Ben tabikide:) ne istiyosan sor canimEşinizle evlenmeye karar verdiğinizde buna karsı cıkan bı aılenız olup, dınlemeyıp evlenen ve mutlu olan var mı..
Benimde ciddi bi ilişkim var ama ailem istemiyor bizde onunla yıllarca evlenme hayalıyle yanıp tutustuk simdi ne kadar ayrıl ıstemıyoruz deselerde, vazgecemıyorum sureklı hayallermde onunla evlenecegımız gun var ama, ailem istemediği icin hep bı yanım eksık ve korkulu..
aile istemedgı zaman dedıklerı cıkıyo ılerde onlar haklıymıs dersın dıyolar ve ben cok korkuyorumm
senınde basından boyle bı durum gecıptemı evlendın canımBen tabikide:) ne istiyosan sor canim
Sukur gecti bitti evet ailem istemiyodu cevrem akrabam alevi diye isi yok diye bizde esimle herkese inat beraber olduk ayrilmadik o ilk once is isini garantiye aldi sonra hala olmaz dediler bende kacti evlendik dugun bile istemedim kimseden sadece esime bana bi siz ver evlendikten sonra beni kimseye muhtac etme ve asla keske dedirme dedim he bazen kavga ediyoz ufak tefek o an pismanim diyom ama bunlar onemsencek bisey degol gelip geciyo ama dunyaya bidaha gelsem yine esimle evlenirim ilerde nolur garantisi yok ama suanda cok mutluyuz evliyiz ve cocukluyuz:) onlarla olduktan sonra kimle kusum kim kirilmis kim ne diyo duymuyom duymamaya calisiyom.az oncede bi yerde okudum zorla eclendirilen ve yasin gecti diye baski kurulup evlenenler mutlu degil evlilik yapcaksan icine sinsinsenınde basından boyle bı durum gecıptemı evlendın canım
Hayır canım karakteri çok düzgün biri kendinden emin şöyle bahsedeyim işinden ayrıldı isbulmak için gece gündüz çabaladı ya ben bu çabasını görünce bidaha sevdim ilerde kimseye muhtaç olmayalım benim geleceğim icin is bulmam gerek falan deyince bi Kere daha emin oldum..İstememelerinin nedeni burda daha önemli, karakteriyle ilgili sorunları varsa, sorumsuz biriyse vs. ailen bu yüzden istemiyorsa, haklılar uzak dur.
Açman gerekiyor biraz daha neden istemediklerini.
Bana ayrıl diyo ama nereye Baksam onunla hayal ediyorum kendimi en basit ornek dizi izliyorum sanki oradaki sevgili olan onunla benmisim gibi 5 yildir beraberiz hic bi yanlısı olmadı bana karşı ufak tefek hariç tabi.. Ayrıl demek kolay ne onu aklımdan kalbimden atabiliyorum nede ailemi üzmek tamamen ortada kaldimSukur gecti bitti evet ailem istemiyodu cevrem akrabam alevi diye isi yok diye bizde esimle herkese inat beraber olduk ayrilmadik o ilk once is isini garantiye aldi sonra hala olmaz dediler bende kacti evlendik dugun bile istemedim kimseden sadece esime bana bi siz ver evlendikten sonra beni kimseye muhtac etme ve asla keske dedirme dedim he bazen kavga ediyoz ufak tefek o an pismanim diyom ama bunlar onemsencek bisey degol gelip geciyo ama dunyaya bidaha gelsem yine esimle evlenirim ilerde nolur garantisi yok ama suanda cok mutluyuz evliyiz ve cocukluyuz:) onlarla olduktan sonra kimle kusum kim kirilmis kim ne diyo duymuyom duymamaya calisiyom.az oncede bi yerde okudum zorla eclendirilen ve yasin gecti diye baski kurulup evlenenler mutlu degil evlilik yapcaksan icine sinsin
Annem birazda cevre ne der diye dusunuyo bence, onlara mi verdiniz kızı Nie verdiniz onlar böyle şöyle vs.söyler derler konuşulur diye vermek İstemiyo diye düşünüyorum.. ama tabi en önemli etken ailesi o birinci neden ..Benim babam istemiyordu.
Tüm sülale babamı ikna etmeye calıstık. İstememe sebebi ailesiydi mutsuz ederler sizi diyordu.
Öylede oldu. 2gün rahatsak 3.gün ailesi tarafından huzursuz ediliyoruz.
