• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıdan sonra vücudunuzda kalan yan etkiler neler ?

Merhaba arkadaşlar aşıdan sonra bende göğüs ağrısı arada çarpıntı gecmeyen eklem ağrıları ve çok sık tekrarlayan soğuk algınlığı kaldı düzenim tamamen bozuldu. Sizde neler kaldı ?
Ben bugüne kadar PCR testi ve aşı yaptirmadim ? Hatta bir ara çalışiyordum zorunlu tutmuslardi.İsten cikarsalar bile yaptirmayacaktim.Suan Özlem Türeci ve Uğur Şahin yargılanacaklar. Aşıların yan etkilerinden dolayı ?

Bende sinovac oldum biontech yoktu ellerinde bende günde en az 15 hatta en fazla 30 sefer hapşırdigim oluyor ve geçmiyor kafayı yiyorum o yüzden 😔😔 ve şuan hamileyim bide düşük riskim var kesin bu hapşırma yüzünden düşer Allah korusun 🤲😔

Bende sinovac oldum biontech yoktu ellerinde bende günde en az 15 hatta en fazla 30 sefer hapşırdigim oluyor ve geçmiyor kafayı yiyorum o yüzden 😔😔 ve şuan hamileyim bide düşük riskim var kesin bu hapşırma yüzünden düşer Allah korusun 🤲😔
Sağlıksız gebelikte bebek her türlü düşer, hapşırma veya öksürmeyle bebek düşmesi mümkün değil. Böyle şeyleri aklınıza getirmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben 2 doz sinovac oldum, alakalı mı bilmiyorum ama uzun süredir adet düzensizliğim var. Ki ben günü gününe adet olan biriydim. 25. Günü asla şaşmazdı.. Aşıların kadın hastalıkları sorunları yaptığını duymuştum. 🤷🏻‍♀️ Buarada aşı olmadan 1 sene önce hafif covid geçirirken düşük de yaptım. Covidin 5. Günüydü. Yani rahimi böyle etkiliyor mu bu hastalık ve aşısı bunu hep merak etmişimdir.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aşıdan sonra bende göğüs ağrısı arada çarpıntı gecmeyen eklem ağrıları ve çok sık tekrarlayan soğuk algınlığı kaldı düzenim tamamen bozuldu. Sizde neler kaldı ?

Ablacım Kardiyoloji, Romotoloji, Göğüs hastalıkları, iç hastalıkları dahil bir sürü branşa uğraman gerekiyor senin. Saçın daha yavaş uzuyor olsa aşıdan bileceksin neredeyse. Geçmiş olsun.

“Kanun müsaitse herkes herkese dava açabilir.” Tazminat koparmak için açılmış bir dava, Almanya’da kanun buna müsait. Muhtemelen bir şey çıkmayacak. İnsanlar ayağına taş takılsa aşıdan bilecek kıvama getirildi ve ben bunu çok yanlış buluyorum. Aşı karşıtı insanlar hasta olunca doktora gitmesinler, kocakarı ilaçlarıyla tedavi olsunlar. Ameliyat yaptırmasınlar.
O küçümsenen koronaya aşı yokken yakalandım, koku alma duyumu yitirdim, dolayısıyla tat alma duyumu da yitirdim. Hatta o hastalık sıcak soğuk algımı yitirmeme de sebep oldu sanırım . Keşke aşı daha önce bulunmuş olsaydı yaptırsaydım.
Bütün dozları yaptırdım, özellikle de türeci hocaların aşısını yaptırdım.

Back