25 yaşındayım yapayalnızım hicbir zaman hayatımda kimse olmadı olmamaya da devam ediyor. Aşk ya da aşık olunmak sevilmek nasıl bir duygu hiç tatmadım. Hayata baskalarini izlemeye gelmişim gibi hissediyorum. Arkadaşlarımın çoğu evlenip barklandi benim daha hayatıma kimse girmedi bile. Evlilik derdinde değilim ama sevgisizlik canımı sıkıyor. Ben sevilmeyi hak etmiyor muyum sevilmeyecek biri miyim diye sorguluyorum. Böyle şeyler dış görünüşe falan bakmaz biliyorum ama eli yüzü düzgün, görece güzel biriyim sadece biraz içe dönük ve ciddi duruyorum. Sıkıntı bu mu bilmiyorum. Sevilmeyi geçtim sevemiyorum da. Müzik dinlediğimde falan hicbir sey hissetmiyorum aklıma kimse gelmiyor sevgi aşk yaşamadan bir ömür geçiyorum yıllarım boşa geçmiş gibi hissediyorum. Ben de herkes gibi sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor. Hayatım zaten yeterince renksiz ve tatsız, istediğim ve beklediğim çoğu şey maalesef olmuyor. Bari aşk hayatında yüzüm gelseydi diye düşünmeden edemiyorum. Anlayacağınız ot gibi yaşıyorum ve bundan çok rahatsızım. İçimi dökmek istedim
Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
N
Kayıtlı Üye
Bütün enerjinizi buna yönlendirerek hata yapıyorsunuz. Kendinize odaklanın. Siz hayatta mutlu oldukça mutluluk sizi bulur, siz şanssızım şanssızım derseniz gerçekten de şansı bulamazsınız.
Kaldı ki herkesin hayatında biri olmalı diye bir kural da yok. Önce siz kendinizi sevin, sevin ki mutlu olmanız başkasından gelecek sevgiye bağlı olmasın.
Biraz sosyalleşin, farklı ortamlara katılın, yeni insanlarla tanışın. Eminim ki aradığınızı bulacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
N
Kayıtlı Üye
(ilk kez etiketleme yapıyorum umarım yanlış kişiyi etiketlememişimdir )
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
[IMG alt="flowerfairy"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/m/1166/1166266.jpg?1727331379[/IMG]
Kayıtlı Üye
Ben de içe dönük ciddiyim, hatta doğru düzgün arkadaşım bile yok. Daha önce hiç aşık olmadım. Ama dert değil, sevilmek için başkasının sevgisine muhtaç değilim. Kendi başıma da eğlenir, yerim içerim tatile çıkarım.
Bence bir insan mutluluğu başkalarına bağlamamalı. Önce bir insan kendi başına mutlu olmayı öğrenmeli.
Bir de şöyle bir şey var kendinize dair olumsuz dusunceleriniz olduğu sürece karşınıza sizi sevecek yeni insanlarda çıkmaz.
Yani siz ağzinizdan "ben aşık olmak istiyorum" diyorsunuz ama bilinçaltınız "kimse bana aşık olamaz" yargısı var. Kendine sınır koymuşsun, ben sansizim diye kapatmışsın kendini.
Bu genç yaşta yazık etmeyin kendinize böyle olumsuz düşüncelerle. Mesleğinle ilgilenirsin, hobilerinle ilgilenirsin, kendi başına tatile çıkarsın. Sen kendine pozitif ol, gerisi gelir.
Çünkü evlllikte dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. Yani evlilikte de sürekli romantik anlar olmuyor. Hatta bir müddet sonra monotonlaşıyor.
Şanssız değilsin sadece hayata fazla duygusal/gerçek dışı bakıyorsun ve birazcık özsaygı özsevgini geliştirmen gerekiyor
Sana "neden evlenmiyorsun" vs diyenlere de "bakalım ne zaman nasip olursa" de
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
U
Kayıtlı Üye
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
KalınİtalikAyrıntılı Düzenleme…
Link EkleGörsel EkleAyrıntılı Düzenleme…
UndoAyrıntılı Düzenleme…
Önizleme
Yazı BoyutuYazı RengiYazı TipiListKonumlama
İfadelerAlıntıMedyaTablo EkleInsert horizontal lineSpoilerKod
RedoToggle BB codeBiçimlendirmeyi KaldırTaslaklar
Mesajınızı yazınız...
Dosya Ekle Alıntıları Ekle…
Burçlara Göre Kadınların Özellikleri
Yorumlar 11
8 Aralık 2023
[IMG alt="asigimkralime"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/212/212479.jpg?1285672244[/IMG]
Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan Koç Burcu Kadınları Belki İlginizi Çeker !
Yorumlar 29
28 Ekim 2011
Paylaş
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd. kadinlarkulubu.com; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Hukuka Aykırılık Bildirimi'ne buradan ulaşabilirsiniz.
Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
N
NapolitenNiloya
Üye
Kayıtlı Üye
- Cuma 05:28
- Konu Sahibi B beggsbeg
- Favorilere Ekle
Bütün enerjinizi buna yönlendirerek hata yapıyorsunuz. Kendinize odaklanın. Siz hayatta mutlu oldukça mutluluk sizi bulur, siz şanssızım şanssızım derseniz gerçekten de şansı bulamazsınız.
Kaldı ki herkesin hayatında biri olmalı diye bir kural da yok. Önce siz kendinizi sevin, sevin ki mutlu olmanız başkasından gelecek sevgiye bağlı olmasın.
Biraz sosyalleşin, farklı ortamlara katılın, yeni insanlarla tanışın. Eminim ki aradığınızı bulacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
N
NapolitenNiloya
Üye
Kayıtlı Üye
- Cuma 05:30
- Konu Sahibi B beggsbeg
- Favorilere Ekle
(ilk kez etiketleme yapıyorum umarım yanlış kişiyi etiketlememişimdir )
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
[IMG alt="flowerfairy"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/m/1166/1166266.jpg?1727331379[/IMG]
flowerfairy
Kayıtlı Üye
- Dün 16:54
- Konu Sahibi B beggsbeg
- Favorilere Ekle
Özümüz de hepimiz yalnızız. 25 yaş nedir ki çok genç. Aşıkta olursun, seversin, evlenirsinde. Bir kere kendini başkasıyla kiyaslaman kendine saygısızıktır.25 yaşındayım yapayalnızım hicbir zaman hayatımda kimse olmadı olmamaya da devam ediyor. Aşk ya da aşık olunmak sevilmek nasıl bir duygu hiç tatmadım. Hayata baskalarini izlemeye gelmişim gibi hissediyorum. Arkadaşlarımın çoğu evlenip barklandi benim daha hayatıma kimse girmedi bile. Evlilik derdinde değilim ama sevgisizlik canımı sıkıyor. Ben sevilmeyi hak etmiyor muyum sevilmeyecek biri miyim diye sorguluyorum. Böyle şeyler dış görünüşe falan bakmaz biliyorum ama eli yüzü düzgün, görece güzel biriyim sadece biraz içe dönük ve ciddi duruyorum. Sıkıntı bu mu bilmiyorum ama kimler kimler bebek gibi seviliyor değer görüyor bir de kendime bakıyorum fazlam var eksiğim yok ama olmuyor. Zaten genel olarak şanssız bir insanım ama bu konudaki şanssızlığım psikolojimi bozmak üzere. En yakınlarım bile bazen seni niye seven olmadı diye soruyor bana. Tabii ki böyle şeyler kısmet ama bu zamana kadar bir kişiden bile hicbir şekilde adım gelmemesi çok tuhafıma gidiyor. Baskalarina söylemeye utanıyorum bu durumu, çünkü bence benim gibi kimse yoktur
Genişletmek için tıkla...
Ben de içe dönük ciddiyim, hatta doğru düzgün arkadaşım bile yok. Daha önce hiç aşık olmadım. Ama dert değil, sevilmek için başkasının sevgisine muhtaç değilim. Kendi başıma da eğlenir, yerim içerim tatile çıkarım.
Bence bir insan mutluluğu başkalarına bağlamamalı. Önce bir insan kendi başına mutlu olmayı öğrenmeli.
Bir de şöyle bir şey var kendinize dair olumsuz dusunceleriniz olduğu sürece karşınıza sizi sevecek yeni insanlarda çıkmaz.
Yani siz ağzinizdan "ben aşık olmak istiyorum" diyorsunuz ama bilinçaltınız "kimse bana aşık olamaz" yargısı var. Kendine sınır koymuşsun, ben sansizim diye kapatmışsın kendini.
Bu genç yaşta yazık etmeyin kendinize böyle olumsuz düşüncelerle. Mesleğinle ilgilenirsin, hobilerinle ilgilenirsin, kendi başına tatile çıkarsın. Sen kendine pozitif ol, gerisi gelir.
Çünkü evlllikte dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. Yani evlilikte de sürekli romantik anlar olmuyor. Hatta bir müddet sonra monotonlaşıyor.
Şanssız değilsin sadece hayata fazla duygusal/gerçek dışı bakıyorsun ve birazcık özsaygı özsevgini geliştirmen gerekiyor
Sana "neden evlenmiyorsun" vs diyenlere de "bakalım ne zaman nasip olursa" de
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
U
Umurumdaydi
Aktif Üye
Kayıtlı Üye
- Dün 20:35
- Konu Sahibi B beggsbeg
- Favorilere Ekle
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
KalınİtalikAyrıntılı Düzenleme…
Link EkleGörsel EkleAyrıntılı Düzenleme…
UndoAyrıntılı Düzenleme…
Önizleme
Yazı BoyutuYazı RengiYazı TipiListKonumlama
- Sola Yasla
- Ortala
- Sağa Yasla
- Justify text
İfadelerAlıntıMedyaTablo EkleInsert horizontal lineSpoilerKod
RedoToggle BB codeBiçimlendirmeyi KaldırTaslaklar
Mesajınızı yazınız...
Dosya Ekle Alıntıları Ekle…