• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıklar kulübü

biz de 2016 mart sonu evlenmeyi planlıyoruz cnm:asigim:
bizim yıldönümümüz ilkbahar olduğu için pek sorun olmaz diye düşündüm yaz olsun istiyodum aslında ama yıldönümü olması daha güzel:asigim:
askerlik durumuna göre fln eğer 2016 da evlenemezsek 2017 ye kayabilir bizim de cnm hatta tarih 07-17 olucak öyle olursa tam 10 yıl:asigim:
ben de eğer öğretmenlik yaparsam benim de tayin işleri fln bu tarih değişebilir tabi cnmboshayallersmile
ama yaz olursa da ağustosta yine aşkımın doğum gününde olsun istiyorum takıntı yaptım iyice bu tarihlerekaydirigubbakcemile3
ama sen söyleyince aklıma geldi biz de nikahı martta düğünü yazın yapabiliriz cnm tayin için fln gerekirse hem de yaz gelini olmuş olurumkaydirigubbakcemile2

yaz gelini olalımmmm boshayallersmile
ahh ahh bi gelse o günler :asigim:

yaz gelini olalımmmm boshayallersmile
ahh ahh bi gelse o günler :asigim:
Keşke hemen gelse arkadaşımopuyorumnanaktan
Burda dış mekan çekimlerini gördükçe nasıl hevesleniyorum anlatamam o zaman gelsin de inş. Ben de dış mekan çekimi istiyorum cnm boshayallersmile

Keşke hemen gelse arkadaşımopuyorumnanaktan
Burda dış mekan çekimlerini gördükçe nasıl hevesleniyorum anlatamam o zaman gelsin de inş. Ben de dış mekan çekimi istiyorum cnm boshayallersmile

ben de ben de ben deee opuyorumnanaktan
bi de biz söz ve nişanı evde yapmayı düşünüyoruz, ama ben söz ve nişanda da stüdyo fotoğrafı istiyorum :utangac: :asigim:

ben de ben de ben deee opuyorumnanaktan
bi de biz söz ve nişanı evde yapmayı düşünüyoruz, ama ben söz ve nişanda da stüdyo fotoğrafı istiyorum :utangac: :asigim:

ben de öyle istiyorum cnm söz aile arasında olur nişan da evde yakınlarla eğlence olsun yeter:dance:
zaten o günlerde kuzenlerime görev vercem her anı çekin diye bide stüdyo fotosu istiyorum tabiki cnm hatıra kalsın:asigim:

ben de öyle istiyorum cnm söz aile arasında olur nişan da evde yakınlarla eğlence olsun yeter:dance:
zaten o günlerde kuzenlerime görev vercem her anı çekin diye bide stüdyo fotosu istiyorum tabiki cnm hatıra kalsın:asigim:

bu akşam aşkımla hayal ediyoruz tuzlu kahveyi içerkenki halini kuzenime foto çektircem :roflol: bakıp bakıp güleriz :roflol:
bir de ben sadece tuz değil evde ne kadar baharat varsa hepsini koycam ohh yarasın :dance:

bu akşam aşkımla hayal ediyoruz tuzlu kahveyi içerkenki halini kuzenime foto çektircem :roflol: bakıp bakıp güleriz :roflol:
bir de ben sadece tuz değil evde ne kadar baharat varsa hepsini koycam ohh yarasın :dance:

ben tuzlu kave yapmıcam cnm ya kıyamamboshayallersmile
benim sevgilimin de benden özel isteği istemeye gidince ona nescafe yapcakmışım (kahve sevmez hiç)kaydirigubbakcemile3
oldu dedim başkakaydirigubbakcemile3
ama anlaştık kahvelerden sonra bide nescafe yapcam onakaydirigubbakcemile3

ben tuzlu kave yapmıcam cnm ya kıyamamboshayallersmile
benim sevgilimin de benden özel isteği istemeye gidince ona nescafe yapcakmışım (kahve sevmez hiç)kaydirigubbakcemile3
oldu dedim başkakaydirigubbakcemile3
ama anlaştık kahvelerden sonra bide nescafe yapcam onakaydirigubbakcemile3
ha ha ha :roflol: çok güldüm kahve fincanına nescafe yap o sırada herkes heyecanlı zaten kimse çakmaz kaydirigubbakcemile3

ha ha ha :roflol: çok güldüm kahve fincanına nescafe yap o sırada herkes heyecanlı zaten kimse çakmaz kaydirigubbakcemile3

