- 23 Temmuz 2014
- 6.389
- 18.189
- 448
- Konu Sahibi Papatya129
-
Hayır söylemeyin bence madem Türkiye'ye döneceksiniz üstüne anneniz aşı karşıtı biri olarak sizi daha çok strese sokacaktır psikolojik sorunlarınızda var çünkü üstüne birde annenizle tartışırsanız bu sefer geri mi dönsem diye yakınırsınız olacakları hissediyorum adeta ezberlettin kız konularınıMerhaba. Yorumunuz için teşekkürler.
Evet ben annemle her şeyi paylaşan biriyim. Biz hep birbirimizin en yakın arkadaşı olduk.
Söylesem yüzleşsem annemle. Çünkü annem şu an yanımda olamıyor ve ben çok zorlanıyorum. Belki o bilse bana geçecek dese bu kadar kötü etkilenmeyeceğim.
Ama annem ciddi aşı karşıtı. (Sadece covid aşısına güvenmiyor) Sizce söylemeli miyim?
Çalışma uzun biraz o yüzden mesajınıza atıyorum. Bu çalışmayı yaparken başımızın tepesi ve köprücük kemiğinize vuruşlar yapacaksınız. EFT vuruşu gibi. Eğer nasıl vuruş yapacağınızı bilmiyorsanız YouTube videolarından bakın mutlaka çünkü vuruşsuz olmaz. Duygunuz bitene kadar 2 günde bir (duruma göre) tekrarlarsınız. Şimdi atıyorum.Lütfen atar mısınız?
Çalışma uzun biraz o yüzden mesajınıza atıyorum. Bu çalışmayı yaparken başımızın tepesi ve köprücük kemiğinize vuruşlar yapacaksınız. EFT vuruşu gibi. Eğer nasıl vuruş yapacağınızı bilmiyorsanız YouTube videolarından bakın mutlaka çünkü vuruşsuz olmaz. Duygunuz bitene kadar 2 günde bir (duruma göre) tekrarlarsınız. Şimdi atıyorum.
NeuroFormat’ı bilmenize çok sevindim aynen öyle. Çalışma Farklı bir şekildeydi de bayağı oynadımBu barış musludaki gibi vuruşlar galiba? Çok teşekkür ederim. Bu çalışma zaten var mıydı siz mi yazdınız merak ettim
Geleceğinizi hemen yakmadan önce izin alıp gelebilirseniz biraz olsun rahatlarsınız. Anne koruyucu olduğu için siz de şu an hassas, savunmasız olduğunuz için onun yanına gelmek istiyorsunuz. Hava ve mekan değişikliği size iyi gelecektir. Ancak kesin dönüş yapmadan izin alıp gelmeniz daha faydalı olur sonrasında pişman olmazsınız.Herkese merhaba. Geçen konumda da linç yemiştim ama daha kötü olduğum için ve şu an aklımı kullanamadığım için tekrar buraya geldim, akıl almaya.
Öncelikle, arkadaşlar lütfen sert yorumlar yapmayın ya da dalga geçmeyin. Nasıl ki grip olan birine kızmazsınız benim de şu an ruhum hasta ve trol yorumları kaldıracak gücüm yok.
Almanya’ya gelmeden önce 1 doz biontech olmuştum, sonrasında kalp ağrısı, nefes darlığı, (kardiyolog ve göğüs hastalıkları bir şeyin yok dedi) yaşadım. Sonrasında da kulaklarımda basınç hissi, el parmaklarımda elektrik çarpması gibi hisler yaşadım. Ama dün daha garip bir şey oldu, okuldan eve yürürken birden göğüs uçlarım yanmaya başladı. Şu an hala o yanma hissi devam ediyor. İnsanın göğüs ucu yanar mı ya böyle saçma bir şey nasıl olabilir.
Bu sırada terapi alıyorum ve psikiyatra da başladım.
Ama özetle ben iyi değilim. Bir tarafım bunların hepsinin psikolojik olduğuna inanmak istiyor, çevremdekilere bir şey yapmayan aşı bana nasıl bu kadar zarar verebilir ki diyor. Diğer taraftan yaşadığım her belirtiyi ingilizce bir şekilde googlelıyorum. Mesela “el parmaklarında uyuşma ve aşı bağlantısı” mutlaka bir makale çıkmış oluyor. Buna dair bir case report olmuş oluyor ortada. Demek ki diyorum psikolojik değil.
