Bende 6 günün deyim ilk aşılama kasik agrim ve göğüs ağrım var ben ilk defa yaşıyorum bu ağrıyı ve banada duphaston yani ama önümüzdeki çarşamba basla dediMerhaba bende 22 Kasım'da ilk asilamami oldum aşılama günü hafif kanamam oldu bir kaç damla bide hafif ağrı aşılama günü ve ertesi gün devam etmişti şuan göğüslerim aşırı sis ama yumurtlamadan sonra olur bende hep bide kullandığım duphoston ilacdan gaz sancım var aşılamanın 7 gunundeyim bakalım bu ay o güzel haberi alacakmiyim alamazsam önümüzdeki tüp bebeğe geçiş yapicam.
Ara vermeden 2.ci asilama oluyormu acaba bende 25 inde ilk asilamam tutmazsa hemen arkasındaki ay yapılıyormu acabaMerhaba bende 26 Kasım'da 2. Aşılamamı oldum benimde kasık ağrım var
Yapılıyor eğer ki bir engel vs yoksa ben adet oldum ucuncu günü ikinci aşılama için başladıkAra vermeden 2.ci asilama oluyormu acaba bende 25 inde ilk asilamam tutmazsa hemen arkasındaki ay yapılıyormu acaba
Şöyle oluyor canım benim ilkinde yumurtalarım kendiliğinden büyümüştü ilaç kullanmamıştım o yüzden doktorum ara vermeye gerek yok dedi.2.de klomenle büyüttük 4 tane yumurtam olustuAra vermeden 2.ci asilama oluyormu acaba bende 25 inde ilk asilamam tutmazsa hemen arkasındaki ay yapılıyormu acaba
Merhaba bende Muğla’da yaptırdım aşılama bu ağrılar normal merak etme yarın da sonucumu öğrenmek için kan vercem hatta benim dün bile ağrım oldu gece göğüs uçlarım acıdı ve hala dokununca açıyor acıkma hissi oldu gece 3 de kalktım bi şeyler yedim bakalım hayırlısıMerhaba arkadaslar ben muglada asilama yaptırdım 25 inde asilamam gerçekleşti kasiklarimda ağrı var daha test için 12 gün var tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Hadi hayırlısı inşallah olumlu olur yazın mutlakaMerhaba bende Muğla’da yaptırdım aşılama bu ağrılar normal merak etme yarın da sonucumu öğrenmek için kan vercem hatta benim dün bile ağrım oldu gece göğüs uçlarım acıdı ve hala dokununca açıyor acıkma hissi oldu gece 3 de kalktım bi şeyler yedim bakalım hayırlısı
İnşallah sen kime yaptırdın Muğla’da iyi mi memnun musunHadi hayırlısı inşallah olumlu olur yazın mutlaka
Merhaba bende Muğla’da yaptırdım aşılama bu ağrılar normal merak etme yarın da sonucumu öğrenmek için kan vercem hatta benim dün bile ağrım oldu gece göğüs uçlarım acıdı ve hala dokununca açıyor acıkma hissi oldu gece 3 de kalktım bi şeyler yedim bakalım hayırlısı
Eren beymi yapti asilamanizi Benimkini stajyer doktor yaptiMerhaba bende Muğla’da yaptırdım aşılama bu ağrılar normal merak etme yarın da sonucumu öğrenmek için kan vercem hatta benim dün bile ağrım oldu gece göğüs uçlarım acıdı ve hala dokununca açıyor acıkma hissi oldu gece 3 de kalktım bi şeyler yedim bakalım hayırlısı
İnşallah sen kime yaptırdın Muğla’da iyi mi memnun musun
Benimkini Eren beyin yanındaki stajer doktor yaptiİnşallah sen kime yaptırdın Muğla’da iyi mi memnun musun
Yok ben özelde yaptırdım çalıştım için gününü denk getirip izin alamıyorum pek böyle istedim gün randevu alıp gitme şansım oluyoEren beymi yapti asilamanizi Benimkini stajyer doktor yapti
Sonuç alalimda nerde olduğu önemsiz inşallah güzel haberler alirizYok ben özelde yaptırdım çalıştım için gününü denk getirip izin alamıyorum pek böyle istedim gün randevu alıp gitme şansım oluyo
Aynen öyle canım güzel sonuç alalım tüp bebeğe kalmayız inşallah ya rabbimSonuç alalimda nerde olduğu önemsiz inşallah güzel haberler aliriz
Amin canım aşılamayla tutsun isteyen herkese nasip olsun inşallahAynen öyle canım güzel sonuç alalım tüp bebeğe kalmayız inşallah ya rabbimSen bizim umutlarımız dualarımızın kabul olmasını nasip et evlat hasreti ile yanıp tutuşan ve isteyen herkese nasip et ya rabbi
Bu ay da elendim sonucum 2,0 çıktıAmin canım aşılamayla tutsun isteyen herkese nasip olsun inşallah
Uzulme sakın devam şimdi asilama mi tekrar yoksa tup bebegemi geciceksinizBu ay da elendim sonucum 2,0 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?