• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıdan sonra kusma normal mı

cecege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
320
47
98
32
Arkadaşlar konu açmıştım ama cevap gelmedı tekrar sormak istiyorum. 2 aylık asılarımızı yaptırdık bebeğime asıdan sonra gün boyu kustu normal mı acaba basına gelen varmı diğer aşılar konusunda kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamak konusunda

Kusma çok genel bi ifade nasıl, ne kadar olduğu veya bebek belki üşüttü denk gelmiş olabilir vs.
Sağlık ocağında yaptırmışsınızdır aşıyı değil mi? Oradaki hemşirenize/ebenize sorabilirsiniz.

Kusma çok genel bi ifade nasıl, ne kadar olduğu veya bebek belki üşüttü denk gelmiş olabilir vs.
Sağlık ocağında yaptırmışsınızdır aşıyı değil mi? Oradaki hemşirenize/ebenize sorabilirsiniz.
Bya dolu dolu kustu ebeye sordum aslında şöyle oldu asıdan birkaç gün önce sağlık ocağında hemşirelere bişey sormak için gitmiştim tesadüfen aralarında kı konusmaya şahit oldum aşıların olduğu dolap bır gece bozuk kalmış elektrikle alakalı bı sıkıntı mı olmuş ne konuşuyolardı bırkac gün sonra da bız ası yaptırdk eve gelir gelmez çocuk kusmaya basladı gün boyu kustu 2 aylık asısıydı ebeyı aradım durumu anlattım dolap bozuk diyordunuz aşılar bozulmuş olabilir mı dedim kabul etmediler belkı üşütmüştür dediler ama hayır üşütme falan değildi resmen skandal yasadım emınm o aşılar bozuktu hemsre benı 3 gün boyunca aradı çocuğun durumu için bu kadar ilgi alaka altında bişey olduğunu gösterir zaten artık hastanede yaptırıyorm asılarını

Back
X