Ama ben yinede mutluyum pişman değilim. Sevdiğim ailesi yuzunden üzmedi beni hiç.
Eğer sevdiğiniz adama güveniyorsanız sorun karakteri değilse her sey aşılır.
Yani bole durumunu bilmeden konusmak kolay ama sevgilinin konunu durumu sana olan tavri nasilkiBana ayrıl diyo ama nereye Baksam onunla hayal ediyorum kendimi en basit ornek dizi izliyorum sanki oradaki sevgili olan onunla benmisim gibi 5 yildir beraberiz hic bi yanlısı olmadı bana karşı ufak tefek hariç tabi.. Ayrıl demek kolay ne onu aklımdan kalbimden atabiliyorum nede ailemi üzmek tamamen ortada kaldim
O benimle bi sabrediyo mesela annemler öğrendi, bizim orası da küçük ilce, ile gitmek içinde annem izin vermiyordu kaç ay oldu gorusemiyoruz benim zor durumda olduğumu bildiği için dayanicaz eninde sonunda izin vercek gelmene yada bida dene izin almayı falan diyo anlayisli hic o konudan taryismiyoruz ..Yani bole durumunu bilmeden konusmak kolay ama sevgilinin konunu durumu sana olan tavri nasilki
Ay ayni bizim durum bizde ayni koydeydik bulusma okul bitince zor oldu 3 ay gorusmedigimz zamanlar oldu ama esimde o konuda anlayisli yaslariniz kac ki ailen sevgilini neden istemiyoO benimle bi sabrediyo mesela annemler öğrendi, bizim orası da küçük ilce, ile gitmek içinde annem izin vermiyordu kaç ay oldu gorusemiyoruz benim zor durumda olduğumu bildiği için dayanicaz eninde sonunda izin vercek gelmene yada bida dene izin almayı falan diyo anlayisli hic o konudan taryismiyoruz ..
Sadece beni tanımadan dinlemeden ailemle yargılamak zoruma gidiyo diyo onlar yapiyo cezasını ben cekiyorum diyo
Ben 20 erkek arkadasim 23 ..Ay ayni bizim durum bizde ayni koydeydik bulusma okul bitince zor oldu 3 ay gorusmedigimz zamanlar oldu ama esimde o konuda anlayisli yaslariniz kac ki ailen sevgilini neden istemiyo
çok güzel yazmışın tabriklererkek ailesi kızı istemezse bu düğün olmaz o kızı gelin olarak istemiyoruz deseler;
herkes o ne biçim adam, sevgilisine niye sahip çıkamıyor.. ben bu kızı istiyorum nokta diyemiyor mu?
sevginiz için mücadele edemiyor mu, şimdi ailesini dinliyorsa ilerde zaten bu adam daha beter olur, anasının eteğinden çıkmaz vs vs vs... bunlar söyleniyor..
ama kız ailesi istemeyince; ailelerin bir bildiği vardır cnımmss onları dinlee...
ben bu ayrıma şiddetle karşı çıkan bir insanım...
her iki ailede ciddi ama çok ciddi bir sebep olmadığı sürece ilişkilere karışmamalı..
evlatlarını taraf seçecek duruma getirmemelidir.
bu değil çünkü anne baba olmak, büyük olmak... destek olmak...
ailenizde çok ama çok ciddi bir sebep göstermiyorsa sevginize sahip çıkın derim..
en azından ailenize size saygı duymaları onları ezmek istemediğinizi, her şeyin gönül rızasıyla olmasını çok istediğinizi defalarca anlatıp idrak edebilmelerini sağlayın...
Ailesi iyi olmayan hani tekin ahlaksiz vs. Ama onların içinden farklı çıkabiliyor değil miaileler haklı çıkabiliyo çoğu zaman ama her aile de doğru düşünemiyo bence.benim ailemde istemedi karakterinin hiç bi önemi olmadı kriterler kriterler...onları da yalan yanlış biliyolardı,hiçbi artısı yoktu onlara göre.ailesini de sevmiyolardı.daha fazlasını istiyolardı.ben onu tanıdım kendime uygun buldm, ailesiyle de ilgilenmiyorum,çünkü onunla farklılar bana göre.şuan sözlüyüm çok huzurluyum.üzerime titreyen, hiçbi isteğimi geri çevirmeyen, sinirli anında bile beni kırmayan bi sözlüm var.