- Konu Sahibi tayincihatun
21 inde aşılama oldu zaman geçmiyor sanki bugün cok erken ama test yaptım tabiki negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah razı olsun, rabbim isteyen herkese nasip etsin :) bende dayanamamış yapmıştım içimden bi ses yap diyordu çok şükür iyiki yapmışım erkenden öğrendikCanım çok sevindim vallahi inşallah kucağına alırsın bebişini gelişmelerden haberdar et ben perşembe vercem kan yarın belki test yaparım dayanamam
Dediğin gibi henüz erken bol bol dua et.. maneviyat çok önemli aşılama yapılırken ben çok dua ettim.. allahım sana da nasip etsin inşallahh21 inde aşılama oldu zaman geçmiyor sanki bugün cok erken ama test yaptım tabiki negatif
İnşallahDediğin gibi henüz erken bol bol dua et.. maneviyat çok önemli aşılama yapılırken ben çok dua ettim.. allahım sana da nasip etsin inşallahh
Bilemeyiz canım belki değerinde artış olur. Hayırlısı olsun hakkınızda..Merhaba kızlar. Benim de aşılamamın 14. Günü yoğun grip şikayetiyle acile gittim kan testi yaptılar 0.200 çıktı pozitife dönme ihtimali yok sanırım. Günlerdir uykumdan uyandıran kasık ağrısı çekiyorum
Merhabalar hamilesiniz sanırım hayırlı olsun inşallah bende 3 yıllık evliyim bir kere aşılama yaptırdım tutmadi maalesef. Asilamadan önce ve sonra nelere dikkat ettiniz belirgin birsey varmiydi dikkat ettiğiniz ikinci aşılama düşünüyorumda benBilemeyiz canım belki değerinde artış olur. Hayırlısı olsun hakkınızda..
Maalesef canım dün adet oldumBilemeyiz canım belki değerinde artış olur. Hayırlısı olsun hakkınızda..
Merhabalar sağolun Allah razı olsun :) rabbim isteyen herkese nasip etsin.. imtihan olduğumuzun bilincinde olmalıyız ben hep öyle düşündüm rabbim imtihanı kazananlardan eylesin bizleri. Açıkcası doktorun dedikleri dışında pek bişey yapmadım. Aşılama yapılırken bol bol dua okudum. işlemden sonra 30 dk yatış pozisyonunda beklerken de aynı şekilde hz.zekeriyya peygamberin duasını, ayetel kürsi ve daha bikaç dua okudum. Eve geldim dinlendim.. banyo yapmadım, ev işi yapmadım. O kadar.. kaju, badem, ceviz vs.yedim. Ayrıca doktorum DUPASTON isimli bi ilaç verdi sabah akşam kullan dedi. Düşünüyorum ama başka da bişey yapmadım sadece Allah'a teslim oldum. Verse de, vermese de ben imtihan olduğunu biliyordum. Henüz kese görmek için erken bi süreçteyiz tam olarak bende evet kesin hamileyim diyemiyorum. Beta ve idrarda pozitif çıktı. Doktorumla beta hcg takibi yapıyoruz şu aşama. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllah..Merhabalar hamilesiniz sanırım hayırlı olsun inşallah bende 3 yıllık evliyim bir kere aşılama yaptırdım tutmadi maalesef. Asilamadan önce ve sonra nelere dikkat ettiniz belirgin birsey varmiydi dikkat ettiğiniz ikinci aşılama düşünüyorumda ben
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşALLAHMaalesef canım dün adet oldum
Cok teşekkür ederim bilgiler için Allah razı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsınMerhabalar sağolun Allah razı olsun :) rabbim isteyen herkese nasip etsin.. imtihan olduğumuzun bilincinde olmalıyız ben hep öyle düşündüm rabbim imtihanı kazananlardan eylesin bizleri. Açıkcası doktorun dedikleri dışında pek bişey yapmadım. Aşılama yapılırken bol bol dua okudum. işlemden sonra 30 dk yatış pozisyonunda beklerken de aynı şekilde hz.zekeriyya peygamberin duasını, ayetel kürsi ve daha bikaç dua okudum. Eve geldim dinlendim.. banyo yapmadım, ev işi yapmadım. O kadar.. kaju, badem, ceviz vs.yedim. Ayrıca doktorum DUPASTON isimli bi ilaç verdi sabah akşam kullan dedi. Düşünüyorum ama başka da bişey yapmadım sadece Allah'a teslim oldum. Verse de, vermese de ben imtihan olduğunu biliyordum. Henüz kese görmek için erken bi süreçteyiz tam olarak bende evet kesin hamileyim diyemiyorum. Beta ve idrarda pozitif çıktı. Doktorumla beta hcg takibi yapıyoruz şu aşama. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllah..
Hamile kaldınız mıCanım çok geçmiş olsun . Bende dün aşılama yaptırdım ilk aşılama Rabb'im hayırlı sağlıklı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin .. Benim de eşimin her şeyi normal bende pko var . 3 yıldır hamile kalamiyorum
canım doktorunun dediklerine uyman yeterli, ekstra beslenmene dikkat et fındık fıstık kaju badem ceviz vs. ye. başkada diyecek bişey yok dua et bol bolMerhaba arkadaşlar bende femara kullanıyorum şuan bizimde asilamamiz olacak neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz
Benim bugün 5. Günüm hiç test felan yaptınız mı ya ben çok merak ediyorum yapmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum umutlanip sonra üzülmektenBenim de yarın 1 hafta oluyor aşılama olalı. Heyecanla bekliyorum
5.gün çok erken. Ben mesajı Haziran'da yazmışım o ay negatif oldu. Şuan da cuma günü 3.aşılamamı oldumBenim bugün 5. Günüm hiç test felan yaptınız mı ya ben çok merak ediyorum yapmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum umutlanip sonra üzülmekten
5.gün çok erken. Ben mesajı Haziran'da yazmışım o ay negatif oldu. Şuan da cuma günü 3.aşılamamı oldum