Binbir emekle kazandığım bursu yakıp Türkiyeye dönmeyi planlıyorum. Çünkü yapamıyorum burada yalnız başıma. Sağlık anskiyetesi edinmiş durumdayım. Dışarı çıkmıyorum, çıksam keyif almıyorum, sürekli hastalıklarımı düşünüyorum ve yemek yapmak bile eziyet haline geldi. Ya da en azından hocalarımdan izin alıp 1-2 ay online devam edebilsem. Sınavlar ödevler üstüme yığılırken daha da panik oluyorum. Anneme hala aşı olduğumu söylemedim, ona da söyleyip türkiyeye dönüp detaylı bir check up yaptırmak sonrasında da biraz anne kucağında kalmak, hala da kötü hissedersem temelli dönüş yapmak istiyorum. Beynim çok yorgun. Bu aşıyı böyle zorunlu hale getirenler, seyahat için aşı pasaportu zorunluluğu çıkaranlar ve zorbalıkla aşı olmamı sağlayanlara çok ama çok öfkeliyim.
Tavsiyelere açığım.
Hacamat olmanızı tavsiye ederim size ve aclık oruçları su orucları gibi detokslar , bu aralar çok duyuyorum vücutta gezen teşhis edilemeyen agrılar asıdan zarar gördügünü düsünen tek siz degilsiniz , bende öldüm bisiyy olmadı diyenede bakmayın insan basına gelmeyince anlamaz , yumurta bile bazısına şifa bazısına zehir gibi olur herkes bir değildirHerkese merhaba. Geçen konumda da linç yemiştim ama daha kötü olduğum için ve şu an aklımı kullanamadığım için tekrar buraya geldim, akıl almaya.
Öncelikle, arkadaşlar lütfen sert yorumlar yapmayın ya da dalga geçmeyin. Nasıl ki grip olan birine kızmazsınız benim de şu an ruhum hasta ve trol yorumları kaldıracak gücüm yok.
Almanya’ya gelmeden önce 1 doz biontech olmuştum, sonrasında kalp ağrısı, nefes darlığı, (kardiyolog ve göğüs hastalıkları bir şeyin yok dedi) yaşadım. Sonrasında da kulaklarımda basınç hissi, el parmaklarımda elektrik çarpması gibi hisler yaşadım. Ama dün daha garip bir şey oldu, okuldan eve yürürken birden göğüs uçlarım yanmaya başladı. Şu an hala o yanma hissi devam ediyor. İnsanın göğüs ucu yanar mı ya böyle saçma bir şey nasıl olabilir.
Ama özetle ben iyi değilim. Bir tarafım bunların hepsinin psikolojik olduğuna inanmak istiyor, çevremdekilere bir şey yapmayan aşı bana nasıl bu kadar zarar verebilir ki diyor. Diğer taraftan yaşadığım her belirtiyi ingilizce bir şekilde googlelıyorum. Mesela “el parmaklarında uyuşma ve aşı bağlantısı” mutlaka bir makale çıkmış oluyor. Buna dair bir case report olmuş oluyor ortada. Demek ki diyorum psikolojik değil.
Binbir emekle kazandığım bursu yakıp Türkiyeye dönmeyi planlıyorum. Çünkü yapamıyorum burada yalnız başıma. Sağlık anskiyetesi edinmiş durumdayım. Dışarı çıkmıyorum, çıksam keyif almıyorum, sürekli hastalıklarımı düşünüyorum ve yemek yapmak bile eziyet haline geldi. Ya da en azından hocalarımdan izin alıp 1-2 ay online devam edebilsem. Sınavlar ödevler üstüme yığılırken daha da panik oluyorum. Anneme hala aşı olduğumu söylemedim, ona da söyleyip türkiyeye dönüp detaylı bir check up yaptırmak sonrasında da biraz anne kucağında kalmak, hala da kötü hissedersem temelli dönüş yapmak istiyorum. Beynim çok yorgun. Bu aşıyı böyle zorunlu hale getirenler, seyahat için aşı pasaportu zorunluluğu çıkaranlar ve zorbalıkla aşı olmamı sağlayanlara çok ama çok öfkeliyim.