çok mantıklı cnmsırnaşık şey
o heyecanla nescafeyi annesine veya babasına verdiğimi düşünsene:roflol:

Son düzenleme:

çok mantıklı cnmsırnaşık şey
o heyecanla nescafeyi annesine veya babasına verdiğimi düşünsene:roflol:

ben de bitaneciğime sordum ya tuzlu kahveyi annene ya da babana verirsem diye tam komedi olur diyo :roflol:
dedim ne saf bu kız derlerse almazlarsa beni? aa alır benim babişim diyo :dance:
ama öyle bir şey olursa çok utanırım :kedi:

ben de bitaneciğime sordum ya tuzlu kahveyi annene ya da babana verirsem diye tam komedi olur diyo :roflol:
dedim ne saf bu kız derlerse almazlarsa beni? aa alır benim babişim diyo :dance:
ama öyle bir şey olursa çok utanırım :kedi:

kaydirigubbakcemile3
ayy Allah korusun cnm ya ama olursa da eğlenceli bi anı kalırkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ayy Allah korusun cnm ya ama olursa da eğlenceli bi anı kalırkaydirigubbakcemile3

yok öyle eğlence eksik kalsın zemuszemus
bi de ben şeyden korkuyorum hani kahveleri verirken ya üstlerine tepsiyi boca edersem :kedi: ayyy ee napayım heyecandan ellerim kim bilir nasıl titriycek :kedi:

yok öyle eğlence eksik kalsın zemuszemus
bi de ben şeyden korkuyorum hani kahveleri verirken ya üstlerine tepsiyi boca edersem :kedi: ayyy ee napayım heyecandan ellerim kim bilir nasıl titriycek :kedi:

aynı şeyden ben de çok korkuyorum cnm üstlerine dökmesem bile titremekten kahveler tepsiye dökülür gibi geliyokaydirigubbakcemile3
benimki nasıl dalga geçer bilmiyorum ben heyecanlandıkça ona eğlence çıkcakkaydirigubbakcemile3

aynı şeyden ben de çok korkuyorum cnm üstlerine dökmesem bile titremekten kahveler tepsiye dökülür gibi geliyokaydirigubbakcemile3
benimki nasıl dalga geçer bilmiyorum ben heyecanlandıkça ona eğlence çıkcakkaydirigubbakcemile3
onların işi kolay oturuyolar anne babalarının arasına ohh :dance: bizse hem sözden önceki gece hem sözün olduğu gece uyuyamayız herhalde kaydirigubbakcemile3

onların işi kolay oturuyolar anne babalarının arasına ohh :dance: bizse hem sözden önceki gece hem sözün olduğu gece uyuyamayız herhalde kaydirigubbakcemile3

evet cnm ya o günlerdeki heyecanı tahmin bile edemiyorum:kedi:
sözden önceki gece uyusun bizde uyuklamasın ama sonraki gece onu da uyutmam ben cnm heyecanımı paylaşmam lazım:dance:

evet cnm ya o günlerdeki heyecanı tahmin bile edemiyorum:kedi:
sözden önceki gece uyusun bizde uyuklamasın ama sonraki gece onu da uyutmam ben cnm heyecanımı paylaşmam lazım:dance:
ayy kıyamam yaa :1hug:
bence onlar da heyecanlı olurlar yaa :kedi: sonuçta kırk kere yüzük takmadılar bu onlar için bir ilk eminim onlar da bizim yaşayacağımız duyguları yaşarlar.sadece biz kızlar biraz daha fazla ayrıntıya takılıyoruz opuyorumnanaktan

ayy kıyamam yaa :1hug:
bence onlar da heyecanlı olurlar yaa :kedi: sonuçta kırk kere yüzük takmadılar bu onlar için bir ilk eminim onlar da bizim yaşayacağımız duyguları yaşarlar.sadece biz kızlar biraz daha fazla ayrıntıya takılıyoruz opuyorumnanaktan

evet cnm herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp en ufak şeyi kafamıza takıyoruzbayanssulusmile
heyecanlı olurlar tabi yıllarca beklediğimiz günler gelmiş olucak:asigim:

Back