Asik oldugum kisi beni kandirdi siz olsaniz ne yaparsiniz

Birlikte olmuycaktim bu şartla beraber olduk beni kandırdı yani
Seni sevmeyen birinden hamile kalmak için birlikte olman saçmalık zaten. Suç sende. Biz sana yaptığının yanlış olduğunu anlatamayacağız galiba... Çocuğu ihbar etme kendi hayatına bak, bela arama kendine.

Tamam teşekkürler

Hiç kullanmadığınız için beyniniz size küsüp vücudu terki diyar etmiş .Bence madde bağımlısı olan sizsiniz......

Konu bastan asagi fiyasko!
Adam hamile birakmadi diye kandirmis mi oldu?
Cok iffetli biriymis :)

Simdi erkekler daha namuslu bizim kadinlar kudurmus
Madde bagimlisi birisinden hamile birakmadi diye intikam almak icin sikayetci olmaya calismak?
Allah akil fikir versin bu yasa iyi gelmissin

Bana neden cevap vermediniz yaa merak ettim nasıl kandırıldığınızı sabah sabah

Algılama sorunu var galiba kendisi bunu kabul etti diyorum anlamiyrmsn

Sizi sevmeyen hatta hayatınızda bile olmayan bir adamdan hamile kalmak niye istiyorsunuz? Bu konudaki motivasyonunuzu gerçekten çok merak ettim...
Normal koşullarda sizin pozisyonunuzdaki biri hamile kalmadım diye şükreder tek gecelik ilişkiden. Ciddi soruyorum sevgiliniz bile olmayan, tek seferlik bir adamdan hamile kalmaya çalışmak neden?

Hiç normal biri değilsiniz madde kullanan adamdan çocuk yapıp ne olacaktıniz babasız çocuk büyütmek mi istediniz. Çok bencilsiniz gidin tedavi olun adamın da peşini bırakın intikam alıp üzmeyin kimseyi zira intikamlik birşey yok ortada

Kolayı var.
Sosyal medyadan seni hamile bırakacak onlarca kişi bulursun.
Ben ne okudum ya...
Sevinmen gereken yerde, neden bu üzüntü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…