Tavsiyelere açığım.
Herkese merhaba. Geçen konumda da linç yemiştim ama daha kötü olduğum için ve şu an aklımı kullanamadığım için tekrar buraya geldim, akıl almaya.
Tavsiyelere açığım.
Bizim de oğlum okuldan getirdi.Aha size de çip takmışlar, şimdi de beyninize girip hasta olduğunuza inandırıyorlar. Aşı yaptırmamış biri olarak çiplileri nerede görsem tanırım. Diyeceğim, dalga geçiyorum diye kızacaksınız. Şaka vallahi şaka.
Çevremde aşı yaptıran çok, kimseye de bir şey olmadı, sadece kovid oldular. Biz yaptırmadık bize de bir şey olmadı, gariptir kovid de olmadık. Hatta aşılı iki pozitif bireyle karantina adı altında temaslıyız diye yirmi gün bir eve tıkılıp kaldık, kaçamadık da, aşılı diğer iki kişiye de bulaştı, aşısız biz domuz gibi ayaktaydık.
Aşının başka hastalıkları tetiklediğine inanmıyorum, bununla ilgili bir örnek de görmedim. Ama aynı zamanda söz konusu hastalıkla ilgili de faydası olduğunu düşünmüyorum, bunun için de örneğim yukarıda yazdıklarımdır.
Haydi bakalım kafanızı iyice karıştırdığıma göre artık kaçabilirim.
Aha size de çip takmışlar, şimdi de beyninize girip hasta olduğunuza inandırıyorlar. Aşı yaptırmamış biri olarak çiplileri nerede görsem tanırım. Diyeceğim, dalga geçiyorum diye kızacaksınız. Şaka vallahi şaka.
Çevremde aşı yaptıran çok, kimseye de bir şey olmadı, sadece kovid oldular. Biz yaptırmadık bize de bir şey olmadı, gariptir kovid de olmadık. Hatta aşılı iki pozitif bireyle karantina adı altında temaslıyız diye yirmi gün bir eve tıkılıp kaldık, kaçamadık da, aşılı diğer iki kişiye de bulaştı, aşısız biz domuz gibi ayaktaydık.
Aşının başka hastalıkları tetiklediğine inanmıyorum, bununla ilgili bir örnek de görmedim. Ama aynı zamanda söz konusu hastalıkla ilgili de faydası olduğunu düşünmüyorum, bunun için de örneğim yukarıda yazdıklarımdır.
Haydi bakalım kafanızı iyice karıştırdığıma göre artık kaçabilirim.
Hayır bir de hastalık nedenine bu kadar odaklanmaya gerek yok.
İster aşı ister başka sebepten olsun kalpte hasar varsa bu fiziki bir olaydır. Tedavi edilmelidir.
“Kalbim sağlam ama aşı olmasaydım ağrım olmayacaktı” dersek o zaman derim ki bu olayın kalple ilgisi ne? Aşıda ilaç yerine su çekip verseler aynı etki olacaktı demektir. Birgün aşıya takarsınız ertesi gün başka bir şeye, gereksiz yere kalp ilaçları alıp niye kendimizi yoralım?
Önce gerçekten sıkıntı var mı olay kalple mi ilgili öğrenin. Şu anda gerçekten ağrınız ve sıkıntınız var, düzelmesi için doğru ilerlemek lazım.
Gemileri yakmayın tabii ki. Ama belli ki şu an eğitiminizi hakkıyla sürdürebilecek durumda değilsiniz. Okulu ve bursu dondurup bir süre Türkiye’de muayene ve tedavi olun. İyi hisettiğinizde devam edersiniz. Okulunuza böyle bir iznin süresini, nasıl bir başvuru yapmanız gerektiğini danışın bir an önce.Herkese merhaba. Geçen konumda da linç yemiştim ama daha kötü olduğum için ve şu an aklımı kullanamadığım için tekrar buraya geldim, akıl almaya.
Tavsiyelere açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?