- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 26
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
korkunun ecele faydası yokMerhabalar.
Fikir almaya geldim, kafamı toparlayamıyorum çünkü. Özet olarak kendimi anlatayım, bazı konularda çok ince düşünen, düşünmekten kafayı yiyen, arada motoru yaktığım için de alakasız şeylerden saçmasapan sonuçlar çıkarıp kendini boşuna üzen bir insanım. Özellikle şimdi anlatacağım konuda bunu çok yapıyorum.
20 yaşım bitmek üzere, üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 2-2.5 yıldır ilgimi çeken birisi var sınıfımda, ama ben öyle böyle yanık değilim bu şahısa. Kendisi kızlarla pek muhabbet etmez, biraz da bu konularda utangaç birisi sanırım, genel olarak da sessiz bir çocuk zaten, o yüzden çok muhabbetimiz yok.
Onun da benden hoşlanıyor olma ihtimali olduğunu düşünüyorum, nerden bu kanıya vardığımı anlatmam çok uzun sürer geçiyorum o yüzden. Fakat ben sürekli kendimi geri çektim nerdeyse. Ben adım atmaya çalıştığımda da o aynı şeyi yaptı, aynı frekansa gelemedik bir türlü. Sürekli kendi çapımda bir şeyler bulup kendimce ona kızıyorum, olacağı varsa bile olmasını engelliyorum, her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışıp gereksiz yere üzülüp kafa yoruyorum. Sanırım korkuyorum, hatta sanırım değil gerçekten korkuyorum. Birlikte olursak onu kaybetme şansım doğuyor çünkü, onun tarafından kırılmaktan korkuyorum.
Ama bir karar verdim, hayat kısa. Zaten şurda 1 sene sonra birbirimizi görmeyeceğiz bile, kafamı saçmasapan düşüncelerden arındırmaya ve bir adım atmaya karar verdim (adım atmaktan kasıt açılmak değil, sohbet muhabbet gibi küçük adımlar vs). Olacaksa olsun olmayacaksa olmasın, ama kafam rahatlasın en azından. Düşünerek beynimi yakmayayım, olmazsa bile en azından elimden geleni yapmış olurum dedim.
Dedim ama, nasıl adım atacağım ki şimdi benBu konularda çok çekingenimdir, tecrübem yok denecek kadar az. Yukarda bahsettiğim korkularım stres olduğum için tekrar gün yüzüne çıkıyor, sonra başa dönüyorum. Bu işlerden anlamıyorum kısacası, bana kendi tecrübelerinizi anlatırsanız çok sevinirim, düşünerek kafayı yiyeceğim yoksa, ben sanırım bir ilişki yaşamaktan korkuyorum
ya şimdi çevremdeki erkeklere bakıyorum da, şu kızı kim kapacak diye iddiaya girmeler, kızın üstüne 2-3 kızla daha konuşmalar ve bunu iyi bişey sanmalar, ne biliyim başka amaçlar için kullanmak falan beni korkutuyor. Şimdi ben adım attım diyelim, bu kız zaten benden hoşlanıyor madem fırsattan istifade edeyim ben de dese bu beni çok üzer.Aşık olmak guzel bir sey korkmana gerek yok. Sevdikten sonra illa ayni yerde olmaniz gerekmiyor yeter ki sevgi olsun.
o yüzden çaba sarfetmek istiyorum artık ben de :)korkunun ecele faydası yok
Bennnn
Genel olarak insanlardan korkuyorum ben:)
İstiyorum ama biraz kıpırdanma olsun geri çekiliyorum
Platonik takılmak kaderim sanırım
Aha aynı bensin:)Ben de mesela yanıp tutuşsam bile iş ciddiye binince bi kendimi geri çekiyorum, bazen salak olduğumu düşünüyorum yaAilem de mesela karşıdır bu sevgililik olaylarına, şimdi sevgilim olsa saklamak zorunda kalacağım, 20 yaşına gelmişim artık ve normal arkadaşlarımla çıkarken bile sorun, düşünsene sevgilim olduğunu. Bu da ayrı strese sokuyor beni.
Bu işler hiç bana göre değil, nerden aşık oldum
Aynen ben de tam bu kafadaydım, ama 2.5 yıl oldu, kalbe de söz geçiremiyorsun kiAha aynı bensin:)
Benim ailemde de çok destek olmalarına rağmen bu olaylarda hic de anlayışlı olamıyorlar malesef
Bi de şöyle düşünüyorum simdi sevgilim olsa anneme söyleyemem , e ben de çaktırmadan duramam
En iyisi hic bulaşmamak:)
Aşı olmaktan korkan var mı diye okumuşum ya..
Ne korkacaksın ya, korkma..
Herkesin derdi başkabende aşık olacak adam bulamıyorum
bende aşık olacak adam bulamıyorum
vereyimde linki bulamadımAşk meşk yalan zaten bunlarla vakit geçireceğine kk nın en güzel nicki yarışmasında oyunu bana verebilirsin bade
bende beceremiyorum ki :) bence eminsen hayat ertelemeye değmez..Aynen ben de tam bu kafadaydım, ama 2.5 yıl oldu, kalbe de söz geçiremiyorsun kiZaten her konuda kısıtlanmaya alıştım ben artık.
Haha :)
Herkesin derdi başkaama haklısın sen de, aşık olacak adam yok ki etrafta, iyiler de kapılmış hep. Kapılmayanlar da benim gibi beceriksizlere kalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?