Aşil iltihabı

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.786
864
53
1 senedir ayağımla ugrasiyorum.. sürekli şişiyor ağrısı oluyor 1 ay fizik tedavi ve 1 ay alçıda kaldı o süreçte doktorlar hep damarsal dedi ayağıma ne olduğunu kimse anlayamadi .. geçen hafta doktora gittim yine aşilde iltihap olduğunu söyledi ilaç verdi bu ilacı kullanırken koltuk değneği ile gezmemi uzerine hiçbir şekilde basmamami söyledi.. ilaçları kullanıyorum ama dün akşam ayağım yine şişmeye başladı şuan topallıyorum üzerine hiçbir şekilde basamiyorum.. ilaçları kullanırken iltihabin dağılması için doğal birşeyler yapabilir miyim? Böyle giderse ayağımı alçıya aldirtmak zorunda kalacağım

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Amin inşallah çok dua edin bana olur mu 1 senedir uğraşıyorum gitmedigim doktor kalmadı hiçbir doktor ne olduğunu bilemedi daha yeni aşil iltihabi denildi ama verdikleri ilaçlarin faydası yok..

Amin inşallah çok dua edin bana olur mu 1 senedir uğraşıyorum gitmedigim doktor kalmadı hiçbir doktor ne olduğunu bilemedi daha yeni aşil iltihabi denildi ama verdikleri ilaçlarin faydası yok..
Ederim arkadaşım.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Merhabalar çok geçmiş olsun. Eğer gitmediyseniz bir romatoloji doktoruna gitmenizi öneririm.

Merhabalar çok geçmiş olsun. Eğer gitmediyseniz bir romatoloji doktoruna gitmenizi öneririm.
Ayağım ilk alçıdan çıktıktan sonrası gitmedigim doktor kalmadi maalesef.. romatoloji,kalp damar,beyin sinir bı tanesi damar tıkanıklıgı var derken kalp damari yok diyordu..hatta en son doktor açalım bakalım dedi onada ben müsade etmedm.. şimdide ortopedi doktoru aşil iltihabı var diyor hatta verdiği ilaçları kullanırken ayağıma basmamam gerektiğinin koltuk değneği ile gezmemi söyledi iş yapmak yok yatacaksin dedi oda çok Zor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…