Aşıklar kulübü

herşeyden önemlisi bir oğlun var senin, sana ihtiyacı olan senin mutlulugundan beslenen mutlu olan bir oglun var canım.Hayata karşı umudumuzu hiçbir zaman yitirmemeliyiz özelliklede kendimiz ve sevdiklerimiz için.Aşk sadece bir sevgiliye duyulan bir his değildir bencede insan herşeyden önce kendine aşık olmalıdır , kendini sevmekle başlar sevgi.Kendisini sevmeyen kendisine saygı duymayan bir insanın samimi olarak bir başkasını sevmesini bekleyemeyiz.İnsanların düşünceleri yüzünden kendini yıpratma canım , olumsuz insanlar , mutsuzluklardan zek duyup onlarla beslenen insanlar malesef çok cevremizde.Şunu düşün , bu tip insaları hiçbir zaman tatmin edemezsin ne yaparsan yap onlar her zaman sende bir kusur bulacaklardır o yuzden çokta önemseme sen onları bak bir cevrene seni gercekten seven sana deger veren arkadaşların dostların , yakınları mutlaka vardır . sen onların düşüncelerine deger ver canım.Kimse aslen kimsenin içinde yaşadıklarını yaşattıkalrını bilmez, ve herkez yanından ayrılıp evlerine odalarına çekildiginde sadece sen kalırsın kendinle , onlarda sadece kendileriyle kalırlar kendi sorun ve düşünceleriyle.O yüzden sen herşeye ragmen iyi ol canım, kalıcı olan sen ve oglunsun şu an .Birbirinize destek olun, eşin için üzülmemeye çalış demem saçma olabilir illaki üzüleceksin ama , üzüleceksende onun acizligine üzül sadece kendinde suç aramayı bırak canım. dostcakal

teşk ederim canım benim söylediklerini dikkatte alıcam

aşk bitti mi bacılarım noldu kulüp yetim kalmış nerde bu aşık kardeşlerim

ben burdayım sınavlarım var diye girmiyorumda diğerleri nerde CADIARZU

bu sıralar işler çok yogun bacılar ondan sebep bu ayrılıklar:))))

işler iyi olsunda az görüşsekte olur asnilcim opuyorumnanaktan

allah kolaylık versin canlarım işler baya yoğun anlaşılan

hu hu aşık bacular napıosunuz bakem gene uğrayan yok anlaşılan ben cö diyim dedim

iyiyim kendi adıma canım sen nasılsınopuyorumnanaktan

sevgili aşık bacular herkze slm ve sitem ederim yav bu k.k da aşık yokmu yav ben iş değiştirme falan derken baya bir süredir yoktum herkezin geçmiş sevgilikler gününü kutlar hepinizi depiklerim herkez ne hediye aldı bakem keni veya sevgilisi eşi...

selam canım ben aşık biri olarak yine yeniden buradayım nasılsın opuyorumnanaktan

iyiyim çok şükür ikimizden başka aşık yok zaten k.k da boshayallersmile

herhalde öyle oldu ilan yapıştırmak lazımaklinialirimsmile

kızlar çok aşık biri olarak ben de aranıza katılıyorum opuyorumnanaktan
bitaneciğime çok çok çok aşığımmmm :asigim: ve bu aşk her geçen gün daha da katlanıyo :asigim: çok seviyorum onu :asigim:

kızıma,kocama ve evime aşığımmmmmmmmmmmmm
hemde çok eşim ve kızım olmadan yaşayamam sanırım

kızıma,kocama ve evime aşığımmmmmmmmmmmmm
hemde çok eşim ve kızım olmadan yaşayamam sanırım
ne güzel beyaz melek opuyorumnanaktan Allah hepinize uzun ömürler versin ki bu aşkınızı hep yaşayın :Saruboceq:
benim annem kızı olmasını çok istemiş, ben olmuşum, o bana aşık opuyorumnanaktan ben de ilerde bi kızım olursa -ki çok istiyorum ama tabii her şeyden önce sağlıklı olsun- ben de ona aşık olurum herhalde:asigim:

olumunekankayizsmilehepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza ne güzel kızına eşine aşıklar herkez gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…