aşık oldugunuz kısı ıle evlılık

Ailesi iyi olmayan hani tekin ahlaksiz vs. Ama onların içinden farklı çıkabiliyor değil mi
ama canım şunu asla unutma aileyi tekrar eder kişiler
yani o aileden izler taşır
eğer ki mutlu olmak istiyorsan onunla devam etmeye karalıysan al onu başka şehirde hayat kurun
sakın ailesiyle aynı şehirde devam etmeyin bence açıkçası..
çünkü sözlülük nişanlılık her zaman evlilikten farklı biliyoruz zaten gerçek yüzler hep evlilikte çıkıyor ortaya
özellikle aile karışırsa size onlardan yana olacaktır huy çeker kan çeker
ama ayırırsan onu belki kendisini nişanlıyken gibi devam ettirir belki...bilmiyorum..Allah hakkınızda hayırlısını versin

Ama o da İstemiyo ki ailesini onlar yüzünden bu halde oldugumuzu biliyo ve kurtulsam diye dua ediyo .
Amin inşallah

Ama o da İstemiyo ki ailesini onlar yüzünden bu halde oldugumuzu biliyo ve kurtulsam diye dua ediyo .
Amin inşallah
Canını sıkmak istemem ama kendi bile farkında olmayabilir değişiminin bence, bir süre sonra babasını tekrar edebilir çok ciddiyim, bence uzaklaşın beraber siz bilirsiniz ama..

Ailesi iyi olmayan hani tekin ahlaksiz vs. Ama onların içinden farklı çıkabiliyor değil mi

tabiki çıkabilir.benimkinde öyle sorunlar yoktu annesi yaşlı bi kadın ve köyde oturuyo, taşınmak istemiyo alışmış.babası yok.abisi zamanında batmış borcu falan olmuş ama şuan bi sorunu yok.çokda sevilmiyo kendisi biraz zevzek bi adam.bizim ailemiz gayet ağırbaşlı çevreye karşı.yani ailesinden yana sıkıntıları kötü insanlar olması değil, bize uygun görmemeleriydi.ama sözlüm abisi gibi zevzek değildir gayet ağırbaşlı,sözünün arkasında durur,kimseden 5 kuruş istemeden herşeyini kendi imkanına göre kendisi yapar.arkasında babası da yok ama buna rağmen benim çeyizimi dahi o alıyo.hem maddi hem manevi yönden çok destek oluyo bana.daha ne yapabilirki.kim beni bu kadar sevip el üstünde tutabilir.tabi birde benim sevgim var.bana ailemden daha çok güven veriyo onları dinlemediğim için hiç pişman değilim.

birde yakınlarımdan biri var.ben pek tanımıyorum ama babası alkolik ikinci evliliği, annesi desen apayrı bi kadınmış.herkes o anne babadan nası böyle efendi bii çocuk oldu diye konuşur durur sürekli.hakim oldu sanırım şuan çok da iyi bi ailenin kızıyla evlendi.yanlış düşünüyolar ama asıl mesele sevgilinin kendisini kanıtlamasında aslında bence.

Ah canım ikinci paragrafin bizi anlatıyor sanki annesinin ikinci evliliği ve adam alkolik karı kız bilmem ne hepsi var annesi desen aynen hep ayrı..
ama erkek arkasim farklı 5 sene oldu hic bi değişiklik yok aksine bizim aileye yakışan biri olmaya calisiyo ama annmler tanıtmak na izin vermiyo o ailesini gördüğü için ve ben korkuyorum simdi böyle ama acaba evlenince onlar gibi olur mu

o da sevgilinin samimiyetine bağlı canım.yani sen hissedersin, sana karşı kalbini kazanmak için mi düzgün davranıyo yoksa herkese karşı mı düzgün bi duruşu var.az bi zaman değil 5 sene zaten tanımışsındır bunca zaman.mutlaka karşına yanlış bi davranışı çıkardı diye düşünüyorum ben.çıkmamışki devam etmişsin.en doğru kararı yine sen verirsin.ailenin düşüncelerini dinle düşün taşın ama kararını mutlaka cesaretli bi şekilde kendin ver bence.

Bn bu konu hakkında konu acicam

benim ailemde maddiyattan karşı çıktı bana ailesi mağdur diye eskiden öyleymiş ama şimdi köyde oturuyorlar fakat çocukları çalşıoyr iyiler. 1 sene oldu ben o zaman işsizdim şimdi kpssden yeterli puan aldım bölümüm için .sevgilimde askerden gelince düzgün sürekli bi iş bulunca bidaha ddeneyeceğim.sizce ailem yne karşı çıkarmı?

durumumda degısıklık yok canım aynı ıstenmemeye devam malesef senınde mı ıstemıyorlar canımm
Evt malesef.. gorusme kapat konuyu filan dediler ama hala gorusyom ben.. brakamam.. gereksiz nedenler.. .s malesf

Aynen bende oyle hatta annem düğününe bile gitmem onla gorusurse demiş ablama
Hadi ya... ayni durumdayiz cnm ayni seler bnde var suan.. evle annenle aran nasil.. yumusick gibimi.. istemeye geldilermi yoksa tanismayami yok dediler

Hadi ya... ayni durumdayiz cnm ayni seler bnde var suan.. evle annenle aran nasil.. yumusick gibimi.. istemeye geldilermi yoksa tanismayami yok dediler
Annemle aram berbat hep laf söylüyor komsumuzdu onlar bizim ama iyi bi aile değillerdi tanımak bile istemediler ama sevgilim onlar gibi degill . senin sorunun nasil canim

Annemle aram berbat hep laf söylüyor komsumuzdu onlar bizim ama iyi bi aile değillerdi tanımak bile istemediler ama sevgilim onlar gibi degill . senin sorunun nasil canim
Benmde ayni gbi ailesi akrabalari yonunden istemiyo ailem bide dis gorunuse tatki annem yom zayf yk esmer .. bahaneler uydurdular hep ve gorusmemi istemiyorlar.. suan evle aram iyi gbi ama yaza dgru konuyu tekrar acicam.. araya buyukleri koycz..bakalim neler olcak.. evlatliktan reddederize kadar geldi bnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…