Seni sevmeyen birinden hamile kalmak için birlikte olman saçmalık zaten. Suç sende. Biz sana yaptığının yanlış olduğunu anlatamayacağız galiba... Çocuğu ihbar etme kendi hayatına bak, bela arama kendine.Birlikte olmuycaktim bu şartla beraber olduk beni kandırdı yani
Tamam teşekkürlerSeni sevmeyen birinden hamile kalmak için birlikte olman saçmalık zaten. Suç sende. Biz sana yaptığının yanlış olduğunu anlatamayacağız galiba... Çocuğu ihbar etme kendi hayatına bak, bela arama kendine.
Hiç kullanmadığınız için beyniniz size küsüp vücudu terki diyar etmiş .Bence madde bağımlısı olan sizsiniz......Yargılamadan cevaplarmsnz lütfen kendisi beni sevmiyordu ilk defa aşık olmustum hamile birakmsi şartıyla birlikte olduk ama beni kandırmış öyle bisey yapmadı siz olsaniz intikam alirmsnz? bu kişi madde kulaniyrms ihbar etsem benim olduğumu öğrenebilir mi birde bi sonuç alirmiyim ihbar etsem
Hiç kullanmadığınız için beyniniz size küsüp vücudu terki diyar etmiş .Bence madde bağımlısı olan sizsiniz......
Konuştu boş tneke müdürüHiç kullanmadığınız için beyniniz size küsüp vücudu terki diyar etmiş .Bence madde bağımlısı olan sizsiniz......
Tecrübe konuşuyor tabitürk filmi gibi bir sevişmede hamile kalamadınız diye kandırılmış olmuyorsunuz.
bir kaç kere daha sevişin elbet tutar
Bana neden cevap vermediniz yaa merak ettim nasıl kandırıldığınızı sabah sabahTecrübe konuşuyor tabi
Bana neden cevap vermediniz yaa merak ettim nasıl kandırıldığınızı sabah sabah
Konu bastan asagi fiyasko!
Adam hamile birakmadi diye kandirmis mi oldu?
Cok iffetli biriymis :)
Simdi erkekler daha namuslu bizim kadinlar kudurmus
Madde bagimlisi birisinden hamile birakmadi diye intikam almak icin sikayetci olmaya calismak?
Allah akil fikir versin bu yasa iyi gelmissinna
Algılama sorunu var galiba kendisi bunu kabul etti diyorum anlamiyrmsnKonu bastan asagi fiyasko!
Adam hamile birakmadi diye kandirmis mi oldu?
Cok iffetli biriymis :)
Simdi erkekler daha namuslu bizim kadinlar kudurmus
Madde bagimlisi birisinden hamile birakmadi diye intikam almak icin sikayetci olmaya calismak?
Allah akil fikir versin bu yasa iyi gelmissin
sipariş gümrüge takilmiş olabilir biraz daha bekleyin.Sonuc ne yaparsiniz siz olsaniz beni kandirmis
Tamam ben nasıl kandırdığını soruyorum, hamilelik 1 sene alabiliyor ya normal şartlarda, noldu da kandırıldım dediniz çaktırmadan prezervatif mi takmışAlgılama sorunu var galiba kendisi bunu kabul etti diyorum anlamiyrmsn
Tamam ben nasıl kandırdığını soruyorum, hamilelik 1 sene alabiliyor ya normal şartlarda, noldu da kandırıldım dediniz çaktırmadan prezervatif mi
B.madi Galiba ne bileyimTamam ben nasıl kandırdığını soruyorum, hamilelik 1 sene alabiliyor ya normal şartlarda, noldu da kandırıldım dediniz çaktırmadan prezervatif mi takmış
Sen hamile kalmayincami kandirildim diyosun simdiB.madi Galiba ne bileyim