- 29 Mart 2023
- 37
- 26
- 3
- 31
- Konu Sahibi kubrakroglu38
Merhaba arkadaşlar aşıdan sonra bende göğüs ağrısı arada çarpıntı gecmeyen eklem ağrıları ve çok sık tekrarlayan soğuk algınlığı kaldı düzenim tamamen bozuldu. Sizde neler kaldı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugüne kadar PCR testi ve aşı yaptirmadim ? Hatta bir ara çalışiyordum zorunlu tutmuslardi.İsten cikarsalar bile yaptirmayacaktim.Suan Özlem Türeci ve Uğur Şahin yargılanacaklar. Aşıların yan etkilerinden dolayı ?Merhaba arkadaşlar aşıdan sonra bende göğüs ağrısı arada çarpıntı gecmeyen eklem ağrıları ve çok sık tekrarlayan soğuk algınlığı kaldı düzenim tamamen bozuldu. Sizde neler kaldı ?
CovidHangi aşı
Biontec malesefHangi aşı
Sağlıksız gebelikte bebek her türlü düşer, hapşırma veya öksürmeyle bebek düşmesi mümkün değil. Böyle şeyleri aklınıza getirmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bende sinovac oldum biontech yoktu ellerinde bende günde en az 15 hatta en fazla 30 sefer hapşırdigim oluyor ve geçmiyor kafayı yiyorum o yüzden ve şuan hamileyim bide düşük riskim var kesin bu hapşırma yüzünden düşer Allah korusun
Merhaba arkadaşlar aşıdan sonra bende göğüs ağrısı arada çarpıntı gecmeyen eklem ağrıları ve çok sık tekrarlayan soğuk algınlığı kaldı düzenim tamamen bozuldu. Sizde neler kaldı ?
Çok üzüldümMalesef bende iki doz oldum bende kalp sıkışması yaptı
Birde benim 3 düşugum olucak pıhtılaşmadan
Allah korusun.Bende sinovac oldum biontech yoktu ellerinde bende günde en az 15 hatta en fazla 30 sefer hapşırdigim oluyor ve geçmiyor kafayı yiyorum o yüzden ve şuan hamileyim bide düşük riskim var kesin bu hapşırma yüzünden düşer Allah korusun
Amin Allah razı olsun inşallah tutunurda düşmezSağlıksız gebelikte bebek her türlü düşer, hapşırma veya öksürmeyle bebek düşmesi mümkün değil. Böyle şeyleri aklınıza getirmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.