aşık ve akıllı kadınlar

E

edali368

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi edali368
ŞenizAşk bir duygu çeşididir o duyguyu her insan tadar.Ama kimisi zevk alır kimi ise acı duyarne güzeldir aşk ve aşık olmak.Akıl,zekamızdaki bilgileri kullanmaya yardımcı olan bir mekenizmadır.Akıl bize verilen hediye kutusudur aşk ise kutunun içindeki müceherattır.Sizlerde benim gibi düşünüyormusunuz paylaşalım.Şeniz

• Konu Sahibi edali368
AŞK HAYATIN BİR İNSANA VEREBİLECEĞİ YEGANE HEDİYEDİR...:emir_bebek:

• Konu Sahibi edali368
bende hem akıllı hemde eşime aşık bir kadınım şeker kız edaliiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Konu Sahibi edali368
Hem akıllı hem de aşık... Biraz tezat gibi sanki, En akıllı insanlar bile aşka tutulmaya görsün, üstelik hem de en olmadık kişiye.Şayet övüneceğimiz kadar akıllıysak en az zararla doğruyu buluruz. Ama yine de bir kaç kez toslarız galiba bir yerlere.Akıllı kadınlar mutlaka kendileri için en doğru kişiye mi aşık olurlar? bence tam tersi,kadın akıllıdır araştırmacı ve iyilik severdir. O asla sıradan değildir, ve sıradan şeylerden hoşlanmaz, İlla ki beynini zorlayacak kişilerle olmaktan hoşlanır.demekki aslında akıllı kadınların olmadık kişilere tutulma oranı yüksektir.Ama sonuç dediğim gibi, elbette sıyrılır bu saplantısından ama biraz yıkım yedikten sonra.Aşk böyledir işte....ben olmamayı tercih ederim...ya siz?

• Konu Sahibi edali368
kadın ikisini bir arada yapamaz bence...
ama o aşk sevgiye ve güvene dönüşmüşse akıl başa gelir, yani sanırım..

• Konu Sahibi edali368
İşin içine aşk girince kadın akıllı olmaktan çok tehlikeli oluyor bence :)
Yani aşk ve tehlikeli kadınlar olabilir :KK66:

• Konu Sahibi edali368
İşin içine aşk girince kadın akıllı olmaktan çok tehlikeli oluyor bence :)
Yani aşk ve tehlikeli kadınlar olabilir :KK66:

ben açıkcası salaklaşıyorum
tehlikeliyim evet, züccaciye dükkanına girmiş fil gibi.

• Konu Sahibi edali368
akıllı bir kadın aşık olmuşsa ,aklını kullanabılırse mutlu olabılır .
akıllı bır kadın aşık olup tamamen kendını aşkın kollarına bırakırsa uzulebılır..

dip not:
ama aşkın her kadını guzel yaptıgına ınanırım
..

aptal aşık olmamak önemli gözün de açık olacak aynı zamanda:)

hem akıllı hemde aşık olmak bence meziyettir bunu başarabilenlere tebrikler !
aşk önüne geçilemeyecek kadar güçlü,
bırakılamatyacak kadar aşinalık,
akılı başta tutamayacak kadar sersemlik halidir!
aşk benim ben !

aşk körü körüne bağlanmaktır.eğer elinden kurtulamazsanız aşıksınızdır becerebiliorsanız mantığınızı dinlemeyi demek ki daha yolunuz vardır daha doğru kişiyi bulamamışsınızdır.....

aşık olmak anlamında aklını başından almak derler ..
ama ben bu lafa katılamam, !aklım başımda olmazsa olmaz!........

aşk benim için ne mi: depreşmişşş sevgi Şeniz

eşim benim hem kalbımın hem de mantıgımın evet dedıgı tek kısı hem aklımla hem de kalbımle asıgım ona:asigim:a.s.

akıllı kadınlar zaten aşık olmazlar.özellikle bu zamanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:asigim::1shok::eek:klava:

X