Aşık oldum galiba:((

gururlu olması, kendini kadından üstün görmesimi hayret birşeysiniz.. bide bunu ballayıp anlatıyorsunuz..
Kendini üstün görmek konusunu tamamen ben yanlış akssettirdim erkeğin işi maddi olarak ya eş değer yada birazda iyi olmali ki kadında ilerde memnuniyetsizlik başlamasın dedi ben bugun bi kez daha aşık oldum

Madem öyle neyine aşık oldunuz?

Dış görünüşü çok etkileyici tabi bu ilk görüş konuştukça da insanı kendine bağlıyor hep neşeli eğlenceli bi tip insan yaşlanmaz yaninda
anladım,ama bakın yukarıda sorumsuz ve bir erkek kadından yüksek olmalı demiş ve sizde buraya konu açmışsınız.demem o ki başlarda gözardı ettiğimiz ufak gibi görünen rahatsızlıklar ileride çok büyük problemlere neden olur,varsa kafanızı ciddi anlamda kurcalayan birşey bulaşmayın derim.

BUNU yaşamadan bilemiycem galiba hep içimde aklımın bi köşesinde kalicagina yaşanılir ve sonucunada katlanilır. Ayrıca çok teşekkür ederim fikirleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…