Aşıklar kulübü

loading canım kıskanma benimki 2.bölümü de yapmaya karar verdi kafamçokkarıştı ailesi şu 2 ayda da dersaneye zorluyomuş aslında o gitmek istemiyo,sonuçta 4 yıl hiç görmemiş 2 ayda görüp de mi kazanıcak,barajı geçse yeter de ahh şu aileler...
gerçi ilk bölüme çalıştığı gibi çalışmaz ama dersaneye devam ediyor işte
az kaldı canım merak etme 2.sınav da geçsin sevgililerimizle sonsuz beraberlik bizi bekliyo :lepi:

allah nazarlardan korusun aşkınızı canım haklısın o dualar etkili oluyor

sevgilimi gördümmmm:dance:
10 dk gördüm ama gördüm nasıl özlemişim anlatamam:kedi:
sınavdan da korkuyorum ben cnm yaa şehir dışı da yazcak çünkü:gitme:
olsun cnm seninki de gitsin dersaneye hiç bilmeden girmemiş olur en azındanyerimseniben
ama haklısın ailelere basit görünüyo cnm ama hiç kolay değil kaç yıllık konulara çalışıyoz sonuçta:bbo:

ohh ya ne güzel loading sonunda sevdiceğini görmüş :dance: çok sevindim değil 10 dk 10 saniye görmek bile dünyalara bedel :asigim:
biz de birazdan bitaneciğimle alışverişe gidicez alışveriş bahane onu göreyim yeter :asigim:
benim sevgilim de şehir dışını mecburi olarak yazıcak ilk tercihler edirne ama olmazsa mecbur dışarıya gidicek inş ikisi de yaşadığımız yeri kazanırlar :Saruboceq:

inş. cnm:Saruboceq:
kazansınlar da katlanırız artık ne yapalım nasıl olsa bigün tamamen kavuşcazkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan(6 7 yıl var ama olsun sayılı gün çabuk geçerkaydirigubbakcemile3)

inş. cnm:Saruboceq:
kazansınlar da katlanırız artık ne yapalım nasıl olsa bigün tamamen kavuşcazkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan(6 7 yıl var ama olsun sayılı gün çabuk geçerkaydirigubbakcemile3)

üff püff daha okul biticek askerlikleri var bi de iş buluncak ohooo günler pek sayılı gibi durmuyor :gitme:

üff püff daha okul biticek askerlikleri var bi de iş buluncak ohooo günler pek sayılı gibi durmuyor :gitme:

ben sayıyorumkaydirigubbakcemile3
inş. bi aksilik çıkmazsa:Saruboceq: 4 yıl 7 ay sonra sözümüz olcakkaydirigubbakcemile3

ben sayıyorumkaydirigubbakcemile3
inş. bi aksilik çıkmazsa:Saruboceq: 4 yıl 7 ay sonra sözümüz olcakkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan yaa biz galiba aynı zamanlarda evlenicez kaydirigubbakcemile5

büyük ihtimalle öyle olcak cnm önümüzdeki engeller ve planlarımız aynı çünkükaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
evet opuyorumnanaktan siz de yaşıtmısınız sevgilinle
biz de 13 mayıs 2014 te söz yapmak istiyoruz :asigim: o gün aşkımın doğumgünü bana en güzel hediye olcak diyor :kedi: gerçi o daha o zaman okuyo olcak ama benim okulun bittiği zamana denk geliyor atanırsam gittiğim yere sözlü olarak gitmek istiyorum :asigim:

evet cnm yaşıtız 3 ay büyük benden:asigim:
siz bizden önce sözlenceniz cnm ne güzel biz de 2014 kasımda benim doğum günümde sözlenmeyi düşünüyoruzopuyorumnanaktan
hatta onun doğumgününde nişanlanıp yıldönümümüzde de evlenmeyi planlıyoruz cnm ben hep özel günlere denk gelsin istiyorum inş. bi problem çıkmaz herşey istediğimiz gibi olurkaydirigubbakcemile5boshayallersmile

ayy bu kadar mı tesadüf olur kaydirigubbakcemile3
biz de aşkımın doğumgününde sözlenip benim doğumgünümde nişanlanmayı düşünüyoruz. :asigim: nişanı 2016 da düşünüyoruz eğer hemen atanırsam doğu görevi 3 yıl ya 2 yılı bitirince nişan yapıp en fazla 1 yıl nişanlı kalıp görevim bittiğinde de yani kısmet olursa 2017 de evlenmeyi düşünüyoruz :asigim:
ben de yıldönümümüzde düşünmüştüm düğünü ama yıldönümümüz 3 kasım kışın üşümeye niyetim yok kaydirigubbakcemile3
07.07.2017 diye düşündüm :kedi: hani belirli bi sebebi yok 7 lerin uyumu hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
bi de canım eşimin yanına tayin istemem falan gerekicek büyük ihtimal o yüzden düğün gününü şimdiden kestiremiyorum

biz de 2016 mart sonu evlenmeyi planlıyoruz cnm:asigim:
bizim yıldönümümüz ilkbahar olduğu için pek sorun olmaz diye düşündüm yaz olsun istiyodum aslında ama yıldönümü olması daha güzel:asigim:
askerlik durumuna göre fln eğer 2016 da evlenemezsek 2017 ye kayabilir bizim de cnm hatta tarih 07-17 olucak öyle olursa tam 10 yıl:asigim:
ben de eğer öğretmenlik yaparsam benim de tayin işleri fln bu tarih değişebilir tabi cnmboshayallersmile
ama yaz olursa da ağustosta yine aşkımın doğum gününde olsun istiyorum takıntı yaptım iyice bu tarihlerekaydirigubbakcemile3
ama sen söyleyince aklıma geldi biz de nikahı martta düğünü yazın yapabiliriz cnm tayin için fln gerekirse hem de yaz gelini olmuş olurumkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…