geliyor ama doktorlar sıcaklığı pek önermiyor sanırım onu yapma hiç
Bir doğum yapıp sonrasında çıkan bile var inanki en azından şansın kendi kendine adet görmen Buda demektir ki her ay bir yumurtan sağlıklı büyüyüp catlıyor bende o yokBenimde pocos var ama ben her ay düzenli adet görüyorum ve okadar doktorlara göründüm kimse demedi daha yeni bu ay bu doktorum dedi anlamadım yeni uyanmış olabilir mi
Valla benim ayaklarım sıcak sırtımı da 2 gündür sıcak tutuyorum yalan konuşmayayım ama hala gaz devam ya geçmiyorIsınamıyorum ki ayaklarım hep soğuk
Ben sanırım beklicem bakalım hayırlısı daha hiç test yapmadım ayrıca doğruyu söylemek gerekirse icimdende gelmiyor inşallah ikimizde güzel haberler veririz bir birimizeİşte ben gün gün gebelik testini sıfırlanıncaya kadar devam ettirdim yarın net sıfırlanması görürüm diye tahmin ediyorum sonrasında silik olmasını bekleyeceğim tekrar :)