Sonuc ne yaparsiniz siz olsaniz beni kandirmisHamile bırakması şartıyla birlikte mi oldunuz?
Sanırım ben hala uyanamadim.
Benim icin değil malesef sorumu c3vapliyablrmsnzCok komiksiniz
Bundan sonra bu kadar saf olmamaya çalışırım. Herkese güvenmem. Bu sorunlu adamdan da uzak dururum.Sonuc ne yaparsiniz siz olsaniz beni kandirmis
Ben intikam almak istiyorum ama aklıma geldikçe çok ofkeleniyorum ihbar etsem sonuç alirmiyimBundan sonra bu kadar saf olmamaya çalışırım. Herkese güvenmem. Bu sorunlu adamdan da uzak dururum.
Kendisi kabul etti ama yapmadi beni kandırdı isteSizi hamile bırakmasını istediniz ve karşı taraf bunu yapmadığı için kandırmış mı oldu doğru mu anladım? Sizi sevmeyen birinden ne hamileliği, ne beklentisi yahu zorla mı adamı tutacaksınız? Madde kullanan biriymiş adamı bırakın başınıza bela etmeyin. İhbar etseniz bile takıntı yaptığınızı biliyorsa sizden şüphelenir bela olur size!
Sonuç değil başına bela alırsın.Ben intikam almak istiyorum ama aklıma geldikçe çok ofkeleniyorum ihbar etsem sonuç alirmiyim
Konu cocuk değil konu tamam diyip beni kandırmış olmasiGün geçmiyor ki burda şaşırmayalım. Bu ne biçim konu. Kadınlar delirdi toptan sanırım.
Adam sizi kandırmamış konu sahibi. Aklı başında bir insan ilk kez seviştiği kadını hamile bırakmak istemez. Neyin intikamını alacaksınız? Benden nasıl çocuk istemezsin diye kırbaçlayacak mısınız adamı?
İyiki birakmamis helal olsun. Bu kafayla cocugunuz oldugunu dusunemiyorumYargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Adam sizden daha aklı başında. Siz çıldırmışsınız. Seni sevmeyen birinden çocuk yaptığında mutlu mu olacaktın? Kendin diyorsun beni sevmiyor diye sırf sen aşıksın diye seni sevmeyen adamla cinsellik yaşamışsın onay vermişsin burada adamın suçu yok.Kendisi kabul etti ama yapmadi beni kandırdı iste
Birlikte olmuycaktim bu şartla beraber olduk beni kandırdı yaniAdam sizden daha aklı başında. Siz çıldırmışsınız. Seni sevmeyen birinden çocuk yaptığında mutlu mu olacaktın? Kendin diyorsun beni sevmiyor diye sırf sen aşıksın diye seni sevmeyen adamla cinsellik yaşamışsın onay vermişsin burada adamın suçu yok.
Yooo konu sizin saçma sapan istekleriniz bence. Adam akıllıymış, sizin için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.Konu cocuk değil konu tamam diyip beni kandırmış olmasi
Sende milleti kandırıyorsun galiba o yüzden bs konsmaynYooo konu sizin saçma sapan istekleriniz bence. Adam akıllıymış, sizin için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.