Asik oldugum kisi beni kandirdi siz olsaniz ne yaparsiniz

Melsss11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
314
-274
27
Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem

Sizi hamile bırakmasını istediniz ve karşı taraf bunu yapmadığı için kandırmış mı oldu doğru mu anladım? Sizi sevmeyen birinden ne hamileliği, ne beklentisi yahu zorla mı adamı tutacaksınız? Madde kullanan biriymiş adamı bırakın başınıza bela etmeyin. İhbar etseniz bile takıntı yaptığınızı biliyorsa sizden şüphelenir bela olur size!

Kendisi kabul etti ama yapmadi beni kandırdı iste

Gün geçmiyor ki burda şaşırmayalım. Bu ne biçim konu. Kadınlar delirdi toptan sanırım.

Adam sizi kandırmamış konu sahibi. Aklı başında bir insan ilk kez seviştiği kadını hamile bırakmak istemez. Neyin intikamını alacaksınız? Benden nasıl çocuk istemezsin diye kırbaçlayacak mısınız adamı?

Konu cocuk değil konu tamam diyip beni kandırmış olmasi

İyiki birakmamis helal olsun. Bu kafayla cocugunuz oldugunu dusunemiyorum

Kendisi kabul etti ama yapmadi beni kandırdı iste
Adam sizden daha aklı başında. Siz çıldırmışsınız. Seni sevmeyen birinden çocuk yaptığında mutlu mu olacaktın? Kendin diyorsun beni sevmiyor diye sırf sen aşıksın diye seni sevmeyen adamla cinsellik yaşamışsın onay vermişsin burada adamın suçu yok.

Birlikte olmuycaktim bu şartla beraber olduk beni kandırdı yani

birlikte olmaya razı değil ama ilk kez seviştiği adamdan hamile kalmaya razı. hmm…..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…