- 12 Temmuz 2015
- 12
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi Pullu_avize
Ama ben çok beğeniyorum. O da fazlasıyla gururlu benim için hiç problem değil onun böyle düşünmesi saçma öyle olmadığını bi şekilde anlatmam lazimBir erkeğin bir bayandan daha yüksek olması gerektiğini söyleyen ya da bir erkeğin bir kadından üstün olduğunu düşünen birinin sağlıklı bir ilişki yurutebilecegini düşünmüyorum açıkçası
Boşvermesem olmaz mi:) ama bu yaşa kadar aşık olma gel sen bunu bul olacak işmı kendime kiziyorumGururlu değil o bildiğin öküz. Ataerkil manyağı. Boşver anam sen onu
Siz anlatsaniz da onun ne kadarını anlayacağı uygulayacağı şüpheli ne yazık kiAma ben çok beğeniyorum. O da fazlasıyla gururlu benim için hiç problem değil onun böyle düşünmesi saçma öyle olmadığını bi şekilde anlatmam lazim
Off bilmiyorum anlatın ca öyle görünüyor da bide benim gözümden baksan her söze bi kılıf buluyorum. Aşkın Gözü kör dedikleri bu olsa gerekAdamda aşağılık kompleksi var işte. Ne yapacaksın bunu ?
Atandığın yerde yenisini bulursun.Off bilmiyorum anlatın ca öyle görünüyor da bide benim gözümden baksan her söze bi kılıf buluyorum. Aşkın Gözü kör dedikleri bu olsa gerek
İnşallahAtandığın yerde yenisini bulursun.
Beni karıştırmasen buldun mu nevoşum
nolduuuuBeni karıştırmabuldum da bi şeye benzemedi
Iki aydır tanıyorum ve bana açılması için benden biraz karşılık görmesi lazım ama bende bu konularda tam bir kazmayim bide gideceğim bunu da biliyor. Aslında maddi olarak kendini ezik hissedermiş bu anlamda bi ustunlukten bahsetti yada ben öyle anladım kpss çalış falan dedim bende işini begenmiyorsan aslında oda atansaydi ne iyi olurdu
İkimizde mühendisiz sadece aramızda iki binlik bi maaş farkı olacak ben kamuya geçince. Bugün söyledigi ise sadece bayanlar çok fazla dir dir eder bu yüzden erkeğin işi daha iyi olmali dedi. Arkadaşlar üstünlük konusunu biraz abartmis öyle ezmek anlamında değil bayanin standartı ni aşağıya çekmek ilerde sorun yaratır dedi.onun mesleği ne? umarım olur da mutlu olursunuz :) canım ya