- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.379
Belki kandırıyo gerçekten jelibon yiyo nerden bilicez?Yahu kardeşim amma meraklısınız adamlarla o işleri yapmaya. Sen bayansın ağırlığın olsun. Eskiden erkekler kızların peşinde koşardı şimdi kızlar adamlara sürtünüp duruyo.
Sen kandırdı diye tepineceğine özgecan aslan gibi olmadığına şükret. Adam uyuşturucu kullanıyor uyuşturucu! Jelibon yemiyo
Yok esrar kulaniyorBelki kandırıyo gerçekten jelibon yiyo nerden bilicez?
İyi baktınız mı biberiye olmasın?Yok esrar kulaniyor
Bu tam erkek cevabi... erkek uye yasak banlanacaksiniz.Yok yaa beni sevse böyle bağlanmazdim güzelimde aslinda ama istemedi sert yapısı felan hoşuma gidiyordu aşık olmustum
Keşke gerçek olmasaydı keşkeBu tam erkek cevabi... erkek uye yasak banlanacaksiniz.
İki konuda yalan bence. Havuzda kızının vajinasına sivri birşey girecek de bakireligi nasıl açıklayacağım diye dertlenecekSiz hangisisiniz?
Gecen yil 4 yasinda kizim havuzun icinde dustu ve kanama oldu
Psikolojik olarak çok kötüyüm gece gece yine dertlendim geçen yil yazin havuzun icinde bi cocuk kizimi itti kizim dustu sivri bi yer vardi oranin üstüne dustu sudan cikardigimda kanlar icindeydi vajinasindan kan gelmisti psikolojik olarak hala atlatamadim aklima geldikce cok kotu oluyorum icim...www.kadinlarkulubu.com
Evlenmeden cinsellik yaşanmasına bile karşıyken, burada herkese saydırmışken, evlilik dışı çocuk yapmaya jet geçiş.
yap kız tuzağını. adam olaydı da adet günü hamile bırakaydı. hatta yine seks isterse tamam gebelik istemiyorum de, içine girer girmez yapıştır birbirinizi japon tutkalı ile, görsün gününü y kromozomun var diye geçinip de döllemeyi beceremeyen herifadetin son gunu olmasa yapmazdım zaten ama sonuçta anlaşma anlasmadir yapması gerekiyordu kandırdı bazen aklıma çok kötü tuzaklar geliyor
Boyle onemli ve ciddi olaylarla elden veriliyor dilekce. Arastirmani oneririm.Posta yoluyla da başvuramıyor muydu ya taa oraya gitmek bir sürü masraf şimdi.
Kütüphaneye gidiyorum.Boyle onemli ve ciddi olaylarla elden veriliyor dilekce. Arastirmani oneririm.
Hamile bırakmadı diyemi intikam almak istiyorsunuz?Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Kafanda bir sorun mu varKonu cocuk değil konu tamam diyip beni kandırmış olmasi
Git isine teyzeKafanda bir sorun mu varbi dr a gitmeyi düşünür müsün hala beni kandırdı diyor ya
Yavrum size bu teyzeyi kim öğrettiyse bırakın bir işe yaramıyor komik duruma düşüyorsunuzGit isine teyze
Teyze dediğin kadına baktın mı hiç? Çarpılırsın valla.Git isine teyze
Gün geçmiyor ki burda şaşırmayalım. Bu ne biçim konu. Kadınlar delirdi toptan sanırım.
Adam sizi kandırmamış konu sahibi. Aklı başında bir insan ilk kez seviştiği kadını hamile bırakmak istemez. Neyin intikamını alacaksınız? Benden nasıl çocuk istemezsin diye kırbaçlayacak mısınız adamı?
Profiline bakınca hiç te teyze denilecek bir durumda değil.Yorum hoşunuza gitmeyince teyze oluyor tabi.Git isine teyze